تناقض بزرگ استقلال در مسیر قهرمانی

  • کد خبر: ۳۹۰۲۷۵
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶
تناقض بزرگ استقلال در مسیر قهرمانی
استقلال در حالی که جزو مدعیان قهرمانی به شمار می‌رود، اما در امتیازگری از تیم‌های نه چندان مدعی عملکردی ضعیف داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، استقلالِ ساپینتو یک تناقض عجیب دارد؛ تیمی که بلد است جلوی مدعیان قد بکشد، اما وقتی نوبت به بازی‌های به‌ظاهر ساده‌تر می‌رسد، انگار خودش را زمین می‌زند! فرمول قهرمانی سال‌هاست تغییر نکرده؛ باید هم از رقبا امتیاز گرفت، هم تیم‌های معمولی‌تر را بی‌رحمانه شکست داد. مشکل اینجاست که استقلال در بخش دوم، بیش از حد دست‌ودل‌باز بوده و همین دست‌ودل‌بازی، حالا دارد بهای سنگینی برای آبی‌ها می‌سازد.

آمار هم کاملاً واضح است؛ استقلال تا اینجای فصل ۱۸ امتیاز را مقابل تیم‌هایی از دست داده که معمولاً مدعیان روی کاغذ باید از آنها عبور کنند. ۵ امتیاز برابر پیکان، ۴ امتیاز مقابل ذوب‌آهن، ۳ امتیاز برابر استقلال خوزستان و ۶ امتیاز هم در بازی‌های شمس‌آذر، چادرملو و خیبر؛ امتیاز‌هایی که یکی‌یکی مثل آب از دست رفتند و حالا تبدیل شده‌اند به حسرتی بزرگ در جدول.

این در حالی است که تیم ساپینتو نشان داده مقابل تیم‌های بزرگ می‌تواند نتیجه بگیرد؛ سپاهان را برده، از تراکتور ۴ امتیاز گرفته و از پرسپولیس هم یک امتیاز کسب کرده است. یعنی استقلال در بازی‌های سنگین کم‌وبیش قابل دفاع بوده، اما دقیقاً همان جایی که باید امتیاز‌ها را جمع کند و فاصله بسازد، گیر کرده و فرصت‌ها را دود کرده است. حالا که فصل به هفته‌های حساسش نزدیک می‌شود، استقلال دیگر حق اشتباه ندارد؛ چون قهرمانی را نه فقط در نبرد‌های بزرگ، بلکه در همین بازی‌های کوچک و امتیاز‌های به‌ظاهر ساده از دست می‌دهند. آبی‌ها اگر می‌خواهند واقعاً در کورس بمانند، باید از همین حالا یاد بگیرند چطور «بازی‌های بردنی» را ببرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.