کنایه عراقچی به مقامات آمریکایی

  • کد خبر: ۳۹۰۷۱۶
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۶
کنایه عراقچی به مقامات آمریکایی
وزیر خارجه کشورمان با اشاره به توصیه‌های شوم نتانیاهو به مقامات آمریکایی هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان با یادآوری صحبت‌های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره تهدیدات هسته‌ای رژیم صدام در سال ۲۰۰۲ با کنایه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: آیا این توصیهٔ حکیمانه (!) از «آقای آمریکا- آخر» را به یاد دارید؟ آیا واقعاً می‌توانید درک کنید که این توصیهٔ شوم چه هزینه‌ای برای ایالات متحده به همراه داشت؟

وزیر خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود به بخشی از مقاله نتانیاهو در روزنامه وال‌استریت ژورنال در سال ۲۰۰۲ اشاره کرده که در آن نتانیاهو از تجاوز به عراق حمایت می‌کند. بعد‌ها مشخص شد که این صحبت‌های نتانیاهو در آن زمان نادرست بوده و یا بسیار اغراق آمیز بوده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ۱۲ سپتامبر ۲۰۰۲ در مقاله‌ای با اشاره به برنامه هسته‌ای عراق و حمایت از تجاوز و حمله نظامی به این کشور گفت: دو دهه پیش، می‌شد با بمباران یک تأسیسات واحد، جلوی جاه‌طلبی‌های هسته‌ای صدام را گرفت. امروز، چیزی کمتر از برچیدن رژیم او کافی نیست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.