۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جراحی موفقیت‌آمیز ترمیم دریچه آئورت در مشهد

  • کد خبر: ۳۹۶۴۸
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
جراحی موفقیت‌آمیز ترمیم دریچه آئورت در مشهد
آئورت بیمار ۵۵ ساله طی چهارمین جراحی قلب باز وی با موفقیت در بیمارستان فوق تخصصی رضوی ترمیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آئورت بیمار ۵۵ ساله طی چهارمین جراحی قلب باز وی با موفقیت در بیمارستان فوق تخصصی رضوی ترمیم شد.


دکتر علی آذری، فوق تخصص جراحی قلب و مدیر گروه جراحی قلب بیمارستان رضوی در این‌باره گفت: این فرد که پیش از این سه بار متوالی مورد عمل جراحی قلب باز قرار گرفته بود، متأسفانه قبلا دچار پارگی آئورت شده و همین امر باعث آسیب دیدن و درگیر شدن قوس آئورت قلب وی شده بود.


وی افزود: طی چهارمین عمل جراحی قلب باز که برای این بیمار انجام شد و جراحی بسیار سنگین و طولانی بود، دریچه آئورت، قوس و قوس صعودی آئورت به‌طور کامل و یک‌جا تعویض شد.


دکتر آذری بیان کرد: با توجه به پرخطر بودن این عمل جراحی، نظر متخصصان بر اعزام این بیمار به پایتخت و انجام چهارمین عمل جراحی قلب باز وی در آن‌جا بود که خوشبختانه به مدد تجهیزات بسیار پیشرفته و امکانات و نیروهای متخصص موجود در بیمارستان رضوی توانستیم این جراحی را در اتاق عمل این مرکز درمانی انجام داده و بیمار را نجات دهیم.


جراح این بیمار ادامه داد: با توجه به ناحیه آسیب دیده قلب این بیمار، باید رگ‌های مغزی مجددا به قوس آئورت متصل شده و کاشته شوند و این اتفاق به لطف خداوند به خوبی انجام شده و اکنون حال عمومی بیمار مساعد بوده و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارد.


این پزشک متخصص با اعلام اینکه این عمل، صدمین جراحی قلب باز وی طی دو ماه گذشته در این مرکز درمانی بوده است، گفت: باید اذعان کرد که به‌روزرسانی تجهیزات و فضای وسیع و آرامش‌بخشی که در اتاق عمل این بیمارستان ایجاد شده است در انجام اعمال سنگین و پرخطر این‌چنینی بسیار راه‌گشا و کمک‌کننده بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->