قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیرکردن پیک‌موتوری تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس ۵ شهرستان در سیستان و بلوچستان، فردا (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جان‌باختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری، مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس بیمارستان ولایت: مشهد قطب علمی جراحی عروق است

  • کد خبر: ۱۴۵۰۳۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
  • ۲
رئیس بیمارستان ولایت: مشهد قطب علمی جراحی عروق است
دبیر اجرایی کنگره جراحان عروق و رئیس بیمارستان ولایت مشهد از سطح بالای علمی و عملی جراحی عروق در این شهر خبر داد.

دکتر محمدمهدی کامیار در حاشیه اولین کنگره ملی جراحان عروق ایران در مشهد به شهرآرانیوز گفت: همایش علمی و کنگره جراحان عروق با حضور بیش از ۱۵۰ تن از پزشکان، متخصصان و جراحان مطرح کشور به مدت ۲ روز در بیمارستان ولایت برگزار می‌گردد.

وی با اشاره به محور‌های این کنگره اعلام کرد: آخرین مطالعات علمی متخصصین در حوزه دسترسی‌های عروقی و پیوند‌های وریدی همراه با یافته‌های جدید بین المللی در این کنگره بررسی خواهد شد و بیمارستان ولایت به عنوان تنها مرکز تخصصی جراحی عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزبان این متخصصان خواهد بود.

 

 

وضعیت اسفناک تخصص جراحی تا پیش از انقلاب اسلامی

پدر علم جراحی عروق ایران در گفت و گویی اختصاصی با شهرآرانیوز عنوان کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جامعه پزشکی کشور فاقد متخصص بومی در جراحی بود و در پی پیروزی انقلاب و هنگام بازگشتم به کشور، از مدیران بهداری دولت موقت خواستم زمینه‌ای را برای آموزش و تربیت جراح ایرانی مهیا سازند.

دکتر محمدرضا کلانتر معتمدی ادامه داد: در آن دوران، بیش از ۶ هزار پزشک و جراح هندی در ایران بودند و این در حالی بود که می‌توانستیم از ظرفیت‌های علمی خودمان بهره‌مند شویم.

وی افزود: همزمان با آغاز جنگ تحمیلی و لزوم خدمت رسانی پزشکی به جبهه ها، به ویژه به مجروحانی که مشکلات عروقی شدید پیدا کرده بودند، با همیاری دکتر مرندی و مقامات وقت وزارت بهداری جمهوری اسلامی، کار آموزش و تربیت نیروی ماهر و متخصص را از همین مشهد آغاز کردیم و وعده من به مقامات درمانی کشور، آموزش حداقل ۳ جراح در هر مرکز استان بود.

کلانتر معتمدی تاکید کرد: اکنون ایران را قطب آموزش و تخصص جراحی عروق می‌دانند و اروپائیان حرفی در این زمینه ندارند و خواستار آن بودند تا تحت آموزش ما قرار گیرند. اما من به عنوان کسی که آموزش جراحی عروق را پس از انقلاب اسلامی در ایران راه اندازی کردم، همچنان معتقدم باید به سطحی از کیفیت و کمیت آموزش جراحان ایرانی برسیم که انتقال دانش و تجربه مان سبب پیش افتادن کشور‌های اروپایی از ما نگردد.

گفتنی است در حاشیه این کنگره قرار است از نیم قرن خدمات علمی دکتر محمدرضا کلانتر معتمدی به عنوان پدر جراحی عروق ایران تجلیل به عمل آید و سایر پنل‌های تخصصی نیز عصر امروز و صبح فردا (۲۳ دی ۱۴۰۱) در بیمارستان ولایت مشهد برگزار گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
قلی زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۷
0
0
کاش میشد شکایتها رو هم اینجا از این بیمارستان بی سرو سامان کرد که به گوش مسولینش برسه شاید ترتیب اثری بدن واقعا برا جامعه سلامتمون متاسفم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
0
0
کاش شکایت ها هم درج و پیگیری می شد
بیمارستانی با کادری بی تربیت و بی ادب از دکتر آورژانس گرفته تا پرستار و خدمه همه هم طلبکار. به خدا مردم بی سواد نیستن حالی شون میشه مريض با ریسک قلبی بالا و مسن بلافاصله بعد جراحی سخت به بخش نمیاد و مرخص نمیشه! مریض با فشار بالا و تنفس پایینو مرخص نمی‌کنند! خدا ازتون نگذره! تا عمر دارم لعنتتون میکنم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->