لاوروف: حملات آمریکا و اسرائیل به ایران عواقب وخیمی برای کل خاورمیانه به‌همراه دارد

  • کد خبر: ۳۹۶۶۲۳
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۷
لاوروف: حملات آمریکا و اسرائیل به ایران عواقب وخیمی برای کل خاورمیانه به‌همراه دارد
وزرای امور خارجه ایران و روسیه به‌طور تلفنی درباره شرایط منطقه گفت‌و‌گو و در عین حال تاکید کردند که حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی «پیامد‌های وخیمی» برای کل منطقه غرب آسیا به‌همراه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه روسیه شامگاه سه‌شنبه از تماس تلفنی میان «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه خبر داد.

طبق گزارش خبرگزاری «تاس»، وزارت خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای درباره این تماس تلفنی اعلام کرد: «تحول اوضاع در منطقه ناشی از تجاوز مسلحانه بی‌دلیل ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران مورد بحث قرار گرفت. همچنین تاکید شد که چنین اقداماتی هنجار‌های اساسی حقوق بین‌الملل را تضعیف می‌کند و عواقب وخیمی برای کل خاورمیانه به‌همراه دارد. این موضع به‌وضوح توسط نماینده روسیه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل نیز تکرار شد.»

لاوروف در این گفت‌وگوی تلفنی با عراقچی، موضع اصولی خود را در حمایت از کاهش تنش در خاورمیانه و آمادگی مسکو برای تسهیل حل‌وفصل سیاسی و دیپلماتیک مجددا برجسته کرد.

طبق بیانیه وزارت خارجه روسیه، در این تماس تلفنی همچنین بر اولویت اتخاذ تدابیری برای تضمین امنیت غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی در همه کشور‌های منطقه تاکید شد.

سرگئی لاوروف همچنین تاکید کرد که حملات ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به ایران «عواقب وخیمی برای کل خاورمیانه» به‌همراه خواهد داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.