ملی‌پوشان فوتبال به اقدام غیرانسانی و شهادت کودکان مینابی واکنش نشان دادند

  • کد خبر: ۳۹۶۸۴۸
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸
ملی‌پوشان فوتبال به اقدام غیرانسانی و شهادت کودکان مینابی واکنش نشان دادند
ملی‌پوشان فوتبال کشورمان با انتشار تصاویری از قبور آماده کودکان مینابی نسبت به رفتار غیرانسانی رژیم غاصب صهیونی و آمریکا واکنش نشان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی حملات رژیم غاصب صهیونی و آمریکا به خاک کشورمان که با شهادت رهبر فرزانه و مجاهد انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (ره) و جمعی از مردم بیگناه کشورمان همراه بود چهره‌های ورزشی نسبت به این اقدام وحشیانه واکنش نشان دادند.

علیرضا جهانبخش کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان در تازه‌ترین واکنش خود در غم شهادت ١۶۵ دختر دانش‌آموز مینابی توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا، پیامی را در صفحه شخصی خود منتشر کرد. او تصویری از قبر‌های آماده برای تدفین کودکان مدرسه میناب را منتشر کرده است.

همچنین شجاع خلیل‌زاده بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان نیز به یاد شهدای بی‌گناه مینابی در تجاوز آمریکا و صهیونیست به وطن، تصویری از قبور آماده شده برای دختران وطن را منتشر کرده است.

این حملات از سوی چهره‌های ورزشی با واکنش‌های مختلفی همراه بوده و نسبت به این اقدام غیرانسانی موضع‌گیری شدیدی را نشان داده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.