مدیرعامل پرسپولیس: اوسمار به زودی به ایران بازمی‌گردد

  • کد خبر: ۳۹۶۹۴۵
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۴
مدیرعامل پرسپولیس: اوسمار به زودی به ایران بازمی‌گردد
مدیرعامل پرسپولیس گفت: چند روز پیش که خارجی‌های ما در حال ترک ایران بودند، آقای اوسمار به من گفت که نه تنها خودم بلکه به‌زودی با خانواده ام به ایران برمی گردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، پیمان حدادی، مدیرعامل پرسپولیس در گفت‌و‌گو با برنامه فوتبال برتر در خصوص حملات رژیم صهیونی و آمریکا علیه کشورمان گفت: خدمت تمامی خانواده‌هایی که در این چند روز جنگ تحمیلی، عزیزان خود را از دست داده‌اند تسلیت عرض می‌کنم. جا دارد خداقوت بگویم به تمامی نیرو‌های جان‌برکف مسلح و دوستانی که در کادر درمان، پزشکی و امدادی شبانه‌روز در حال تلاش هستند. همچنین دست مریزادی دارم به همه هموطنانم، غیورمردان و غیورزنان به‌ویژه آن عزیزانی که در مرز‌های سرزمین مقدس ایران سکونت دارند.

وی درباره وضعیت این روز‌های پرسپولیس و خروج دو مربی خارجی از کشور گفت: چند روز پیش که خارجی‌های ما در حال ترک ایران بودند، آقای اوسمار به من گفت که نه تنها خودم بلکه به‌زودی با خانواده‌ام به ایران برمی گردیم و امیدوارم مسابقات هرچه زودتر آغاز شود.

مدیرعامل پرسپولیس گفت: شرایط طوری است که همه ما با هر نگاه، با هر رنگ، با هر قومیت و با هر گرایش سیاسی باید در کنار یکدیگر باشیم، برای ایران و برای جاودانگی ایران. قاعدتاً باید بدانیم کسانی که به مدرسه و بیمارستان رحم نمی‌کنند، هرگز آزادی برای ما به ارمغان نخواهند آورد. کسانی که میز مذاکره را به میدان جنگ تبدیل می‌کنند، بدون تردید آزادی را برای ما به همراه نخواهند داشت.

حدادی گفت: این روز‌ها شرایط دشوار است، اما همانند همیشه عنایت خداوند شامل حال مردم و کشور مقدس ایران خواهد شد و از این روز‌های سخت عبور خواهیم کرد. بار دیگر نشان خواهیم داد که ایرانیان پای کشورشان خواهند بود. با هر تفاوت و هر اختلافی که وجود داشته باشد، هنگامی که نام ایران به میان می‌آید، همه در کنار هم قرار می‌گیرند و همه برادر و خواهر هستند. مطمئن باشید این روز‌ها سپری خواهد شد و برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار کشورمان رقم خواهد خورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.