درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی
سرخط خبرها

کسر حقوق دانشجو معلمان قانونی است؟

  • کد خبر: ۳۹۹۸۷
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
  • ۱
کسر حقوق دانشجو معلمان قانونی است؟
دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد کسر ۳۵ درصد برای تغذیه و ۱۰ درصد برای اسکان از حقوق دانشجو معلمان طبق قانون است.
به گزارش شهرآرانیوز، در تاریخ ۲۵ مرداد ۹۹ گزارشی با عنوان "مشخص نیست حدود ۵۰ درصد از حقوق "دانشجومعلمان" برای چه کسر می‌شود؟! / عدم صداقت مسئولان و هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان با دانشجومعلمان" در رسانه ها منتشر شد که دانشجو معلمان به بیان وضعیت تحصیل در دانشگاه فرهنگیان و مشکلات پیش رو اشاره کردند.

در پاسخ دانشگاه فرهنگیان آمده است:

عطف به مطلب مندرج در آن خبرگزاری به تاریخ ۲۵ مرداد ۹۹ با عنوان «مشحص نیست حدود ۵۰ درصد از حقوق دانشجومعلمان برای چه کسر می‌شود؟» پاسخ دانشگاه فرهنگیان را به شرح ذیل به استحضار می‌رساند:

همانگونه که مستحضرید تربیت نیروی انسانی در دانشگاه فرهنگیان بنا به نیاز و پیشنهاد وزارت متبوع به صورت شبانه‌روزی چهارساله صورت می‌گیرد که تمام فضا‌ها و امکانات آموزشی، رفاهی و خدماتی این دانشگاه و وزارتخانه به این امر اختصاص دارد و با دانشجو معلمان برابر قانون متعهدان خدمت مصوب ۸ خرداد ۶۹ مجلس شورای اسلامی و شیوه نامه‌های اجرایی تنظیم شده وزارت متبوع عمل شده و می‌شود.

به موجب بند (۱۸) مصوبات اولین جلسه مورخ ۲۴ تیر ۹۱ از دوره اول هیات امنای دانشگاه فرهنگیان و نیز دستور سوم جلسه ۲۲ مورخ ۲۳ آبان ۹۷ هیات امنای دانشگاه که در چارچوب بند (ب) ماده (۲۰) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران (مصوب ۱۳۸۹) و ماده (۱) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، از اعتبار قانونی برخوردار است و به تأیید و امضای وزیران وقت آموزش و پرورش و علوم و سایر اعضای هیات امنای دانشگاه نیز رسیده است، مقرر شده که "وزارت آموزش و پرورش حسب تبصره (۱) ماده (۲۰) اساسنامه، (۴۵ درصد) حقوق متعهدین خدمت را جهت هزینه خوابگاه (۱۰ درصد) و هزینه غذا (۳۵ درصد) به حساب متمرکز دانشگاه واریز کند".

لازم به ذکر است رویه عملی و عرف متداول سالیان گذشته در وزارت آموزش و پرورش مبتنی بر نحوه رفتار و اقدام وزارت، معاونت تامین و تربیت نیروی انسانی و دفتر تربیت معلم در رابطه با روش و میزان کسر از حقوق متعهدین خدمت (دانشجویان مراکز تربیت معلم یا دانش آموز معلمان دانشسراها) از جمله بخشنامه وزیر وقت راجع به ابلاغ آیین نامه امور مالی مراکز و دانشسرا‌های تربیت معلم (موضوع بخشنامه مورخ ۹ مرداد ۷۲ و تصریح ماده ۱۱ آن آیین نامه به کسر هزینه‌های شبانه روزی و خوابگاه از حقوق متعهدین خدمت و تعیین محل مصرف آنها) و بخشنامه‌های شماره ۷۲۴/۶۱۰/۱۰۰ مورخ ۱۱ دی ۱۳۷۰ و ۳۹/۶۰۰/۱۰۰ مورخ ۸ اردیبهشت ۷۲ معاون وقت تامین و تربیت نیروی انسانی درخصوص تعیین میزان و روش کسر هزینه‌های شبانه روزی (بویژه بند «۲» بخشنامه اخیر دایر بر تعیین ۳۵ درصد مجموع حقوق و فوق العاده شغل دانشجو معلمان برای هزینه‌های تغذیه و ۱۰ درصد برای هزینه‌های اسکان) مبنای اصلی این مصوبه قرار گرفته است.

پرداخت هزینه‌های مختلف دانشجویی و خدماتی از محل کسر ۴۵ درصد حقوق


این مبلغ از طریق وزارتخانه به حساب خزانه‌داری کل واریز و پس از کسر کسور قانونی به حساب درآمد‌های اختصاصی دانشگاه واریز می‌شود برابر با دستورالعمل مربوط، تا هزینه‌های مختلف دانشجویی، خدماتی، رفاهی، تغذیه و نگهداری فضا‌های دانشجویی از این محل پرداخت شود.

تغییر یا تفسیر قانون با قانون گذار است و در صورت تامین و اختصاص منابع جایگزین یا اختصاص یارانه‌های غذایی و کمک‌های حمایتی می‌توان شرایط مطلوب تری را برای دانشجویان فراهم کرد.

در ایام کرونا هیات امنای دانشگاه فرهنگیان نیز مانند سایر دانشگاه‌ها با حفظ آمادگی خود برای بازگشایی سرا‌های دانشجویی، غذاخوری‌ها و تامین امکانات ضروری زیست شبانه‌روزی به شیوه نامه‌های کشوری پایبند بوده و برای رفاه حال دانشجویان ۲۰ درصد از هزینه‌ها از دانشجو معلمان کسر نکرده و با اولویت رفاه و مصلحت دانشجویان عمل کرده است.

دانشگاه فرهنگیان از بدو تاسیس با اولویت کیفیت بخشی، ارتقاء همه جانبه حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و دانشجویی تلاش کرده است همتراز دانشگاه‌های دیگر نسبت به جذب اعضای هیات عملی توانمند، دعوت از مدرسان مدعو شایسته، پذیرش دانشجویان برگزیده و ارائه برنامه‌های مصوب و استاندارد در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد و مهارت آموزان اقدام کند که نتیجه موفقیت آن در سطوح ملی، جشنواره‌های ملی، کسب رتبه‌های برتر دانشجویی در بین سایر دانشگاه‌های کشور نمایان است.

بنا بر مصوبات قانونی و بند‌های فوق، تردیدی در شمول احکام قانون متعهدان خدمت به وزارت آموزش و پرورش بر دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه فرهنگیان و اصل ضرورت و لزوم کسر هزینه‌های شبانه روزی از وجوه پرداختی باقی نمی‌ماند. این دانشگاه نیز برای تامین بخشی از اعتبارات مورد نیاز برای تحقق اهداف و ماموریت‌های خود به منظور تقویت، نگه‌داری و خدمات‌رسانی زیرساخت‌های رفاهی و دانشجویی برابر با فصل سوم آیین نامه مالی و معاملاتی مصوب نخستین جلسه هیات امنای دانشگاه یکی از انواع درآمد‌های دانشگاه با عنوان درآمد‌های اختصاصی مورد توجه قرار داده است.

افزایش چند برابری مواد غذایی، امکانات و خدمات مصرفی غذاخوری‌ها، سرا‌های دانشجویی، نگه داری فضای سبز، روزآمد کردن و تامین لوازم طبخ غذا و ... به گونه‌ای است که بدون دریافت کمک‌های یارانه‌ای خدمات مطلوب خود را با نظارت بخش‌های مختلف دانشگاه و معاونت‌های ذیربط برابر با سایر مراکز آموزشی و دانشگاهی انجام می‌دهد.
 
تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
0
0
میشه لطفا معنی کلمه کیفیت رو توضیح بدین؟؟ دانشگاه اهواز که یه متروکه بی آب و علفه ک هر لحظه ممکنه سر دانشجوها خراب شه و خوابگاه شلوغ و غذای شدیدا بی کیفیت
من واقعن نمیدونم کیفیت رو به چی میگید با سرایط سخت ورود به این دانشگاه همه درسخون و تلاش کننده هستند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->