۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی واصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی
سرخط خبرها

پوشاندن دریچه‌های مخابراتی؛ وصله‌های نازیبا بر معابر مشهد

  • کد خبر: ۴۰۲۳۹
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
پوشاندن دریچه‌های مخابراتی؛ وصله‌های نازیبا بر معابر مشهد
مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری از تأسیسات و زیرساخت‌های شهری شهرداری مشهد گفت: بر اساس ضوابط اجرایی پروژه‌های حفاری، دستگاه‌های اجرایی متولی تأسیسات زیربنایی باید تجهیزات خدمات خود را با استفاده از مصالح همگن با جنس روسازی به‌صورت کاملا همسطح با معبر اجرا کنند.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ دریچه‌های تأسیساتی مخابراتی هم از آن دست اموال عمومی است که سارقان به آن رحم نمی‌کنند و بار‌ها سرقت شده‌اند و از همین رو متولیان حفاظت از تأسیسات شرکت مخابرات اقدام به بستن این دریچه‌ها کرده‌اند، اما استفاده از آسفالت برای پوشاندن این دریچه‌ها در پیاده‌رو‌ها آن هم بدون هماهنگی با شهرداری سبب شده است علاوه بر نازیباشدن پیاده‌روها، مخاطراتی برای عابران پیاده به‌ویژه کم‌توانان ایجاد شود.

در همین باره، مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری از تأسیسات و زیرساخت‌های شهری شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا، گفت: به‌دنبال اطلاع ناظران ادارات عمران، حمل‌ونقل و ترافیک مناطق شهرداری مطلع شدیم که پیمانکاران شرکت مخابرات مشهد با هدف پیشگیری از معضل سرقت دریچه و تأسیسات مخابراتی و ارتباطی، مبادرت به پوشش محل دریچه با استفاده از مصالح آسفالتی کرده‌اند.

بهنام خیاط افزود: این اقدام چه در پیاده‌رو‌ها و چه در معابر سواره، بدون هماهنگی با مقامات‌مسئول در شهرداری از سوی شرکت مذکور انجام شده که با توجه به همگن‌نبودن آسفالت با تایل‌فرش‌های کف‌سازی پیاده‌رو، سبب نازیبایی و خدشه در طرح بهسازی پیاده‌رو‌ها شده است.

وی تأکید کرد: همچنین ناهمسطح‌بودن سطح پوشش دریچه با تراز ارتفاعی کف که عمدتا بالاتر از آن اجرا شده، ایمنی تردد برای عابران کم‌توان، افراد دارای ویلچر و کالسکه کودکان و... را در معرض مخاطره قرار داده است.

خیاط ادامه داد: در این راستا براساس ضوابط اجرایی پروژه‌های حفاری، دستگاه‌های اجرایی متولی تأسیسات زیربنایی باید تجهیزات خدمات خود را با استفاده از مصالح همگن با جنس روسازی به‌صورت کاملا همسطح با معبر اجرا کنند.

وی بیان کرد: در این رابطه ناظران شهرداری تذکر‌های لازم را به‌عوامل اجرایی این پروژه داده‌اند و مکاتباتی نیز با مسئولان شرکت مخابرات داشته‌ایم و انتظار داریم شرکت مخابرات ضمن بهره‌گیری از نوع دریچه‌های ضدسرقت، از تأسیسات خود صیانت کند و با اصلاح روش اجرایی غیراستاندارد با هماهنگی کارشناسان شهرداری، نازیبایی و مخاطره به‌وجود آمده در معابر شهر را برطرف سازد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->