تعداد شهدای لبنان به ۲ هزار و ۵۰۹ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۹۹۵۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۱
تعداد شهدای لبنان به ۲ هزار و ۵۰۹ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۵)
وزارت بهداشت لبنان از افزایش تعداد تلفات تجاوزات اسرائیلی به این کشور به ۲ هزار و ۵۰۹ شهید و ۷ هزار و ۷۵۵ مجروح خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت لبنان امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان از دوم مارس (۱۱ اسفندما ۱۴۰۱۴) تاکنون، به ۲ هزار و ۵۰۹ شهید و ۷ هزار و ۷۵۵ زخمی افزایش پیدا کرد.

شبکه الجزیره گزارش داد جنگنده‌های اسرائیلی امروز شهرک «برج قلاویه» در جنوب لبنان را هدف چندین حمله هوایی قرار داده‌اند.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش صهیونیستی همچنین اقدام به انجام عملیات انفجار در مناطق مسکونی شهرک یارون در جنوب لبنان کرده‌اند که به تخریب منازل منجر شده است.

در همین حال، کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش این رژیم مجموعه‌ای از حملات هوایی را علیه مناطق مختلف در جنوب لبنان آغاز کرده است.

روزنامه عبری «یسرائیل هیوم» نوشت، باور اینکه حملات این روزها به حزب الله، این جنبش را به عقب براند و بازدارندگی ایجاد کند، سخت است.

در ادامه این گزارش آمده است: حزب الله تاب آوری خود را ثابت کرده و عزم و ثبات فراتر از آنچیزی که قبل از جنگ انتظار می‌رفت، از خود نشان داده است.

به گفته این رسانه، حزب الله خوب می‌داند که اسرائیل هم اکنون تحت فشار است و از این مسئله به نفع خود استفاده می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.