سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

بودجه‌های عمرانی مشهد به جای خود باقی است

  • کد خبر: ۴۱۱۲۷
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹
بودجه‌های عمرانی مشهد به جای خود باقی است
نایب رئیس شورای شهر مشهد گفت: شورای شهر به هیچ وجه با هزینه کرد بودجه‌های عمرانی و زیرساختی شهر برای مخارج جاری شهرداری موافق نیست
بنیامین یوسف‌زاده | شهرآرانیوز؛ کرونا هم شیوه زندگی روزمره افراد را عوض کرده و هم باعث شده است دستگاه‌های مختلف اجرایی، دست به عصاتر از همیشه به رتق و فتق کار‌های خود بپردازند. طی سال‌های اخیر هم شرایط اقتصادی نابسامان جامعه سبب شده بود که بودجه مجموعه‌های دولتی و عمومی غیردولتی، به صورت انقباضی بسته شود، اما انگار امسال شیوع کرونا شرایط را به کلی دگرگون کرده است و احتمالا مدیران بخش‌های مختلف باید بودجه سازمان تحت امرشان را بیش ازحد انقباضی ببندند. همین موضوعات باعث شده است پس از شیوع کرونا هم مباحثی درباره اصلاح بودجه ۹۹ شهرداری مشهد مطرح شود و هم گمانه زنی‌هایی دربـــــاره راه اعـتبـاری بـاقـی مـانـده مدیریت شهری تا رسیدن به سال ۱۴۰۰ صورت پذیرد.

در همین زمینه نایب رئیس شورای شهر مشهد بر این باور است که نمی‌توان به شرایط کنونی جامعه که ناشی از شیوع کرونا و همچنین مشکلات اقتصادی است بی توجه بود و قطعا شورای شهر و مدیریت شهری نیز چنین رویه‌ای نداشته است، چنانکه از مصوبات و فعالیت‌های اجرایی طی بیش از ۶ ماه اخیر نیز می‌توان به شواهد این گفته‌ها رسید.

حمیدرضا موحدی زاده در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه همین موضوعات باعث شده است در تأمین منابع بودجه سال ۹۹ شهرداری مشهد شاهد نوساناتی باشیم، افزود: با توجه به این مباحث باید برای بودجه ریزی سال ۱۴۰۰ نیز واقعیت‌ها را در نظر بگیریم و بعد از آن اقدام کنیم.

در انتظار اصلاح بودجه

وی با اشاره به انتظار شورا برای رسیدن لایحه اصلاح بودجه ۹۹ از سوی شهرداری مشهد اضافه کرد: با ارسال این لایحه، بررسی‌های لازم و اقدامات کارشناسی و تخصصی در کارگروه‌های بودجه و کمیسیون برنامه و بودجه برای اصلاح بودجه امسال انجام خواهد شد تا ببینیم چه تغییراتی به دلیل کرونا و مشکلات اقتصادی حاصل از آن در بودجه به وجود آمده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر همچنین به تعطیلی ناوگان حمل ونقل عمومی شهر در برخی از روز‌های کرونایی امسال و کسری منابع حاصل از آن اشاره کرد و گفت: در همین راستا دیگرتبعات همه گیری کرونا بر مدیریت شهری بررسی شده است و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ خواهد شد.

استفاده از شیوه‌های جدید درآمدزایی

وی تأکید کرد: شهرداری باید در لایحه اصلاح بودجه، پیشنهاد‌های خود را برای جایگزین کردن منابع ازدست رفته ناشی از کرونا با توسل به شیوه‌های جدید به شورای شهر ارائه دهد تا بتوانیم بودجه را به صورت متعادل اصلاح کنیم و پروژه‌های نیمه تمام را به پیش ببریم.
موحدی زاده عزم و اراده شورای پنجم و بدنه مدیریت شهری در این دوره را برای انجام امور بالا دانست و افزود: باید پروژه‌های نیمه تمام را به اتمام رساند و پروژه‌های مادر نظیر خطوط قطارشهری و اتوبوس رانی و همچنین توسعه فضای سبز و کاهش آلودگی هوا را در دستور کار قرار داد و برای آن‌ها بودجه تعریف کرد. وی همچنین در واکنش به سؤالی درباره احتمال انقباضی بودن لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: هرچند که ممکن است بودجه بخش جاری و اداری ما انقباضی باشد، الان نمی‌خواهیم به بودجه انقباضی مخصوصا در روند توسعه و عمران شهر فکر کنیم. البته اگر شهرداری در بودجه‌ای که ارائه می‌دهد بتواند صرفه جویی‌های لازم را داشته باشد، ممکن است به بودجه انقباضی هم نرسیم.

بودجه‌های عمرانی به جای خود

او اظهار کرد: بااین حال شورای شهر به هیچ وجه با هزینه کرد بودجه‌های عمرانی و زیرساختی شهر برای مخارج جاری شهرداری موافق نیست. خیلی هم به دنبال این نیستیم که به جز در حوزه پروژه‌های زیرساختی و زیربنایی، از ظرفیت تهاتر سرمایه‌های شهر در دیگرامور جاری استفاده کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->