نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

جان‌باختن ۱۸ زن و کودک در هوتک‌ها از سال ۹۷ تاکنون

  • کد خبر: ۴۱۱۵۱
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
  • ۱
جان‌باختن ۱۸ زن و کودک در هوتک‌ها از سال ۹۷ تاکنون
عضو‌مجمع نمایندگان سیستان‌وبلوچستان و نماینده مردم سراوان گفت: ما زمانی می‌توانیم بگوییم غرق‌شدن کودکان در رودخانه‌ها به معضل تبدیل شده است که آمار میانگین کشوری را دراین‌باره داشته باشیم و چنانچه آمار این منطقه بیشتر باشد، باید آسیب‌شناسی شود تا مشخص شود که چه دلایلی باعث بروز آن شده است.
محبوبه عظیم زاده «از سال ۹۷ تاکنون خبر جان‌باختن ۱۸ نفر در هوتک‌ها که عمدتا زن و کودک بوده‌اند، رسانه‌ای شده است.» این بخشی از خبری است که در روز‌های گذشته به‌واسطه غرق‌شدن فاطمه، یحیی و یسنا در هوتک‌های سیستان‌وبلوچستان دست‌به‌دست چرخید و همان‌طور که بیان شد، آماری است که رسانه‌ای شده است و فقط خدا می‌داند چند کودک معصوم دیگر به‌واسطه مشکلات زیرساختی در تأمین آب مورد نیاز این خطه جانشان را از دست داده‌اند و خبر نبودن آن‌ها به گوش کسی نرسیده است. با این حال، به‌ظاهر هنوز هستند مسئولانی که معتقدند این اتفاق‌ها و آمار‌ها اصلا جدی نیست و معضلی نیست که بخواهد نگرانی ایجاد کند. صحبت‌هایی که اتفاقا از جانب مسئولان همین ناحیه بیان شده است.
 
ملک فاضلی، عضو‌مجمع نمایندگان سیستان‌وبلوچستان و نماینده مردم سراوان، به‌تازگی و به‌دنبال صحبت‌هایی که درباره این اتفاق‌های مکرر در فضای مجازی ردوبدل شد، گفت: «مقایسه آمار غرق‌شدن کودکان این منطقه در رودخانه‌ها با سرانه کشور تغییر جدی را نشان نمی‌دهد و محروم‌بودن این منطقه باعث شده است با نگاه دیگری این موضوع بررسی شود.» او البته به‌همین اکتفا نکرد و مشخصا گفت: «این مسائل هنوز در حدی نیست که به آسیب‌شناسی و پیگیری نیاز داشته باشد».
 
فاضلی که در صفحه اینستاگرام خود سعی می‌کند اخبار و رویداد‌های مهم حیطه مسئولیتش را با مردم به اشتراک بگذارد و شعار صفحه خود را هم «همه با هم هستیم برای آبادانی سیستان‌و‌بلوچستان» انتخاب کرده است، به‌طور کامل‌تر دراین‌باره بیان کرد: «ما زمانی می‌توانیم بگوییم غرق‌شدن کودکان در رودخانه‌ها به معضل تبدیل شده است که آمار میانگین کشوری را دراین‌باره داشته باشیم و چنانچه آمار این منطقه بیشتر باشد، باید آسیب‌شناسی شود تا مشخص شود که چه دلایلی باعث بروز آن شده است.
 
آیا در مراقبت از کودکان غفلت شده یا به آموزش کودکان بی‌توجهی شده است.» به‌عبارت ساده‌تر و از منظر این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ابتدا باید یک میانگین کشوری برای این مسئله که در اینجا مرگ‌ومیر کودکان است، داشته باشیم (شاید مشابه خیلی از شاخص‌های اقتصادی!) بعد از آن، اگر دوباره آمار گرفتیم و متوجه شدیم که آمار منطقه‌ای از میانگین آن بیشتر است، آنگاه با یک معضل طرف هستیم و حالا وقت آن است که برویم و ریشه‌یابی کنیم. صابون این نوع نگرش‌های عجیب‌وغریب البته پیش از این هم به تنمان خورده است. چند وقت پیش را به‌خاطر بیاورید که در پی آتش‌سوزی‌های مداوم جنگل‌ها و مناطق حفاظت‌شده، عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، از این سخن گفت که آتش‌سوزی جنگل‌ها عادی است و اتفاق خاصی نیفتاده است، ما نباید خود را نگران کنیم و طبیعت خودش از پس خودش برمی‌آید.

صحبت‌های افضلی واکنش‌هایی را هم در فضای مجازی به راه انداخت. واکنش‌هایی که در جبهه مخالف حرف‌های او قرار داشت و با یادآوری مشکلات دیگر این استان مثل برخوردارنبودن از آب، گاز، حمل‌ونقل عمومی، کپرنشینی دانش‌آموزان و... همراه شد. کاربری گفته بود: «‏قبل توجه نماینده سراوان! ۸۱ درصد مردم جنوب سیستان وبلوچستان دسترسی به آب لوله کشی بهداشتی ندارند، برای همین مجبورا برن کنار هوتگ‌ها و برکه‌ها!» در این بین شاید لب مطلب را همان کاربری بیان کرده باشد که نوشته بود: «تا این نوع نگرش وجود داشته باشد، آن هم از جانب فردی که نماینده مردم است و مسئولیت دارد، وضعیت تغییری نخواهد کرد.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بدبخت بیچاره
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۱
0
0
دم مسئولین گرم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->