آتش‌سوزی یک کافه در خیابان شریعتی مشهد تصادف دو دستگاه پراید در سبزوار چهار مصدوم بر جای گذاشت (۱۸ آبان ۱۴۰۳) ماندگاری توده هوای سرد در خراسان‌رضوی اسامی جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد + عکس جان باختن راننده جوان در سانحه رانندگی بلوار توس مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) کشف بیش از ۳۷ کیلوگرم مواد افیونی در شهرک سیدی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) انفجار گاز در حسینیه ارشاد همدان (۱۸ آبان ۱۴۰۳) تصادف در صالح آباد خراسان رضوی پنج مصدوم برجای گذاشت حریق یک کارخانه در شهرک علم و فناوری مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) نزاع دسته جمعی در کاشمر یک کشته و سه مجروح برجا گذاشت (۱۷ آبان ۱۴۰۳) اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد سالمندان را ارج بنهیم که این ره که می رویم به ترکستان است درباره وعده‌های غذایی متعادل و باکیفیت | تغذیه سالم، انسان سالم و زمین سالم داروهایی که جانتان را می گیرد اهدای ۵۰ سری جهیزیه به زوج‌های دارای معلولیت در مشهد مصرف کدام مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند؟ آزمون وکالت ۱۴۰۳ با استقبال بی‌نظیر ۸۷ هزار داوطلب برگزار شد شال‌پیچ‌های زورگیر در دام پلیس مشهد راز قتل مرد گمشده در رامسر | مقتول را کشتند و در بشکه آتش زدند ۵ روایت از  پرستارانی که  روز‌های سخت را صبورانه تحمل می‌کنند | سفیران مهر و ایثار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) | تداوم هوای سرد تا اوایل هفته آینده رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت با یک موتور سیکلت خبر خوب وزیر علوم برای داوطلبان کنکور سراسری (۱۷ آبان ۱۴۰۳) والدین دختر رزمی‌کار که در یک باشگاه غیرمجاز در مشهد به قتل رسیده بود، از خونخواهی گذشتند + عکس خراسان رضوی در انتظار جمعه بارانی | بارش‌ها تا شنبه ادامه دارد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از تولید داروی ایرانی که عمر بیماران سرطانی را افزایش می‌دهد انزوای اجتماعی برای سالمندان مبتلا به انسداد مزمن ریه عوارض مرگبار دارد سازش بیش از ۸ هزار زوج در آستانه طلاق، طی ۲۰ ماه گذشته سرماخوردگی، از رایج‌ترین بیماری‌های ویروسی است نکاتی جهت آماده‌شدن برای کولونوسکوپی آیا سیاست‌های تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور اصلاح خواهد شد؟
سرخط خبرها

جان‌باختن ۱۸ زن و کودک در هوتک‌ها از سال ۹۷ تاکنون

  • کد خبر: ۴۱۱۵۱
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
  • ۱
جان‌باختن ۱۸ زن و کودک در هوتک‌ها از سال ۹۷ تاکنون
عضو‌مجمع نمایندگان سیستان‌وبلوچستان و نماینده مردم سراوان گفت: ما زمانی می‌توانیم بگوییم غرق‌شدن کودکان در رودخانه‌ها به معضل تبدیل شده است که آمار میانگین کشوری را دراین‌باره داشته باشیم و چنانچه آمار این منطقه بیشتر باشد، باید آسیب‌شناسی شود تا مشخص شود که چه دلایلی باعث بروز آن شده است.
محبوبه عظیم زاده «از سال ۹۷ تاکنون خبر جان‌باختن ۱۸ نفر در هوتک‌ها که عمدتا زن و کودک بوده‌اند، رسانه‌ای شده است.» این بخشی از خبری است که در روز‌های گذشته به‌واسطه غرق‌شدن فاطمه، یحیی و یسنا در هوتک‌های سیستان‌وبلوچستان دست‌به‌دست چرخید و همان‌طور که بیان شد، آماری است که رسانه‌ای شده است و فقط خدا می‌داند چند کودک معصوم دیگر به‌واسطه مشکلات زیرساختی در تأمین آب مورد نیاز این خطه جانشان را از دست داده‌اند و خبر نبودن آن‌ها به گوش کسی نرسیده است. با این حال، به‌ظاهر هنوز هستند مسئولانی که معتقدند این اتفاق‌ها و آمار‌ها اصلا جدی نیست و معضلی نیست که بخواهد نگرانی ایجاد کند. صحبت‌هایی که اتفاقا از جانب مسئولان همین ناحیه بیان شده است.
 
ملک فاضلی، عضو‌مجمع نمایندگان سیستان‌وبلوچستان و نماینده مردم سراوان، به‌تازگی و به‌دنبال صحبت‌هایی که درباره این اتفاق‌های مکرر در فضای مجازی ردوبدل شد، گفت: «مقایسه آمار غرق‌شدن کودکان این منطقه در رودخانه‌ها با سرانه کشور تغییر جدی را نشان نمی‌دهد و محروم‌بودن این منطقه باعث شده است با نگاه دیگری این موضوع بررسی شود.» او البته به‌همین اکتفا نکرد و مشخصا گفت: «این مسائل هنوز در حدی نیست که به آسیب‌شناسی و پیگیری نیاز داشته باشد».
 
فاضلی که در صفحه اینستاگرام خود سعی می‌کند اخبار و رویداد‌های مهم حیطه مسئولیتش را با مردم به اشتراک بگذارد و شعار صفحه خود را هم «همه با هم هستیم برای آبادانی سیستان‌و‌بلوچستان» انتخاب کرده است، به‌طور کامل‌تر دراین‌باره بیان کرد: «ما زمانی می‌توانیم بگوییم غرق‌شدن کودکان در رودخانه‌ها به معضل تبدیل شده است که آمار میانگین کشوری را دراین‌باره داشته باشیم و چنانچه آمار این منطقه بیشتر باشد، باید آسیب‌شناسی شود تا مشخص شود که چه دلایلی باعث بروز آن شده است.
 
آیا در مراقبت از کودکان غفلت شده یا به آموزش کودکان بی‌توجهی شده است.» به‌عبارت ساده‌تر و از منظر این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ابتدا باید یک میانگین کشوری برای این مسئله که در اینجا مرگ‌ومیر کودکان است، داشته باشیم (شاید مشابه خیلی از شاخص‌های اقتصادی!) بعد از آن، اگر دوباره آمار گرفتیم و متوجه شدیم که آمار منطقه‌ای از میانگین آن بیشتر است، آنگاه با یک معضل طرف هستیم و حالا وقت آن است که برویم و ریشه‌یابی کنیم. صابون این نوع نگرش‌های عجیب‌وغریب البته پیش از این هم به تنمان خورده است. چند وقت پیش را به‌خاطر بیاورید که در پی آتش‌سوزی‌های مداوم جنگل‌ها و مناطق حفاظت‌شده، عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، از این سخن گفت که آتش‌سوزی جنگل‌ها عادی است و اتفاق خاصی نیفتاده است، ما نباید خود را نگران کنیم و طبیعت خودش از پس خودش برمی‌آید.

صحبت‌های افضلی واکنش‌هایی را هم در فضای مجازی به راه انداخت. واکنش‌هایی که در جبهه مخالف حرف‌های او قرار داشت و با یادآوری مشکلات دیگر این استان مثل برخوردارنبودن از آب، گاز، حمل‌ونقل عمومی، کپرنشینی دانش‌آموزان و... همراه شد. کاربری گفته بود: «‏قبل توجه نماینده سراوان! ۸۱ درصد مردم جنوب سیستان وبلوچستان دسترسی به آب لوله کشی بهداشتی ندارند، برای همین مجبورا برن کنار هوتگ‌ها و برکه‌ها!» در این بین شاید لب مطلب را همان کاربری بیان کرده باشد که نوشته بود: «تا این نوع نگرش وجود داشته باشد، آن هم از جانب فردی که نماینده مردم است و مسئولیت دارد، وضعیت تغییری نخواهد کرد.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بدبخت بیچاره
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۱
0
0
دم مسئولین گرم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->