وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولید آنتی بادی کرونا توسط محققان روسی

  • کد خبر: ۴۱۲۰۵
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴
تولید آنتی بادی کرونا توسط محققان روسی
محققان روس موفق به تولید مقدار زیادی آنتی‌بادی ویروس کرونا شده‌اند که به درمان کووید۱۹ کمک می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، متخصصان انستیتو شیمی بیوارگانیک آکادمی علوم روسیه با کشت سلول‌های موش در آزمایشگاه موفق به تولید مقدار زیادی آنتی بادی‌های یک شاخه اصلی پروتئین کلیدی ویروس کرونا شدند. این آنتی بادی احتمالا برای درمان کووید۱۹ و همچنین استفاده از سیستم‌های تشخیص این بیماری مناسب است.

این محققان اعلام کردند یک آنتی بادی مونوکلونال (پادتن تک دودمانی) ساخته اند که می‌توان برای مطالعه SARS-CoV-۲ و ایجاد سیستم‌های تشخیصی و درمانی از آن استفاده کرد. این آنتی بادی به درمان بیماران کووید۱۹ کمک می‌کند. مزیت اصلی آنتی بادی مذکور این است که می‌توان مقدار زیادی از آن را با هزینه‌ای اندک تولید کرد.

این نخستین کشت سلولی در روسیه است که می‌تواند مقدار زیادی آنتی بادی تولید کند. جزییات این تحقیق در کتابخانه الکترونیک bioRxiv منتشر شده است.

بیماری کرونا (کووید-۱۹) یک بیماری مسری است که در اثر ویروس جدید کرونا شیوع پیدا کرده است. اکثر افراد مبتلا به کووید-۱۹ دچار بیماری خفیف تنفسی می­ شوند و بدون نیاز به درمان ویژه بهبود پیدا می­ کنند. احتمال بروز بیماری جدی در افراد مسن و افرادی که بیماری زمینه‌ای نظیر بیماری قلب و عروق، دیابت، بیماری مزمن تنفسی و سرطان دارند، بیشتر است.

بهترین راه پیشگیری و کند کردن روند سرایت این است که اطلاعات کافی درمورد ویروس کرونا، بیماری­‌هایی که ایجاد می­ کند و نحوه­ سرایت آن داشته باشید. شما می ­توانید با شستن دست­‌ها یا استفاده از مواد ضدعفونی­ کننده­ حاوی الکل و دست نزدن به صورت، از خود و دیگران دربرابر این ویروس محافظت کنید.

ویروس کووید-۱۹ در وهله­ اول از طریق قطرات بزاق یا ترشحات بینی فرد بیمار هنگام عطسه و سرفه منتقل می ­شود؛ بنابراین تمرین آداب تنفسی (مثلا سرفه کردن در آرنج) بسیار مهم است. در حال حاضر، هیچ واکسن یا درمان خاصی برای کووید-۱۹ وجود ندارد، اما آزمایش‌های بالینی برای به دست آوردن درمان احتمالی ادامه دارد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->