پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟ مهمترین ویژگی‌های نسل آلفا(متولدین سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۴) را بشناسید خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از شکم دختر ۱۳ ساله اهوازی تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد اعلام وضعیت هشدار آلودگی هوا برای دانش‌آموزان حساس و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد (۵ آذر ۱۴۰۳) رشد جمعیت ایران سال ۱۴۲۰ صفر می‌شود زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس کمبود نیروی متخصص در زمینه بیهوشی و اطفال بیش از ۵۲۳ هزار خانوار تحت پوشش برنامه‌های داوطلبان سلامت قرار دارند روند افزایشی آمار مشمولین بیمه بیکاری در خراسان رضوی رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به ایدز توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان قرعه‌کشی عمره دانشجویی ۱۰ آذر ۱۴۰۳ انجام خواهد شد + فیلم حریم خانه، حرم خانواده رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی در جلسه رسیدگی شعب خانواده مشهد شرکت کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) مداخله زودهنگام نقش مؤثری در درمان لکنت زبان دارد  کاهش بارش و افزایش دما طی آذرماه تا نیمه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ تداخلات مصرف برخی دارو‌های گیاهی و شیمیایی نقص ایمنی، یک معدن در استان گلستان را تعطیل کرد قطعی برق جاده‌ها برای کاهش مصرف | آیا نبود استاندارد‌ها جان انسان‌ها را به خطر نمی‌اندازد؟ دستگیری عامل شهادت سرگرد یاسر عبدلی در سیستان و بلوچستان خواستگاری عجیب مجرم از قربانی‌اش در دادگاه
سرخط خبرها

تولید آنتی بادی کرونا توسط محققان روسی

  • کد خبر: ۴۱۲۰۵
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴
تولید آنتی بادی کرونا توسط محققان روسی
محققان روس موفق به تولید مقدار زیادی آنتی‌بادی ویروس کرونا شده‌اند که به درمان کووید۱۹ کمک می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، متخصصان انستیتو شیمی بیوارگانیک آکادمی علوم روسیه با کشت سلول‌های موش در آزمایشگاه موفق به تولید مقدار زیادی آنتی بادی‌های یک شاخه اصلی پروتئین کلیدی ویروس کرونا شدند. این آنتی بادی احتمالا برای درمان کووید۱۹ و همچنین استفاده از سیستم‌های تشخیص این بیماری مناسب است.

این محققان اعلام کردند یک آنتی بادی مونوکلونال (پادتن تک دودمانی) ساخته اند که می‌توان برای مطالعه SARS-CoV-۲ و ایجاد سیستم‌های تشخیصی و درمانی از آن استفاده کرد. این آنتی بادی به درمان بیماران کووید۱۹ کمک می‌کند. مزیت اصلی آنتی بادی مذکور این است که می‌توان مقدار زیادی از آن را با هزینه‌ای اندک تولید کرد.

این نخستین کشت سلولی در روسیه است که می‌تواند مقدار زیادی آنتی بادی تولید کند. جزییات این تحقیق در کتابخانه الکترونیک bioRxiv منتشر شده است.

بیماری کرونا (کووید-۱۹) یک بیماری مسری است که در اثر ویروس جدید کرونا شیوع پیدا کرده است. اکثر افراد مبتلا به کووید-۱۹ دچار بیماری خفیف تنفسی می­ شوند و بدون نیاز به درمان ویژه بهبود پیدا می­ کنند. احتمال بروز بیماری جدی در افراد مسن و افرادی که بیماری زمینه‌ای نظیر بیماری قلب و عروق، دیابت، بیماری مزمن تنفسی و سرطان دارند، بیشتر است.

بهترین راه پیشگیری و کند کردن روند سرایت این است که اطلاعات کافی درمورد ویروس کرونا، بیماری­‌هایی که ایجاد می­ کند و نحوه­ سرایت آن داشته باشید. شما می ­توانید با شستن دست­‌ها یا استفاده از مواد ضدعفونی­ کننده­ حاوی الکل و دست نزدن به صورت، از خود و دیگران دربرابر این ویروس محافظت کنید.

ویروس کووید-۱۹ در وهله­ اول از طریق قطرات بزاق یا ترشحات بینی فرد بیمار هنگام عطسه و سرفه منتقل می ­شود؛ بنابراین تمرین آداب تنفسی (مثلا سرفه کردن در آرنج) بسیار مهم است. در حال حاضر، هیچ واکسن یا درمان خاصی برای کووید-۱۹ وجود ندارد، اما آزمایش‌های بالینی برای به دست آوردن درمان احتمالی ادامه دارد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->