به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی محمودی مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور اظهارداشت: برای آن دسته از دانشآموزان که باید به صورت مجازی تحصیل کنند و باید در سامانه شاد ثبت نام کنند تسهیلاتی در نظر گرفتهایم.
مهدی محمودی در تشریح آخرین روند ثبت نام دانشآموزان اتباع برای تحصیل گفت: در حوزه دانشآموزان اتباع دو قشر از افراد وجود دارد نخست افرادی که دارای مجوز هستند و حضور آنها در کشور مجاز است که طبق روال ثبت نام کرده و با برگه حمایت تحصیلی صادر شده و به روز رسانی آن، ثبت نامشان در مدرسه انجام میشود.
وی افزود: قشر دوم افرادی هستند که بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری لازم التعلیم هستند، اما فاقد مجوز حضور در کشور هستند که از سال ۱۳۹۴ بر اساس صدور فرمان مقام معظم رهبری از این افراد برای تحصیل ثبت نام میشود و به دلیل اینکه اطلاعات آنها باید به روز رسانی شود، هرساله برای ثبت نام در مدرسه باید برگه حمایت تحصیلی دریافت کنند.
این مقام وزارت کشور ادامه داد: در سال جاری برای این قشر گلهمندی ایجاد شده و عنوان شده که تاکنون برگه حمایت تحصیلی دریافت نکردهاند، در حالی که باید مواردی را مورد توجه قرارداد؛ نخست آنکه سال تحصیلی امسال ۱۵ روز زودتر آغاز شده است و از سوی دیگر به دلیل شیوع بیماری کرونا ویروس دو موضوع ثبت نام طرح آمایش و برگه حمایت تحصیلی با یکدیگر تلاقی پیدا کرده است.
به گفته محمودی، برای طرح آمایش و ثبت نامها نیز با هدف جلوگیری از ازدحام جمعیت در دفاتر و رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با کرونا، زمانبندی و نوبت دهی انجام شده است، لذا ممکن است تاخیری در روند صدور برگههای حمایت تحصیلی داشته باشیم.
افزایش ساعت کاری دفاتر کفالت برای صدور برگههای حمایت تحصیلی
وی تاکید کرد: با این وجود بر اساس آخرین آمارها بیش از ۷۰ درصد صدور برگههای حمایت تحصیلی انجام شده و مقدار کمی باقیمانده است که اعلام شد برای تسریع روند صدور، دفاتر ساعت کار خود را افزایش دهند. کار به خوبی در حال انجام است و امیدواریم تا پایان هفته روند کار تکمیل شود.
مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره روند ثبت نام دانشآموزان اتباع در مدارس نیز گفت: اینکه توسط مدارس اعلام شود جا ندارند تنها میتواند برای کلاس اولیها باشد و برای دانش آموزانی که از قبل در مدرسهای ثبت نام کردهاند و در سال جاری به مقطع بالاتر میروند، منعی برای ثبت نام وجود ندارد و وزارت آموزش و پرورش موظف است، این کار را انجام دهد. به این ترتیب روال کار به خوبی پیش میرود و ما هم روند کار را تسهیل میکنیم و جای نگرانی برای این دانش آموزان وجود ندارد.
محمودی درباره سامانه شاد و بهره دانش آموزان اتباع از این سامانه نیز تصریح کرد: برای آن دسته از دانشآموزان که باید به صورت مجازی تحصیل کنند و باید در سامانه شاد ثبت نام کنند تسهیلاتی در نظر گرفتهایم.
وی ادامه داد: در حقیقت تسهیلاتی برای دانش آموزان بی بضاعت اتباع که از این سامانه نمیتوانند استفاده کنند در نظر گرفته شده و امکان بهرهگیری آنها فراهم میشود.
محمودی ابراز امیدواری کرد: این اقدامات برای سال جدید تحصیلی به نتیجه برسد و امکان بهرهگیری از سامانه برای این دسته از دانش آموزان اتباع فراهم شود.
منبع: ایسنا