پیش‌بینی قیمت طلا در کشور در اولین هفته تیرماه ۱۴۰۵

  • کد خبر: ۴۲۳۵۹۳
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۲
پیش‌بینی قیمت طلا در کشور در اولین هفته تیرماه ۱۴۰۵
نوسانات اخیر قیمت ارز در نتیجه توافق ایران و آمریکا و تأثیر آن بر بازار طلا، فضای معاملاتی کشور را تحت‌الشعاع قرار داده است. در همین راستا، محمد زرین‌مهر، کارشناس بازار طلا، ضمن تحلیل وضعیت موجود، نسبت به تغییرات آتی بازار هشدار داد.

محمد زرین‌مهر، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به تاثیرپذیری قیمت طلا از کاهش بهای دلار گفت: «با کاهش قیمت دلار، قیمت طلای ۱۸ عیار در داخل کشور از محدوده ۱۷ میلیون تومان به کانال ۱۵ میلیون تومان، افت کرد؛ هرچند رشد قیمت اونس جهانی پس از اعلام توافق ایران و آمریکا تا حدودی این کاهش را تعدیل کرد.»

وی افزود: «اثر روانی اخبار مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا پیش از این در بازار تخلیه شده است. با این حال، انتشار اخبار ضدونقیض در خصوص نتایج مذاکرات، موجب نوسانات مقطعی شد. در حال حاضر قیمت‌های ۱۵.۶ تا ۱۵.۷ میلیون تومان به عنوان کف قیمتی در بازار تلقی می‌شود، اما با توجه به ماهیت مذاکرات، هرگونه تحول غیرمنتظره می‌تواند معادلات بازار را تغییر دهد.»

این کارشناس بازار طلا تأکید کرد که بازار طلا به دلیل حساسیت بالا، واکنش سریعی به اخبار سیاسی نشان می‌دهد و در شرایط فعلی، پیش‌بینی دقیق روند قیمت‌ها بسیار دشوار است.

به اعتقاد وی، حتی در صورت گشایش‌های ارزی و ورود پول‌های بلوکه شده ایران به کشور، تأثیر آن بر قیمت‌ها در بازار ارز و طلا کوتاه‌مدت خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.