تلاش عجیب ترامپ برای برکناری گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین ۵۰ جاسوس اسرائیل در سیستان و بلوچستان دستگیر شدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۱۶ نفر در یک روز در نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران و غزه دیدار می‌کنم اسموتریچ به شکست ارتش اسرائیل در نوار غزه اذعان کرد مقتدی صدر با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد ایران اتهام‌زنی آلمان را رد کرد نخست وزیر پاکستان و معاون وزارت خارجه روسیه دفتر یادبود شهدای اقتدار را امضا کردند + فیلم سفیر ایران: گروسی وفاداری قوی به آمریکا دارد حزب‌الله: توطئه آمریکا علیه مقاومت در لبنان محکوم به شکست است تشریح جزئیات طرح ساماندهی پهپادها توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ملاقات ۲ جنایتکار | نتانیاهو: هفته آینده در کاخ سفید با ترامپ دیدار می‌کنم کمیته روابط خارجی مجلس: سفرای کشور‌های اروپایی به مجلس فراخوانده خواهند شد آیت‌الله علم‌الهدی: اتحادیه‌ها با احیای امربه‌معروف ریشه احتکار و گرانی را قطع کنند | نقش تاریخی اصناف در اشاعه ارزش‎های دینی مخالفت صریح لهستان با عضویت اوکراین در ناتو نخست‌وزیر تایلند به دلیل افشای یک تماس تلفنی حساس تعلیق شد رئیس جمهور پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر خواهد کرد شهردار حیفا: پالایشگاه «بازان» باید تخلیه و از حیفا خارج شود رسانه انگلیسی: طرح ماکرون برای فلسطین، سراب دیپلماتیک بود متکی: ایران ۴ پیشنهاد به اتحادیه بین‌المجالس جهانی درباره تجاوز رژیم صهیونیستی ارائه کرد حمایت اتحادیه اروپا از صلح و عادی‌سازی روابط میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن احتمالی شیلی به بریکس عقب‌نشینی ناگهانی نیرو‌های آمریکایی از سوریه به سمت عین الاسد عراق ضربه مهلک تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به اعتبار ان‌پی‌تی آیا دفاع پیشگیرانه دربرابر تهدیدهای اثبات‌نشده براساس قوانین بین‌المللی مجاز است؟ افشاگری رسانه‌های صهیونیستی: اسرائیل تلفات «بی‌سابقه» ارتش را پنهان می‌کند
سرخط خبرها

ترامپ و غول‌های ارتباطی

  • کد خبر: ۴۲۸۶۳
  • ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
ترامپ و غول‌های ارتباطی
یونس شکرخواه - استاد ارتباطات
دونالد ترامپ که هم‌زمان خودش سازمان ملل است و کلانتر جهان و... ۴ غول ارتباطی دنیای حافظه رم (RAM)، تراشه و نمایشگر را وادار کرده است تا از معامله با هواوی (واوِی) پیشتاز ارتباطی چین دست بردارند.
حالا ‏شرکت‌های سامسونگ که بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده حافظه رَم در جهان و بزرگ‌ترین مجموعه تجاری‌صنعتی کره‌جنوبی مشتمل بر ٨٠شرکت محسوب می‌شود و همچنین شرکت اس‌کا هاینیکس (SK Hynix) که آن هم از غول‌های نسل جدید فناوری‌ها در کره جنوبی است (دومین شرکت تولیدکننده حافظه رم و تراشه در جهان) و شرکت دیگر کره‌جنوبی یعنی ال‌جی (بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نمایشگر‌های او‌ال‌ای‌دی در جهان با بیش از ٩٠درصد بازار) و شرکت آمریکایی مایکرون (Micron) که تولیدکننده شماره٣ رم در جهان است، بر اثر فرامین اجرایی ترامپ حق فروش محصول و معامله با هواوی را ندارند و باید از ١۵سپتامبر٢٠٢٠ تمام عملیات خود را با هواوی که بزرگ‌ترین شرکت ارائه‌کننده سرویس‌های ارتباطی جهان است، متوقف کنند.
‏به این ترتیب حالا هواوی مجبور می‌شود تولیدکنندگان دیگری را برای خرید رم، تراشه و نمایشگر‌های موبایل‌هایش پیدا کند، که در عین حال ممکن است کیفیت و میزان دل‌خواه هواوی را هم تأمین نکنند.

بد نیست بدانید ‏این شرکت‌ها همه در بازار جهانی به غول‌های رم معروف هستند و از دیگر سو خود هواوی هم سومین خریدار بزرگ تراشه در جهان است. حالا رسانه‌های جریان اصلی آمریکا سمت‌وسوی خبر‌ها و تحلیل‌های خود را بر نمایش محاصره شدن هواوی از پانزدهم سپتامبر متمرکز کرده‌اند، اما واقعیت این است که پیامد‌های تلقی ترامپ و حلقه امنیتی اطراف او از جغرافیای جهان ارتباطی معاصر و فعالیت‌های تجاری برخاسته از آن فقط متوجه هواوی نخواهد بود. شرکت‌های کره‌ای سامسونگ، اس‌کا هاینیکس و ال‌جی و نیز شرکت آمریکایی مایکرون با از دست دادن خریداری، چون هواوی دچار دردسر خواهند شد. گفته می‌شود هواوی به دلیل انباشته بودن انبارهایش از خرید‌های قبلی در کوتاه‌مدت با مشکل مواجه نمی‌شود و می‌تواند تا حدودی برای بخشی از نیازهایش روی شرکت چینی بوو (BOE Technology) سازنده نمایشگر‌های منعطف حساب کند.
از همه جالب‌تر این است که دولت ترامپ که شیفته تحریم و نقض آیین‌نامه‌های بین‌المللی است، از ماه پیش هم دامنه تحریم‌های تراشه را به طراحان قطعاتی که از فناوری آمریکایی استفاده می‌کنند، تسری داده است تا هیچ شرکتی نتواند بدون مجوز به هواوی چیزی بفروشد. البته سامسونگ از همین حالا درخواست دریافت مجوز برای فروش قطعه به هواوی را به دولت ترامپ داده است. همه بهانه تیم ترامپ این است که زیرساخت‌های مخابراتی و محصولات هواوی تهدیدی علیه امنیت ملی آمریکاست و هواوی می‌تواند از کاربران آمریکایی جاسوسی کند. اکنون نباید به فکر جاسوسی از داده‌هایی بود که گوگل و فیس‌بوک و... از کاربران جهان جمع می‌کنند. موضوع فوری‌تر این است که جهان تا چه وقت چشمان خود را روی ورود بوفالو‌ها به کریستال‌فروشی‌ها خواهد بست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->