موج گسترده بازتاب حضور رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) در رسانه‌های خارجی | فضائلی: امواج این انفجار تل‌آویو و کاخ‌سفید را درخواهد‌ نوردید! عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، ۲ پیش‌شرط برای مذاکره با آمریکا اعلام کرد مجری مشهور آمریکایی: مصاحبه با رئیس جمهوری ایران به زودی منتشر می‌شود + ویدئو قالیباف: ایران‌ِ حسین (ع) تا ابد پیروز است جنبش نجباء عراق: عاشورا الهام‌بخشمان است دستمان روی ماشه است رهبر معظم انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشوراء حسینیه امام خمینی حاضر شدند + فیلم (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شلیک دو راکت از غزه به سوی شهرک‌های صهیونیست‌نشین نامه ایران به سازمان ملل متحد در مورد ربایش احمد متوسلیان و همراهانش توسط رژیم صهیونیستی عراقچی و همتای مصری تلفنی گفت‌و‌گو کردند پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت+ فیلم روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی در تصمیم‌سازی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خودمعرف افزایش یافته است
سرخط خبرها

رویکرد بایدن در قبال ایران اگر پیروز انتخابات شود

  • کد خبر: ۴۲۸۹۴
  • ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰
رویکرد بایدن در قبال ایران اگر پیروز انتخابات شود
نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در یادداشتی با انتقاد از سیاست‌های رئیس‌جمهور فعلی آمریکا در برابر ایران، رویکرد‌هایی که خود در صورت پیروزی در انتخابات در برابر ایران در پیش خواهد گرفت را با مطرح کردن ادعا‌هایی علیه کشورمان تشریح کرد.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه سی. ان. ان، جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در یادداشتی درباره سیاست خارجی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در زمینه ایران با مطرح کردن ادعا‌هایی علیه ایران نوشت که وقتی که دونالد ترامپ رئیس جمهور شد قول «توافقی بهتر» را برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران داد و متعهد شد که ایران را تحت فشار قرار دهد تا آن‌چه رفتار خصومت آمیز ایران در خاورمیانه می‌خواند را متوقف کند که این‌ها هم مانند بسیاری دیگر از وعده‌های رئیس جمهور ترامپ فقط حرف‌هایی پوچ بودند. او در عوض سیاستی را کنار گذاشت که در تامین امنیت آمریکا کارآمد بود و این شدت خطر را بیشتر کرده است.

بایدن در این یادداشت ادامه داد: ماه اخیر ثابت کرد که سیاست ترامپ در زمینه ایران شکستی خطرناک است. او در سازمان ملل نتوانست حمایت حتی یکی از نزدیک‌ترین متحدان آمریکا را برای تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران جلب کند. سپس ترامپ سعی کرد تحریم‌هایی یک جانبه را بر ایران اعمال کند تا سرانجام تمام اعضای شورای امنیت به طور مجازی متحد شوند و طرحش را رد کنند. اکنون گزارش‌ها حاکی از آنند که ایران ۱۰ برابر مقدار اورانیوم غنی شده در زمانی که باراک اوباما سمت ریاست جمهوری را ترک گفت، ذخایر اورانیم غنی شده دارد.

این نامزد دموکرات در بخشی دیگر از یادداشتش با تشریح این که خروج یک جانبه دولت فعلی آمریکا آن را به انزوا کشانده و تنش‌ها با ایران را افزایش داده است و همچنین با مطرح کردن این ادعا که در نتیجه عملکرد ترامپ، ایران اکنون برای دست یافتن به یک سلاح هسته‌ای در مسیر کوتاه تری قرار گرفته است، رویکرد‌های خودش به عنوان رئیس جمهور احتمالی آمریکا نسبت به ایران را برشمرده و تشریح کرد.

او نوشت که ابتدا سرسختانه متعهد خواهد شد که مانع دستیابی ایران به یک سلاح هسته‌ای شود.

اظهارات بایدن مبنی بر تلاش برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای در حالی مطرح شده است که مقامات کشورمان همواره تاکید کرده‌اند ساخت سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی ایران هیچ جایی نداشته و نخواهد داشت.

بایدن اظهار کرد که دوم این که روش قابل اطمینانی را برای بازگشت به دیپلماسی به ایران پیشنهاد خواهم داد. اگر ایران به پایبندی جدی به توافق هسته‌ای بازگردد آمریکا به عنوان نقطه آغازی برای تداوم مذاکرات به توافق هسته‌ای باز می‌گردد. ما با متحدانمان برای تقویت و تمدید مقررات توافق هسته‌ای همکاری خواهیم کرد و دیگر مسائل نگران کننده را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد. این شامل فعالیت شدید برای آزادی آمریکایی‌هایی است که به ادعای وی ناعادلانه بازداشت شده اند و اعلام خطر به حکومت ایران برای آن‌چه تخطی از حقوق بشر می‌خواند، است.

وی افزود: ما همچنین به شرکایمان کمک خواهیم کرد تنش‌ها را کاهس داده و درگیری‌های منطقه‌ای را از جمله جنگ فاجعه بار یمن کم کنند. علاوه بر این، اقداماتی انجام خواهم داد که مطمئن شوم تحریم‌های آمریکا در مبارزه ایران با کووید-۱۹ مانعی ایجاد نمی‌کنند و یک روز ممنوعیت سفر اعمال شده توسط رئیس جمهور ترامپ برای کشور‌های دارای اکثریت مسلمانان را لغو خواهم کرد.

این سناتور آمریکایی در آخر نوشت که سوم این که ما به مقابله با آن‌چه فعالیت‌های ثبات زدای ایران که دوستان و شرکای ما در منطقه را تهدید می‌کند، می‌خواند، ادامه خواهیم داد. طبق توافق همکاری امنیتی آمریکا و اسرائیل، آمریکا با اسرائیل همکاری نزدیکی خواهد داشت تا اطمینان حاصل کند که اسرائیل می‌تواند از خود در برابر ایران و شبه نظامیان آن دفاع کند.

وی ادامه داد که ما به استفاده از تحریم‌های هدف دار علیه آن چه بدرفتاری ایران در زمینه حقوق بشر، حمایتش از تروریسم و برنامه موشک‌های بالستیک می‌خواند، ادامه خواهیم داد.

بایدن افزود: اگر ایران تقابل را انتخاب کند، من آماده‌ام از منافع مهم و نظامیانمان دفاع کنم. اما اگر ایران نشان دهد آماده در پیش گرفتن مسیر دیپلماسی است، من هم آماده ام این مسیر را طی کنم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->