عرضه اموال منقول در نخستین مزایده ۱۴۰۳ اموال تملیکی خراسان رضوی نمایشگاه گل و گیاه، اردیبهشت ماه در مشهد برگزار می‌شود قیمت طلا، دلار و سکه در بازار امروز شنبه (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) بنزین سوپر امروز در کدام جایگاه‌های مشهد توزیع می‌شود؟ (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) خانه در مشهد چند؟ | با کمتر از یک میلیارد تومان هم می‌توانید صاحب‌خانه شوید + جدول (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) آخرین گزارش از وضعیت بازار رهن مسکن در تهران (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) حجم مبنای ۳ نماد فرابورسی از فردا (۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برداشته می‌شود رشد صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در ۶ سال اخیر (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) امضای استاندارد ایران جهانی شد توصیه‌های جدید جهادکشاورزی به گندمکاران علت افزایش عجیب قیمت طلا چیست؟ (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سهمیه بنزین اردیبهشت امشب شارژ می‌شود (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پلمب ۳ سالن زیبایی در مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) معاون وزیر صمت هرگونه افزایش قیمت کالاها بدون مجوز را غیرقانونی دانست تشکیل پرونده برای یک نانوایی در کلاهدوز مشهد به دلیل تخلف (۳۰ فروردین۱۴۰۳) مدل خودرو، معیار جدید دهک‌بندی خانوار برای دریافت یارانه! قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیمه‌شدگان صندوق اجتماعی کشاورزان خراسان‌رضوی بازار سرد مرغ گرم در مشهد | مرغدار کیلویی ۳ تا ۷ هزار تومان در ضرر اجرای مصوبه افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیئت دولت صرفه جویی ۴۳۰۰ مگاوات برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۳ به کجا رسید؟
سرخط خبرها

قیمت دلار کاهش می‌یابد؟

  • کد خبر: ۴۳۰۷۶
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
قیمت دلار کاهش می‌یابد؟
برخی از فعالان اقتصادی معتقدند که ریزش قیمت دلار در بازار ادامه‌دار خواهد بود و حتی پیش‌بینی می‌کنند که قیمت‌ها تا کف ۲۲ و ۲۳ هزار تومان نیز پایین می‌آید.
به گزارش شهرآرانیوز، در حالی در روز گذشته بازار دلار سقف قیمتی ۲۷ هزار تومان را تجربه کرد که بلافاصله با تصمیمات بانک مرکزی، ریزش قیمت‌ها در بازار آغاز شد و قیمت دلار ریخت.

افزایش قیمت دلار تا ۲۶ هزار تومان در شرایطی است که گزارش‌ها از روند بازار نشان می‌دهد که از ابتدای سال تاکنون دلار با افزایشی در حدود ۱۲ هزار تومان روبه‌رو شده است و در این میان، برخی از جریان‌های بازار، از هدایت قیمت‌ها به ارقامی بالاتر صحبت می‌کنند. به عبارتی، سفته‌بازان و دلالان در بازار و نیز در فضای مجازی، تحرکات برای قیمت‌سازی را بالا برده بودند.

اما با تصمیمات اخیر بانک مرکزی و ریزش دیروز عصر قیمت دلار، فعالان اقتصادی معتقدند که ریزش قیمت دلار آغاز شده است؛ چراکه اقدامات مهمی همچون از سرگیری فروش ارز سهمیه‌ای، برداشتن سقف قیمت در سامانه نیما و همچنین صرافی‌های بانکی، باعث شد بازار تا حدی تحت کنترل در آید.
 

ریزش قیمت دلار ادامه خواهد داشت؟

در این میان، برخی از فعالان اقتصادی معتقدند که ریزش قیمت دلار در بازار ادامه‌دار خواهد بود و حتی پیش‌بینی می‌کنند که قیمت‌ها تا کف ۲۲ و ۲۳ هزار تومان نیز پایین می‌آید.

علی شریعتی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی با پیش‌بینی کاهش قیمت دلار حداقل تا ۲۳ هزار تومان، اظهار داشت: با ورود جدی بازارساز به بازار و برداشتن سقف دلار نیمایی و کاهش آربیتاژ قیمتی صرافی ملی و بازار، نوید دیدن روند کاهشی قیمت ارز در بازار متصور است.

وی با بیان این‌که این شرایط به نفع صادرکننده و به ضرر دلالان تمام خواهد شد، افزود: البته با توجه به شرایط اقتصادی کشور، چشم‌اندازی که در آینده از قیمت دلار وجود دارد، افزایشی است؛ مگر این‌که اتفاقاتی در حوزه سیاسی یا بورس بیفتد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در پاسخ به این پرسش که کاهش قیمت دلار تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: تا زمانی که قیمت دلار به کف ۲۲ و ۲۳ هزار تومان برسد، قیمت‌ها نزولی خواهد بود. البته سیاست‌گذار باید این نکته را در نظر گیرد که در صورت عدم رشد پول و خروج بیشتر پول‌های بورسی، روند قیمت‌ها در بازار ارز مجددا صعودی می‌شود که برای این موضوع باید به سرعت فکری شود.

شریعتی با بیان این‌که عاقبت خروج پول از بورس، افزایش حبابی دلالی دلار، خودرو و ملک است، در پاسخ به این پرسش که کف مقاومتی دلار چقدر است، تصریح کرد: ۲۳ تا ۲۳ هزار تومان، کف مقاومتی قیمت دلار خواهد بود.

وی در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد شما به دولت برای کنترل قیمت ارز چیست، متذکر شد: حذف سریع ارز ۴۲۰۰ تومانی و تسهیل بازگشت ارز صادرکنندگان، در کنترل قیمت ارز بسیار موثر خواهد بود.

بانک مرکزی به وظایف اصلی خود عمل کند

علی‌اصغر سمیعی، رییس اسبق کانون صرافان نیز در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که آیا نرخ ارز پایین می‌آید، گفت: هیچ امری غیرممکن نیست، حتی پایین آمدن قیمت‌ها، ولی هر اتفاقی نیاز به دلیل دارد.

وی افزود: همان طور که عرض کردم، بالا رفتن قیمت ارز دلایل خود را دارد، پس پایین آمدن قیمت هم اگر بخواهد به طور واقعی اتفاق بیافتد، دلایل خود را می‌طلبد، که در قدم اول می‌باید دلایل بالا رفتن برطرف شود.

رییس اسبق کانون صرافان تاکید کرد: بانک مرکزی باید به دو وظیفه اصلی خود عمل کند، اول دلایلی که باعث بالا رفتن نرخ ارز شده را رفع کرده و باعث ثبات بازار شود، و در وهله دوم با تنظیم نرخ بهره، باعث ایجاد شغل و کم شدن نرخ بیکاری در کشور شود.
 
منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->