واکنش بقائی به لفاظی وزیر خزانه‌داری آمریکا

  • کد خبر: ۴۳۷۰۷۸
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۹
واکنش بقائی به لفاظی وزیر خزانه‌داری آمریکا
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پپامی با بیان اینکه آمریکا اعتیاد بیمارگونه به تحریم را جایگزین سیاست و عقلانیت کرده است، گفت: واشنگتن هرگاه خود را از پیشبرد دیپلماسی عاجز می‌بیند، به تحریم پناه می‌برد؛ و چون تحریم‌ها نتیجه‌ای نمی‌دهند، صرفاً دوز آن را بالاتر می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز، بقائی در واکنش به لفاظی وزیر خزانه‌داری آمریکا که با افتخار از خفه‌کردن ایران با تحریم و محاصره اقتصادی سخن گفته است، در شبکه ایکس نوشت: وزیر خزانه‌داری آمریکا به تلاش برای «خفه‌کردن» ایران با «تحریم‌های اقتصادی» بالیده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: فارغ از ماهیت رقت‌انگیز چنین اظهاراتی، این نگاه گواهی روشن بر اعتیاد شدید به تحریم در سامانه حکمرانی آمریکا است. واشنگتن هرگاه خود را از پیشبرد دیپلماسی عاجز می‌بیند، به تحریم پناه می‌برد؛ و، چون تحریم‌ها نتیجه‌ای نمی‌دهند، صرفاً دوز آن را بالاتر می‌برد.

بقائی تصریح کرد: این دیگر سیاست نیست؛ عادت است و خطرناک‌تر آنکه اعتیادی است که جایگزین تفکر و تعقل شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: ایران طی چند دهه نشان داده که با این لفاظی‌های نخ‌نما و فشار‌های غیرانسانی خفه نخواهد شد، اما خطر واقعی این است که سیاستمداران آمریکایی چنان خود را در این اعتیاد بیمارگونه مستهلک کنند که آخرین شانس‌های خود برای خروج کمتر تحقیرآمیز از بحرانی که خود آفریده‌اند را خفه کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.