عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه نهایی شده است ترامپ: مذاکرات پایان جنگ غزه در مراحل پایانی قرار دارد بیانیه سازمان ملل متحد درباره ۶ قطعنامه لغو شده و بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حضور ترامپ در جلسه غیرمعمول ژنرال‌ها و دریاسالاران قالیباف: استفاده غرب از مذاکره، فریبی برای محدود کردن توان دفاعی ایران است تهدیدات آمریکا علیه ونزوئلا ادامه دارد حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: به مذاکره‌ای که ما را درگیر مشکلات جدید کند، تن نخواهیم داد ادعای جدید نتانیاهو درباره اورانیوم ذخیره شده ایران | مکان آن را به آمریکا می‌گوییم واکنش حماس به عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری استاندار خراسان رضوی: تلاش برای تعامل با دنیا ضرورتی انکارناپذیر است + فیلم لاوروف به گوترش درباره اسنپ‌بک نامه نوشت موضع جدید ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: برای رفع ناترازی انرژی‌ هرگونه اجبار و دستور خطا‌ست | منفعت اقتصادی مردم لحاظ شود کاروان نظامی آمریکا وارد شمال و شرق سوریه شد (۶ مهر ۱۴۰۴) راز شهادت نصرالله واکنش جلیلی به درخواست مناظره روحانی | گلابی‌های برجام چه شد؟ + فیلم زلنسکی از بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استقبال کرد عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری | یک نظامی اشغالگر زخمی شد + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به «ایلات» در سرزمین‌های اشغالی + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: یک فرصت واقعی برای ایجاد عظمت در خاورمیانه داریم قطع ارتباط گردان‌های القسام با دو اسیر اسرائیلی در غزه کنست طرح اعدام اسرای فلسطینی را تصویب کرد سردار شکارچی: باید هوشیار باشیم تا پروژه‌های تفرقه‌افکنانه دشمن اثرگذار نشود زنگنه: دولت لایحه تنظیم بودجه سنواتی را به مجلس ارائه کرده است
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی در راه وزارت صمت؟

  • کد خبر: ۴۳۹۱۵
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
استاندار خراسان رضوی در راه وزارت صمت؟
 پیش از اینکه حسین مدرس‌خیابانی در مرداد امسال به‌عنوان وزیر پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌مجلس معرفی شود، نام علیرضا رزم‌حسینی، استاندار خراسان‌رضوی هم در کنار نام سرپرست این وزارتخانه به‌عنوان یکی از گزینه‌های پیشنهادی دولت در گمانه‌زنی‌ها مطرح می‌شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از اینکه حسین مدرس‌خیابانی در مرداد امسال به‌عنوان وزیر پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌مجلس معرفی شود، نام علیرضا رزم‌حسینی، استاندار خراسان‌رضوی هم در کنار نام سرپرست این وزارتخانه به‌عنوان یکی از گزینه‌های پیشنهادی دولت در گمانه‌زنی‌ها مطرح می‌شد، اما نهایتا رئیس‌جمهور، مدرس‌خیابانی را برای تصدی این وزارتخانه روانه خانه ملت کرد که البته این گزینه نتوانست از بهارستان رأی اعتماد بگیرد و در نهایت حسن روحانی با استجازه رهبر معظم انقلاب بار دیگر برای این وزارتخانه سرپرست معرفی کرد.

 

با این حال نام رزم‌حسینی در این مدت همچنان به‌عنوان یکی از گزینه‌های تصدی وزارت صمت مطرح بوده و دیروز هم رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که شنیده‌ها حاکی از آن است که رزم‌حسینی به‌عنوان وزیر پیشنهادی صمت به‌مجلس معرفی می‌شود. رضا کوچی به برنا خبر داده است که احتمالا فردا (سه‌شنبه)، استاندار فعلی خراسان‌رضوی برای تصدی پست وزارت صمت به مجلس شورای اسلامی معرفی خواهد شد.

 

در همین زمینه، رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان هم در گفتگو با ایسنا، از رزم‌حسینی، استاندار فعلی خراسان‌رضوی به‌عنوان گزینه اصلی وزارت صمت خبر داده است.

شهباز حسن‌پور، درباره معرفی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از گزینه‌های اصلی مطرح‌شده برای وزارت صمت آقای علیرضا رزم‌حسینی است. همچنین به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما، نماینده مردم بردسکن در مجلس شورای اسلامی هم در این باره گفت: رئیس‌جمهور این هفته ۳گزینه را برای گرفتن رأی اعتماد وزیر صمت به مجلس معرفی می‌کند که استاندار خراسان‌رضوی از گزینه‌های اصلی آن است.

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین افزود: من از کسانی هستم که مهندس رزم‌حسینی را بهترین گزینه برای وزارت صمت می‌دانم و به وی رأی خواهم داد. وی با بیان اینکه مدیریت جهادی و توجه به ظرفیت‌های کشور می‌تواند مشکلات اقتصادی را برطرف کند، افزود: استاندار خراسان‌رضوی فردی پرتلاش و جهادگر است که با اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی‌فرهنگی در شهرستان‌های خراسان‌رضوی، زمینه توسعه اقتصادی در مناطق مختلف را فراهم کرد و در صورت انتخاب وی به وزارت صمت، می‌توان به اجرای این طرح در سطح ملی امید داشت، زیرا می‌تواند منشأ خدمات زیادی در کشور باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->