قالیباف: ترامپ با محاسبات غلطش ناامنی دامنه‌دار در منطقه ایجاد کرده است

  • کد خبر: ۴۴۱۰۱۳
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۷
قالیباف: ترامپ با محاسبات غلطش ناامنی دامنه‌دار در منطقه ایجاد کرده است
رئیس مجلس در دیدار با محمد عبدالرحمن آل‌ثانی با اشاره به موارد نقض عهد امریکا در اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد گفت: دولت ترامپ با اطلاعات غلط، تصمیمات غلط می‌گیرد و با چنین محاسبات خطایی، نه‌تنها منابع مالی، نظامی و انسانی آمریکا و آیندهٔ منطقه را بر باد می‌دهد، بلکه منافع ملت ایران را هم هدف قرار می‌دهد و باعث ایجاد ناامنی دامنه‌دار در منطقه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در دیدار با محمد عبدالرحمن آل‌ثانی با اشاره به موارد نقض عهد آمریکا در اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد گفت: دولت ترامپ با اطلاعات غلط، تصمیمات غلط می‌گیرد و با چنین محاسبات خطایی، نه‌تنها منابع مالی، نظامی و انسانی آمریکا و آینده منطقه را بر باد می‌دهد بلکه منافع ملت ایران را هم هدف قرار می‌دهد و باعث ایجاد ناامنی دامنه‌دار در منطقه می‌شود.

وی اضافه کرد: این طرح آمریکایی محاصره اقتصادی ایران هم بی‌نتیجه خواهد بود و مردم ایران عزت‌مندانه حقوق‌شان را پس خواهند گرفت و این آمریکاست که باید شروطی که براساس یادداشت تفاهم متعهد شده را اجرایی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.