آیت الله علم الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان
سرخط خبرها

واکنش نماینده کرمان به ادعای دو تابعیتی بودن گزینه پیشنهادی وزارت صمت

  • کد خبر: ۴۴۵۸۱
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
واکنش نماینده کرمان به ادعای دو تابعیتی بودن گزینه پیشنهادی وزارت صمت
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به حواشی‌های صورت گرفته علیه وزیر پیشنهادی صمت اظهار کرد: متاسفانه حواشی بر علیه وی مطرح شد که به جرات اعلام می‌کنم به هیچ عنوان این حواشی صحت ندارد. برخی‌ها مسایلی را در مورد دو تابعیتی یا همراهی رزم حسینی با یک باند فساد اقتصادی مطرح می‌کنند که اصلا هیچ یک از آن‌ها صحت ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدمهدی زاهدی درباره وزیر پیشنهادی صمت گفت: "علیرضا رزم‌حسینی" از نیرو‌های دوران دفاع مقدس و از هم‌رزمان سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی بودند که در دوران دفاع مقدس در مباحث جنگ و دفاعی بسیار تاثیرگذار بوده و انصافا در چند سال اخیر که به عنوان استانداران کرمان و خراسان رضوی مشغول به فعالیت بوده، نشان داده است که قابلیت‌های بالای اجرایی دارد و در هر دو استان منشاء خیر و برکات زیادی بوده است.

وی افزود: رزم‌حسینی یک نیروی جهادی است که مدیریت جهادی را دنبال می‌کند و فارغ از جنجال‌های سیاسی صرفا بعد اجرایی کار‌ها را دنبال می‌کند و جذب جریان‌های سیاسی خاصی نمی‌شود و منافع سیاسی را بر منافع اجرایی و خدمتگذاری به مردم اولویت نمی‌دهد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه از این دولت حدود ۱۰ ماه دیگر باقی‌مانده است، تصریح کرد: واقعا ایثارگری می‌خواهد که فردی در این مدت ۱۰ ماه، خودش را در معرض ریسک مدیریت کلان کشور قرار دهد و این روحیه ایثارگری آقای رزم‌حسینی، باعث پذیرش چنین مسئولیتی از طرف وی شده است.

زاهدی درباره پیش بینی رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی صمت نیز گفت: امیدواریم مجلس شورای اسلامی بیش از این وزارت صمت را بدون وزیر نگه ندارد. متاسفانه شاهد هستیم ظرف این ۴ ماهی که دولت با یک بی‌تدبیری وزیر سابق را عزل کرد قیمت انواع و اقسام کالا‌ها از خوراکی تا غیرخوراکی به صورت سرسام‌آوری افزایش پیدا کرد در حالی که اگر وزارتخانه وزیر داشت وزیر اجازه افزایش قیمت را نمی‌داد و همچنین در مقاطع مختلف مجلس می‌توانست وزیر را بازحواست کند.

وی افزود: بنابراین بیش از این به مصلحت کشور نیست که این وزارتخانه بدون وزیر باشد و اگر به رزم‌حسینی وزیر پیشنهادی صمت رای ندهیم، تا دوباره دولت بخواهد طی یک ماه آینده وزیر جدیدی را پیشنهاد دهد، قیمت‌ها همچنان روند صعودی را طی خواهند؛ پس چه از نظر شخصیت فردی وزیر پیشنهادی و چه از نظر موقعیت زمانی مصلحت این است که نمایندگان مجلس به رزم‌حسینی رای اعتماد دهند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشکلات ناشی از تحریم‌ها و اثر آن‌ها بر اقتصاد کشور، بحث‌های وارداتی، رانت‌خواری عده ای، رفاه عمومی مردم، تامین کالا‌های اساسی، مبارزه با گرانی‌ها و رانت‌خواری‌ها و ... دست به دست هم می‌دهد که ما به آقای رزم‌حسینی که ایثارگرانه وارد این میدان شده است، رای اعتماد بدهیم.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خرد جمعی مجلس همیشه مصالح کشور را در نظر می‌گیرد و تصور می‌کنم این عقل و خرد جمعی مجلس در شرایط کنونی به نوعی است که به رزم حسینی رای اعتماد می‌دهند.

زاهدی از انتظارات نمایندگان مجلس از وزیر صمت سخن به میان آورد و گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت یکی از وزارتحانه‌های سنگین جمهوری اسلامی می‌باشد و اداره آن کار راحتی نیست، زیرا ابعاد متعددی دارد و تفاوت زیادی با سایر وزارتخانه‌ها دارد.

مبنای انتخاب مدیران باید تخصص، تعهد و به دور از گرایشات سیاسی باشد

وی بیان کرد: اکنون کشور در بحث تامین کالا‌های اساسی، کنترل قیمت‌ها، واردات، قیمت خودرو، قیمت ارزاق عمومی و ... مشکل دارد و از طرف دیگر رانت‌ها و فساد‌هایی با ارز ۴۲۰۰ تومانی ایجاد شده است و ما انتظار داریم که وزیر جدید صمت محکم موضع خود را در برابر مباحثی همچون رانت‌خواری‌ها و افزایش قیمت‌ها اعلام کند و قول دهد که به صورت جدی با این مسایل مبارزه خواهد کرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه شاهد هستیم با سوء استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی، واردات برخی کالا‌هایی صورت می‌گیرد که یا نیاز نیست وارد کشور شود یا تحت نفوذ عده‌ای خاص است. آقای رزم حسینی باید با این سوء استفاده‌ها مقابله جدی کند. وزیر صمت باید به موضوع جهش تولید که مورد تاکید مقام معظم رهبری است توجه ویژه‌ای داشته باشد. جهش تولید در طول این یکسال رخ نمی‌دهد، اما وزیر جدید باید بخشی از کار خود را در راستای برنامه‌ریزی جهش تولید اختصاص دهد و برای تحقق این مهم باید بازنگری و اصلاح قوانین رفع تولید با کمک مجلس در دستور کار قرار گیرد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استفاده از مدیران جهادی و متخصص امری بسیار مهم در پیشبرد اهداف هر نهاد و وزاتخانه‌ای است و نباید وزارتخانه‌ای همچون وزارت صمت را به شرکت تعاونی تبدیل کرد که گروه‌های مختلف سیاسی بخواهند از آن امتیاز بگیرند و باید آقای رزم حسینی در مجلس قاطعانه اعلام کند که به دنبال مدیران جهادی، متعهد و متخصص است که درد مردم را داشته باشند و آن را نیز عملیاتی کنند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->