پشت صحنه‌ای از سریال «محکوم» + عکس ویدئو | ادای احترام علیرضا طلیسچی به امید جهان ارسال هزار شماره شبا برای هادی حجازی‌فر | وقتی حرف مهرداد صدیقیان شوخی شوخی جدی شد! قسمت دوم «مخمصه» با حضور دی‌کاپریو کلید می‌خورد ستاره‌های سینما در کنار مردم در شب‌های شهریور باغ کتاب موسیقی نواحی ایران در قالبی تازه | «خنیاشهر» متولد شد تجربه جادویی از موسیقی و سینما با «ارباب حلقه‌ها» تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی مهمان یزد می‌شود ۱۱ پویانمایی به جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان راه یافتند + اسامی جومونگ در صدر علاقه مخاطبان ایرانی قرار گرفت | پربازدیدترین سریال تابستانی در تلوبیون سیروس پرهام درگذشت + علت فوت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) کنسرت محسن یگانه در گرگان لغو شد+ علت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) فارست گامپ ایرانی معرفی آثار بخش مسابقه ایران جشنواره پویانمایی تهران بازیگری که شنونده خوبی بود | یادی از صدرالدین حجازی، هم‌زمان با سالروز درگذشتش مدیر مسئول همشهری آنلاین مجرم شناخته شد ساخت «تیم درمان»، سریالی درباره جنگ ۱۲روزه
سرخط خبرها

درباره مهدی منصوب، هنرمند مشهدی که در جبهه سلاح قلم نیز بر دست می‌گرفت

  • کد خبر: ۴۴۶۶۷
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸
درباره مهدی منصوب، هنرمند مشهدی که در جبهه سلاح قلم نیز بر دست می‌گرفت
آذر ۱۳۴۲ در مشهد مقدس دیده به جهان گشود. از همان کودکی ویژگی‌های برجسته و درخشان در وجودش دیده می‌شد. در کنار تحصیل در دانشگاه، ذوق هنری‌اش او را به طرف فراگیری هنر خوش‌نویسی کشاند. حدود سال ۱۳۶۲ بود که به طور جدی زیر نظر استادانی که در حرم مطهر رضوی به آموزش این هنر مشغول بودند خطاطی را آغاز کرد.

شهرآرانیوز - آذر ۱۳۴۲ در مشهد مقدس دیده به جهان گشود. از همان کودکی ویژگی‌های برجسته و درخشان در وجودش دیده می‌شد. باهوش بود. از هر چیزی بیشتر به دستورات دینی و مذهبی توجه داشت. از تنبلی و راحت‌طلبی دوری می‌کرد. با همه مودب و بااخلاق بود و پدرش از داشتن چنین فرزندی به خود می‌بالید. اطرافیانش می‌گویند مهدی منصوب، شخصیتی بی‌نظیر و سرشار از نبوغ بوده و در هر کاری که گام می‌نهاده موفق ظاهر می‌شده است. در کنار فعالیت‌های علمی، هنری و ورزشی، به مسائل سیاسی و انقلابی بی‌تفاوت نبوده و در همه مراحل پیروزی انقلاب اسلامی حضوری فعال داشته است. برای تحصیل در دانشگاه رشته مهندسی عمران دانشگاه گیلان پذیرفته شد.

در کنار تحصیل در دانشگاه، ذوق هنری‌اش او را به طرف فراگیری هنر خوش‌نویسی کشاند. حدود سال ۱۳۶۲ بود که به طور جدی زیر نظر استادانی که در حرم مطهر رضوی به آموزش این هنر مشغول بودند خطاطی را آغاز کرد. از آن پس صحن انقلاب محل رفت و آمد او شد. از خطاطی او برای شعارنویسی در راهپیمایی‌ها استفاده می‌شد. خطاطی‌ها و خوش‌نویسی‌های او همچنین محیط پایگاه‌های بسیج، مساجد، دانشگاه‌ها و خطوط مقدم جبهه را به زیبایی آراسته بود و برایش تفاوتی نداشت خطش روی مقوا، پارچه، تابلو، دیوار و ... باشد، او به فکر استفاده از هنرش برای روحیه دادن به مردم و رزمندگان و تبلیغ دین و انقلاب بود.

پس از سال ۶۲ تا زمان شهادت با علاقه فراوان به مشق خوش‌نویسی پرداخت و آثار فراوانی را به یادگار گذاشت. اغلب آثارش مضامینی مذهبی و انقلابی دارند. از او چند دفتر خوش‌نویسی نیز به یادگار مانده است. سر انجام عشق به دین و میهن و دفاع از مردم و رهبرش او را پس از هشت مرحله حضور در جبهه به دیدار حق کشاند. پیش از شهادتش در بخش‌های مختلف جبهه همانند یگان تبلیغی، فرهنگی، ادوات و دیده‌بانی، دریایی، مهندسی، رزمی، اطلاعات و عملیات حضور داشت. مهدی منصوب هنگام انجام عملیات شناسایی، در جزیره مجنون به شهادت رسید و به جمع دوستان شهیدش پیوست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->