اکران فیلم ماه آبی، در جشنواره فیلم برلین گریم متفاوت سارا حاتمی در فیلم بازی‌ خونی + عکس سریال دودکش جایگزین زیرخاکی۴ می‎ شود + زمان پخش همکاری دوباره اسکورسیزی و دی‌کاپریو در فیلم شیطان در شهر سفید یادمان پرویز پورحسینی در روز دوم جشنواره تئاتر فجر آرش آصفی با فیلم سینمایی پیش‌مرگ در راه فجر چهل و سوم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ بهمن ۱۴۰۳) + بازیگران و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ کتاب «تجاوز به ذهن» منتشر شد رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است بازیگر مشهدی: فیلم صددام یک تجربه سخت و جذاب برای من بود | همکاری لذت‌بخش با رضا عطاران مسابقه مافیا؛ دُن، در شبکه خانگی + زمان توزیع صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

درباره مهدی منصوب، هنرمند مشهدی که در جبهه سلاح قلم نیز بر دست می‌گرفت

  • کد خبر: ۴۴۶۶۷
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸
درباره مهدی منصوب، هنرمند مشهدی که در جبهه سلاح قلم نیز بر دست می‌گرفت
آذر ۱۳۴۲ در مشهد مقدس دیده به جهان گشود. از همان کودکی ویژگی‌های برجسته و درخشان در وجودش دیده می‌شد. در کنار تحصیل در دانشگاه، ذوق هنری‌اش او را به طرف فراگیری هنر خوش‌نویسی کشاند. حدود سال ۱۳۶۲ بود که به طور جدی زیر نظر استادانی که در حرم مطهر رضوی به آموزش این هنر مشغول بودند خطاطی را آغاز کرد.

شهرآرانیوز - آذر ۱۳۴۲ در مشهد مقدس دیده به جهان گشود. از همان کودکی ویژگی‌های برجسته و درخشان در وجودش دیده می‌شد. باهوش بود. از هر چیزی بیشتر به دستورات دینی و مذهبی توجه داشت. از تنبلی و راحت‌طلبی دوری می‌کرد. با همه مودب و بااخلاق بود و پدرش از داشتن چنین فرزندی به خود می‌بالید. اطرافیانش می‌گویند مهدی منصوب، شخصیتی بی‌نظیر و سرشار از نبوغ بوده و در هر کاری که گام می‌نهاده موفق ظاهر می‌شده است. در کنار فعالیت‌های علمی، هنری و ورزشی، به مسائل سیاسی و انقلابی بی‌تفاوت نبوده و در همه مراحل پیروزی انقلاب اسلامی حضوری فعال داشته است. برای تحصیل در دانشگاه رشته مهندسی عمران دانشگاه گیلان پذیرفته شد.

در کنار تحصیل در دانشگاه، ذوق هنری‌اش او را به طرف فراگیری هنر خوش‌نویسی کشاند. حدود سال ۱۳۶۲ بود که به طور جدی زیر نظر استادانی که در حرم مطهر رضوی به آموزش این هنر مشغول بودند خطاطی را آغاز کرد. از آن پس صحن انقلاب محل رفت و آمد او شد. از خطاطی او برای شعارنویسی در راهپیمایی‌ها استفاده می‌شد. خطاطی‌ها و خوش‌نویسی‌های او همچنین محیط پایگاه‌های بسیج، مساجد، دانشگاه‌ها و خطوط مقدم جبهه را به زیبایی آراسته بود و برایش تفاوتی نداشت خطش روی مقوا، پارچه، تابلو، دیوار و ... باشد، او به فکر استفاده از هنرش برای روحیه دادن به مردم و رزمندگان و تبلیغ دین و انقلاب بود.

پس از سال ۶۲ تا زمان شهادت با علاقه فراوان به مشق خوش‌نویسی پرداخت و آثار فراوانی را به یادگار گذاشت. اغلب آثارش مضامینی مذهبی و انقلابی دارند. از او چند دفتر خوش‌نویسی نیز به یادگار مانده است. سر انجام عشق به دین و میهن و دفاع از مردم و رهبرش او را پس از هشت مرحله حضور در جبهه به دیدار حق کشاند. پیش از شهادتش در بخش‌های مختلف جبهه همانند یگان تبلیغی، فرهنگی، ادوات و دیده‌بانی، دریایی، مهندسی، رزمی، اطلاعات و عملیات حضور داشت. مهدی منصوب هنگام انجام عملیات شناسایی، در جزیره مجنون به شهادت رسید و به جمع دوستان شهیدش پیوست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->