برنامه‌ریزی برای اعزام ۷۲ گروه از زائران خراسان رضوی به عتبات عالیات

  • کد خبر: ۴۴۶۹۴۹
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۴
عتبات عالیات
مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی عنوان کرد که در بازه زمانی اول شهریور تا پایان مهر ۵۰ گروه زمینی با ظرفیت ۱۹۵۰ زائر و ۲۷ گروه هوایی با ظرفیت ۱۰۱۷ زائر برای عزیمت به عتبات عالیات در نظر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس خداشناس با اشاره به آغاز دور جدید ثبت‌ نام سفر‌های عتبات عالیات اظهار کرد: ثبت‌ نام این دوره از ۲۸ شهریور ماه برای اعزام زائران تا نیمه مهر آغاز شده و متقاضیان می‌توانند متناسب با شرایط و انتخاب خود، بسته‌های مختلف سفر را انتخاب کنند.

وی ادامه داد: در این دوره بسته‌های کمتر از یک هفته، یک‌هفته‌ای و سفر‌های طولانی‌تر در نظر گرفته شده و زائران می‌توانند به صورت زمینی یا هوایی راهی عتبات عالیات و شهر‌های زیارتی عراق شوند.

مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی اضافه کرد: ثبت‌ نام کاروان‌های تحت نظارت سازمان حج و زیارت از طریق سامانه عتبات انجام می‌شود و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به این سامانه، بسته سفر مورد نظر خود را انتخاب و نسبت به ثبت‌ نام اقدام کنند.

خداشناس درباره ظرفیت اعزام زائران از خراسان رضوی بیان کرد: در بازه زمانی اول شهریور تا پایان مهر، ۵۰ گروه زمینی با ظرفیت ۱۹۵۰ زائر و ۲۷ گروه هوایی با ظرفیت ۱۰۱۷ زائر در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت اعزام‌ها متناسب با میزان تقاضای زائران افزایش پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: در صورت افزایش تقاضا، ظرفیت کاروان‌ها نیز متناسب با درخواست زائران افزایش خواهد یافت که امکان اعزام تعداد بیشتری از متقاضیان فراهم شود.

مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی درباره هزینه سفر‌های عتبات ادامه داد: متوسط هزینه سفر زمینی حدود ۳۰ میلیون تومان و هزینه سفر هوایی حدود ۶۰ میلیون تومان بوده و در دور جدید اعزام‌ها تغییر قابل توجهی در هزینه سفر‌ها ایجاد نشده است و سازمان حج و زیارت در تلاش است با اتخاذ تمهیدات لازم، هزینه سفر عتبات را کاهش دهد، به نحوی که این کاهش هزینه موجب افت کیفیت خدمات ارائه‌شده به زائران نشود.

خداشناس تصریح کرد: ثبت‌ نام دوره جدید سفر‌های عتبات عالیات برای مهر آغاز شده و بسته‌های زمینی و هوایی در سامانه عتبات به آدرس atabatorg.haj.ir ارائه شده است. متقاضیان می‌توانند متناسب با شرایط و انتخاب خود، در کاروان‌های تحت نظارت سازمان حج و زیارت ثبت‌ نام کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.