به گزارش شهرآرانیوز، جعفر الحسینی روز چهارشنبه، هشتم شهریور، گفت که بیش از ۴۰ روز است که مقاومت اسلامی از طریق کمیته چهارجانبه تشکیلشده از سوی چارچوب هماهنگی و با توافق دولت عراق، وارد مذاکراتی برای بررسی روند سازماندهی سلاح مقاومت در ازای تحقق حاکمیت کامل و فراگیر عراق شده است؛ حاکمیتی که شامل خروج نیروهای آمریکایی، ناتو و همه اشکال حضور نظامی خارجی از عراق در زمین، هوا و دریا میشود.
وی اضافه کرد که مقاومت اسلامی حق پاسخ مستقیم به هرگونه نقض یا تجاوز آمریکا یا اسرائیل علیه حاکمیت عراق را برای خود محفوظ میداند.
الحسینی بیان کرد: با وجود اینکه برگه توافق بهطور رسمی از سوی کمیته چهارجانبه تعیینشده از طرف چارچوب هماهنگی و همچنین چهار گروه مقاومت امضا شده، با این حال پاسخ دولت عراق تا این لحظه به ما نرسیده است.
سخنگوی رسمی مقاومت اسلامی عراق تصریح کرد: سلاح مقاومت همچنان امانتی در دستان مجاهدان ما باقی خواهد ماند و همانگونه که همواره بوده، جهت آن علیه هر دشمنی خواهد بود که عراق و مردم آن را هدف قرار دهد.
الحسینی خاطرنشان کرد: درهای ما همچنان بهروی هر گفتوگویی که حاکمیت و عزت عراق و رهایی از سلطه آمریکا، شر، جنایت و طغیان را تضمین کند، باز خواهد بود.
منبع: فارس