گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند
سرخط خبرها

سن ابتلا به بیماری‌های قلبی چند است؟

  • کد خبر: ۴۵۱۵۹
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
سن ابتلا به بیماری‌های قلبی چند است؟
مدیر گروه بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا، افراد بین ۶۵ تا ۷۰ سال به بیماری‌های قلبی عروقی مبتلا می شوند، ولی سن ابتلا در ایران به طور متوسط ۵۰ سال است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر گروه بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا، افراد بین ۶۵ تا ۷۰ سال به بیماری‌های قلبی عروقی مبتلا می شوند، ولی سن ابتلا در ایران به طور متوسط ۵۰ سال است.

به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر سید هاشم سزاوار با اشاره به این که بیماری های قلبی و عروقی، شایع‌ترین علت مرگ و میر در کل دنیا به شمار می رود، افزود: این بیماری در سال های اخیر و به ویژه در کشور ما افزایش و سن ابتلا کاهش یافته است.

وی افزود: در برخی از کشورها با کنترل عوامل خطر، سن ابتلا به این بیماری را افزایش داده اند.

فوق تخصص قلب گفت: در بحث سکته‌های قلبی، اگر عوامل خطر وجود داشته باشد، سن ابتلا پایین می آید و افراد جوانتر هم مبتلا می شوند.

وی، استعمال دخانیات، دیابت، فشارخون، کم تحرکی و کاهش فعالیت فیزیکی، اختلال در چربی های خون و کنترل آن، رژیم غذایی و عادات غلط تغذیه و استرس ها را از عوامل خطر ابتلا به این بیماری اعلام کرد و گفت: در کنار آن، عوامل ارثی و ژنتیکی، تغییر سن و جنس مذکر هم جزو فاکتورهای پرخطر محسوب می‌شوند.

سزاوار درباره اینکه چه کاری انجام دهیم تا به سکته قلبی دچار نشویم، اظهار داشت: باید در رفتارهای خود تجدید نظر کنیم و استعمال دخانیات را به هر صورت (سیگار، قلیان، پیپ و انواع توتون) کنار بگذاریم و برای این کار از روش‌های علمی کمک بگیریم.

وی در خصوص فعالیت فیزیکی گفت: باید حدود ۱۵۰ دقیقه (چهار بار در هفته) و هر دفعه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در هوای مساعد و سالم تحرک داشته باشیم. ورزش هایی با شدت متوسط نظیر راه رفتن، دویدن و تند و سریع راه رفتن خیلی مفید است.

مدیر گروه بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری پرفشاری خون باید غذاهای کم‌نمک مصرف کنیم، وزن خود را کاهش دهیم و در طول هفته فعالیت ورزشی داشته باشیم. معدل فشار خون ۱۳۰ روی ۸۰، یک فشار خون ایده آل است.

وی گفت: اگر اضافه وزن داریم باید حتما سعی کنیم وزن خود را کاهش دهیم و پرهیز غذایی داشته باشیم؛ زیرا چاقی به افزایش فشارخون، اختلال چربی، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی منجر می شود.

سزاوار افزود: در برنامه روزانه، تغذیه سالم، کم نمک و کم چربی مورد توجه است و باید از کربوهیدرات کمتر ولی میوه و سبزی بیشتر استفاده شود. همچنین از مصرف چربی های جامد و اشباع شده خودداری و غذاهای دریایی بیشتر مصرف شود؛ به عبارت دیگر می توان گفت تغذیه سالم از بروز عوامل خطر جلوگیری می کند.

وی گفت : افراد دیابتی باید بیشتر مراقب باشند و به عوامل خطر توجه کنند. اگر افراد هم دیابت دارند و هم بیماری قلبی باید در خصوص نوع دارو و نحوه مصرف حتماً با پزشک خود مشورت کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطر نشان کرد: توجه به این موضوع بسیار مهم است؛ زیرا اگر فرد هم زنده بماند مجبور است با عوارض ناشی از این بیماری زندگی کند.

سزاوار بیان کرد: در سال ۲۰۱۲ بسیاری از تصمیم گیرندگان مسائل بهداشتی دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتند تا سال ۲۰۲۵ میلادی و با استفاده از روش های مختلف، ۲۵ درصد از عوامل مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی را کاهش دهند.

مدیر گروه بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص ارتباط بیماری های قلبی و ویروس کووید۱۹ اظهار داشت: این مبحث از دو جنبه قابل بررسی است؛ یکی اینکه افراد مبتلا به بیماری های قلبی بیشتر از بقیه افراد در معرض خطر نیستند؛ بلکه افراد دارای سابقه جراحی قلب، بیماری قلبی، نارسایی و پرفشاری خون اگر به کرونا مبتلا شوند در معرض مخاطرات بسیار بالاتری قرار دارند. در نتیجه بیماران قلبی باید بیشتر مراقب باشند و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

وی افزود: از جنبه دیگر هم توجه به این مسئله مهم است که کووید ۱۹ به طور مستقیم قلب را درگیر نمی کند. البته در مرحله حاد و فوق حاد بیماری، افزایش مدیاتورها و مواد سمی در بدن، سبب نارسایی قلبی و در نتیجه مرگ می شود.

سزاوار گفت: مبتلایان به کرونا درصورتی که تنگی نفس، تپش قلب، ضربان نامنظم قلب و تغییرات فشار خون داشته باشند، باید از نظر درگیری عضلانی قلب و آریتمی قلبی بررسی شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: اگر می‌خواهیم قلب سالیان سال از ما مراقبت کند؛ ما باید از آن مراقبت کنیم و مراقبت از قلب چیزی نیست؛ جز رعایت و کنترل عوامل خطر.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->