وعده به گل‌محمدی برای قبول هدایت امیدها

  • کد خبر: ۴۵۱۹۲۵
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۱
یحیی گل‌محمدی محمدی در دهوک
فدراسیون فوتبال برای متقاعد کردن یحیی گل‌محمدی به او وعده تیم ملی بزرگسالان را داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی تاج دو سال است که می‌خواهد یحیی گل‌محمدی را مقابل کند تا هدایت تیم امید را برعهده بگیرد، اما او خودش را مربی بهتری از امیر قلعه‌نویی دانسته و از این رو شایسته هدایت تیم ملی بزرگسالان می‌داند.

اما اخبار رسیده حاکی از آن دارد که تاج این بار به شکل دیگری با یحیی وارد مذاکره شده و به وی وعده نیمکت تیم ملی را داده است. در واقع فدراسیون فوتبال قصد دارد یحیی را به عنوان سرمربی امید‌ها معرفی کند و بعد از مدتی هدایت این تیم را به مجتبی حسینی سپرده و گل‌محمدی هم جانشین قلعه‌نویی شود.

باید دید قلعه‌نویی که از این ماجرا با خبر شده به لابی هایش برای ماندن در تیم ملی ادامه می‌دهد یا اینکه خودش کنار می‌رود. انتظار تاج از او این است که محترمانه جدا شود و کار را به جایی نرساند که فدراسیون مجبور به اخراجش شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.