کریک: مطمئنم منچستریونایتد از این دوران سخت عبور می‌کند

  • کد خبر: ۴۵۲۱۲۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۶
مایکل کریک
مایکل کریک می‌گوید تیمش باید با فشارها و مشکلات روبه‌رو شود و باور دارد روزهای بهتر در راه است.

به گزارش شهرآرانیوز، منچستریونایتد امشب (سه‌شنبه ۲۱ مهر) در دومین دیدارش در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا در اسپانیا به مصاف اتلتیکومادرید خواهد رفت. یونایتد در شش بازی نخستش در این فصل لیگ برتر تنها شش امتیاز کسب کرده و بدترین عملکردش را در تاریخ لیگ در چهل سال اخیر داشته است. در واقع یونایتد در این فصل تنها دو بازی از هشت مسابقه در همه رقابت‌ها را برده است. اکنون لیگ قهرمانان فرصتی برای کریک است تا این روند را تغییر دهد؛ او در هفته اول صباح را ۴ بر صفر برد و حالا در متروپولیتانو مهمان اتلتیکو است.

کریک در نشست خبری خود گفت: انتظار بیشتری از بازیکنانم در بازی‌های اخیر داشتم. از قبل می‌دانستم دوره‌ای سخت در انتظار ما خواهد بود ولی مطمئنم از این دوران عبور خواهیم کرد. باید بر خیلی از مشکلات غلبه کنیم. وقتی اوضاع خوب پیش نمی‌رود، حواشی زیادی ایجاد می‌شود. فشار هواداران طبیعی است و ما باید با این فشار کنار بیاییم. هواداران تشنه موفقیت هستند و ما باید آنها را خوشحال کنیم. باید با مشکلات رو‌به‌رو شویم تا به جایی که می‌خواهیم برسیم. کاملا باور دارم که دوران خوب ما هم خواهد رسید.

کریک اواسط فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۵ جانشین روبن آموریم پرتغالی شد و توانست این تیم را متحول کند و عملکرد خوب تیم در نیم‌فصل دوم باعث شد یونایتد تصمیم بگیرد در این فصل هم با او کار کند ولی تا اینجا اوضاع برای این مربی جوان انگلیسی خوب پیش نرفته است.

او در پایان صحبت‌های خود گفت: ما می‌دانیم چه می‌خواهیم و به‌عنوان یک تیم چه توانایی داریم. با چند نتیجه خوب مشکلات روحی از بین خواهند رفت و می‌توانیم در ادامه فصل تمام قدرت‌مان را نشان دهیم.

یونایتد شنبه در اولدترافورد با تاتنهام ۱-۱ مساوی کرد و در دقیقه ۹۲ گل تساوی را دریافت کرد آن هم در شرایطی که مهمان دقایق پایانی را با ۱۰ نفر بازی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.