رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

لاف‌زنی ترامپ درباره خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان

  • کد خبر: ۴۶۱۹۸
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۵
لاف‌زنی ترامپ درباره خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان
پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که قصد دارد تا پایان سال جاری، همه نیرو‌های آمریکایی باقی‌مانده را از خاک افغانستان خارج کند، واکنش‌ها و انتقادات شدیدی درباره تصمیمات دولت وی مطرح شد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که قصد دارد تا پایان سال جاری، همه نیرو‌های آمریکایی باقی‌مانده را از خاک افغانستان خارج کند، واکنش‌ها و انتقادات شدیدی درباره تصمیمات دولت وی مطرح شد. به گزارش «واشنگتن‌پست»، این بیانیه تغییری آشکار در سیاست‌های فعلی آمریکا درقبال افغانستان است.
 
خروج کامل نیرو‌های آمریکایی از افغانستان قرار بود زمانی صورت گیرد که طالبان به همه تعهدات خود براساس توافق این گروه با ایالات‌متحده در دوحه، عمل کرده باشد. ترامپ در توئیتر خود نوشت: «ما باید آن تعداد کمی از مردان و زنان شجاع خود را که هنوز در افغانستان خدمت می‌کنند، تا کریسمس به خانه برگردانیم.» به گزارش «میلیتری‌تایمز»، مقامات وزارت دفاع ایالات‌متحده و همچنین مقامات ستاد فرماندهی مرکزی این کشور، درباره برنامه خروج کامل نیرو‌های خود از افغانستان اظهارنظری نکرده‌اند و پاسخ‌گویی به همه سوالات را به کاخ سفید ارجاع داده‌اند.
 
به گزارش «گاردین»، کارشناسان نظامی معتقدند که خروج همه ۵ هزارسرباز آمریکایی از افغانستان و برچیده‌شدن مقر نظامی ایالات‌متحده تا پایان سال، امری غیرممکن است. با این‌حال طالبان از اعلامیه ترامپ مبنی‌بر خروج کامل نیرو‌های آمریکایی استقبال کرد. محمد نعیم، سخنگوی طالبان، و ذبیح‌ا... مجاهد، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان، این اقدام را گام مثبتی درجهت اجرای توافق دوحه دانستند.
 
درمقابل، عبدا... عبدا...، رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان، با اشاره به اینکه خروج زودهنگام نیرو‌های آمریکایی از افغانستان، عواقب سهمگینی به همراه خواهد داشت، از خطر گروه‌هایی مانند القاعده و داعش برای مردم افغانستان و منطقه ابراز نگرانی کرد. علاوه‌بر این، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ائتلاف ناتو، اعلام کرد که نیرو‌های آمریکا و ناتو باهم وارد خاک افغانستان شده‌اند و باهم خارج می‌شوند. استولتنبرگ تأکید کرد که ناتو تنها زمانی‌که شرایط میدانی در افغانستان مناسب باشد، به مأموریتش در افغانستان پایان خواهد داد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->