هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟
سرخط خبرها

تست ۶ نوع واکسن کرونا در کشور

  • کد خبر: ۴۶۲۳۷
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
  • ۵
تست ۶ نوع واکسن کرونا در کشور
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با بیان اینکه ۶نوع واکسن کرونا در کشور در حال تست هستند، گفت: ما عمدا در تولید این واکسن‌ها جلو نمی‌رویم.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مصطفی قانعی با اشاره به فعالیت محققان کشور در زمینه واکسن کرونا با بیان اینکه در حال حاضر ۶ نوع واکسن کرونا در حال تست هستند گفت: تمام واکسن‌های بیماری کرونای کشور در حال تست هستند و در فاز حیوانی به سر می‌برند و هیچکدام از این واکسن‌ها در فاز کارآزمایی بالینی قرار نگرفته‌اند.

وی گفت: فاز حیوانی معمولاً یک ماه طول می‌کشد که هنوز از مرحله فاز حیوانی یک ماه نگذشته است.

رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا گفت: البته برخی از این تعداد واکسن در کشور آزمایشگاهی و برخی حیوانی هستند.

قانعی تاکید کرد: ما عمداً در واکسن‌ها جلو نمی‌رویم تا ببینیم که در دنیا کدام واکسن بهتر جواب می‌دهد، زیرا اگر روی همه این تعداد واکسن چندصد میلیارد هزینه کنیم، ولی در نهایت از آن واکسن استفاده نکنیم خسارت مربوط به تولید را چه کسی می‌دهد.

وی افزود: ما آن‌قدری پول و بودجه نداریم که واکسن تولید، اما از آن واکسن استفاده نکنیم.

قانعی خاطر نشان کرد:، ولی در دنیا کمپانی‌هایی که هزینه می‌کنند تا واکسن کرونا تولید شود بودجه دارند، از این رو هر زمان فاز ۳ را پیش بردند، اثرگذاری بهتر واکسن و کم عارضه بودن آن مشخص می‌شود.

وی افزود: در همین راستا ما باید نگاه کنیم کدامیک از واکسن‌ها بهترین اثر و کمترین عارضه را دارد تا آن را به خط تولید برسانیم و هزینه‌ها را در تولید به کار بگیریم.
 
منبع: مهر

بیشتر بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ح
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
0
3
چه جوری یک ماه نگذشته بنده خدا
دروغ واسه چی
وزیر که اسفند گذشته 7ماه پیش گفت ما توی فاز حیوانی هستیم
می گن ادم دروغگو کم حافظه ست
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
0
2
تو این جور چیزام فکر جیبشونن نه بودجه دارن نه پول
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
1
2
افرین حرف حساب زدی جناب ح
افتخار ساخت واکسن هزینه را میبلعد جناب قانعی
مردم را چی فرض کردی جناب قانعی که این دروغای شاخدار را میگی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
0
1
دروغگو....دشمن خداست
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
0
0
دو ماه پیش گفتند فاز حیوانی تموم شده خسته نشدین از دورغ گفتن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->