اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نحوه مشاهده و دریافت احکام بازنشستگان

  • کد خبر: ۴۶۵۵۶
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
  • ۳
نحوه مشاهده و دریافت احکام بازنشستگان
روز گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که، احکام جدید بازنشستگان صادر شده و در سایت صندوق cspf.ir قابل مشاهده و دریافت است.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که، احکام جدید بازنشستگان صادر شده و در سایت صندوق cspf.ir قابل مشاهده و دریافت است.

 

اما افراد بسیاری برای ورود به سامانه با مشکل مواجه هستند و امکان مشاهده احکام برای بازنشستگان وجود ندارد.

 

«چرا سایت حکم ها را نشون نمی ده»

 

«میخوام حکم جدید رو ببینم سایت خطا میده باز نمیشه چرا؟»

 

«چرا سایت حکم ها را نمی آورد دیشب و صبح بسیار تلاش کردم نشد.»

 

«از دیروز که خبر صدور احکام رو دادن سایت خرابه، فقط دروغ تحویل میدن، نه از سایت سازمان و نه از درگاه اینترنتی میشه داخل سایت رفت»

 

«من از دیشب تا بحال هرچقدر تلاش کردم سایت باز نشد گفتند از خاتم وارد بشم اونم باز نشد ترا خدا کمتر اذیت کنید»

 

احکام را از چه راهی ببینیم؟

در این خصوص اکبر افتخاری، مدیر عامل صندوق بازنشگی کشوری، سامانه sabasrm.ir را به عنوان مسیر دیگری برای مشاهده احکام افزایش حقوق بازنشستگی معرفی کرد و گفت: بازنشستگان می‌توانند درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری (صبا) نیز احکام خود را مشاهده کنند.

 

روابط عمومی این صندوق نیز گفت: بازنشستگان می‌توانند از طریق سامانه صندوق بازنشستگی، سامانه sabasrm.ir و اپلیکیشن خاتم نسبت به دریافت احکام خود اقدام کنند. در استان‌ها نیز سامانه پایش وجود دارد که بازنشستگان می‌توانند از طریق این سامانه نیز وارد شوند.

 

به گفته روابط عمومی، احکام صادر شده و حدود ۱/۵ میلیون نفر مشغول دانلود احکام خودشان هستند که موجب کند شدن سامانه شده است، این اختلال تا دو، سه ساعت دیگر برطرف می‌شود.

 

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
خیرالله علیرضایی نجار
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
1
1
چرا سایت حکم را نشان نمی دهد چه کلکی وجود دارد تا کنون چنین چیزی وجود نداشت
ح س
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
0
0
اینقدر پدر بزرگ هاتون را دست نیدازیذ کوچولوها!
نوروز
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
0
0
دروغ میگن کجا حقوق ها بالای ۴میلیون میشه حقوق مادرمن فقط ۲۰۰هزار افزایش پیداکردیعنی ۲۴۰۰بودحالا۲۶۰۰شد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->