برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

زیارت از راه دور عاشقان حضرت رضا(ع)

  • کد خبر: ۴۷۰۶۳
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۸
زیارت از راه دور عاشقان حضرت رضا(ع)
محمدصادق براتی، معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی
یکی از راه‌های افزایش معنویت فردی و اجتماعی پیاده روی برای زیارت است و اگر این پیاده‌روی به قصد قربت و برای رضای خدا و کسب معرفت باشد، قطعا تقویت کننده فضای معنوی جامعه اسلامی خواهد بود.
 
در پیاده روی دهه آخر ماه صفر اجتماع دینی زائران شکل می‌گیرد که تقویت کننده فضای معنوی جامعه اسلامی است و این اجتماع همراه با شعور، تقویت کننده بنیان‌های دینی یک جامعه است. انسان‌ها تشنه معنویت هستند و ترسیم و زمینه سازی یک مسیر درست در تحقق اهداف دینی می‌تواند این تشنگان معنویت را سیراب نماید.

در سال‌های گذشته افرادی که نمی‌توانستند در مراسم پیاده روی اربعین در کربلا حضور پیدا کنند برای اینکه در همان شرایط معنوی و در قالبی دیگر ارادت خود را به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نشان دهند در پیاده روی دهه پایانی ماه صفر شرکت می‌کردند. هرساله مردم ولایتمدار مشهد نیز میزبان سیل عظیم عاشقان و دلدادگان حضرت رضا(ع) در مشهد بودند، اما امسال وجود بیماری کرونا شرایط را به گونه‌ای دیگر رقم زد.

متاسفانه با شیوع این بیماری، علی‌رغم آمادگی تمامی دستگاه‌ها و‌ کمیته‌های چهارده‌‍گانه ستاد دهه پایانی ماه صفر استان، نتوانستیم پذیرای زائران پیاده آن حضرت باشیم. این روز‌ها زائران از جای جای ایران یا سایر کشور‌ها راهی مشهد می‌شدند. هوای سرد، برفی یا بارانی برایشان تفاوتی نداشت، چون قدم‌هایشان عاشقانه در مسیر تشرف به مشهد برای زیارت امام مهرمانی‌ها بود.

امسال زائران دل‌های خود را از راه دور راهی صحن و سرای حضرت می‌کنند و به حضرت سلام می‌دهند و این موضوع قطعا وظایف ما را در قبال زائران بیش از پیش سنگین‌تر خواهد کرد. رسانه‌ها و خصوصا صدا وسیما در قبال مردم و زائران وظایف سنگینی برعهده دارند و قطعا ستاد دهه پایانی ماه صفر با تمهیداتی که اندیشیده تمامی ظرفیت‌ها را بکار خواهد بست تا زائران از سراسر کشور بتوانند از راه دور به راحتی با حضرت ارتباط برقرار کنند.

همانطور که در این مدت بار‌ها از همه زائران حضرت رضا(ع) درخواست کردیم که با توجه به شیوع بیماری کرونا و خستگی کادر درمان از سفر به مشهد مقدس خودداری کنند، تلاش کردیم با ارائه برنامه‌های جایگزین فضای کشور را آماده عزاداری به ساحت مقدس آن مضجع نورانی نمائیم.

اعزام ۸۰ هیئت از خادمان به سراسر کشور و اهدای هدایای متبرک در این ایام و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در حرم مطهر و پخش آن از سوی رسانه ملی و استانی و ده‌ها مراسم دیگر بخشی از برنامه‌های تدارک دیده شده در این ایام برای زائران حضرت در اقصی نقاط کشور است.

هیئات مذهبی و تشکل‌های دینی در مشهد نیز در این ایام تلاش کنند که با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی ضمن برپایی مراسمات باشکوه، سلامت جامعه و عزاداران را در اولویت فعالیت‌های خود قرار دهند تا با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و براساس دستورالعمل‌های ابلاغی بتوانیم برنامه‌های فرهنگی مناسبی در ایام عزای اهل بیت (س) در دهه پایانی ماه صفر داشته باشیم.

امیدواریم با ریشه کن شدن این بیماری در سال‌های آینده بتوانیم همچون گذشته با تمام توان به زائران پیاده آن حضرت خدمت رسانی نمائیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->