کشف جسد بانوی ٤٥ ساله در رودخانه کرج (۳ آذر ۱۴۰۳) ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است پلیس خاش در تعقیب عاملان قتل یک شهروند چه عواملی عقل‌تان را کم می‌کند؟ سرقت بعد از ۱۳ سال کاهشی شد بندر خمیر در میان ۱۲ شهر برگزیده یونسکو قرار گرفت حکم قصاص برای عامل جنایت شب ولنتاین آتش‌سوزی در خیابان ملک الشعرا مشهد با ۸ محبوس (شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳) راهکار‌های فرار از زندگی ملال آمیز | روزمرگی‌هایی که روزمردگی می‌آورد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برقرار شد (۳ آذر ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی کشور: ۴۶ هزار واحد مسکونی برای مددجویان در حال احداث است کشف ۸۷ فقره سرقت خودرو و مغازه در مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) ۲۰ میلیارد ریال کلاهبرداری با رسیدساز جعلی نسخه پیچی گران طب سنتی کلاهبرداری ۸ هزار میلیاردی خودرویی در قزوین | فقط ۴درصد مشتریان خودرو تحویل گرفتند تشنج‌های تکرارشونده، صرع محسوب می‌شود عاملی که باعث افزایش خطر مرگ در زنان قبل از هفتادسالگی می‌شود هزینه حج تمتع سال ۱۴۰۴ چقدر شد؟ حکم قصاص همسر معاون شهردار تهران و همدستش صادر شد رئیس دانشگاه آزاد: افزایش شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد براساس عدالت بود + فیلم «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است چک‌های برگشتی داروخانه‌ها دوبرابر شد نجات یک جوان از چنگ آدم‌ربایان در کرمانشاه با تیزهوشی اپراتور ۱۱۰ نکات کاربردی و مؤثر در حفظ سلامت دهان و دندان گاز مونوکسیدکربن جان نوجوان یازده‌ساله در کلات خراسان رضوی را گرفت (۳ آذر ۱۴۰۳) به هر کتاب درسی یک کتاب غیردرسی پیوند می‌شود | آیا اجرای طرح جدید، سرانه مطالعه را افزایش می‌دهد؟ مصدومیت استاندار مرکزی در پی سانحه خودرو (۳ آذر ۱۴۰۳) اضافه‌کار پرستاران افزایش یافت؟ کشف محموله ۲۲۶ میلیارد تومانی کالای قاچاق در کشور اجرای همسان‌سازی ۴۰ درصدی حقوق برای همه بازنشستگان از آذرماه ۱۴۰۳ + جزئیات پرداخت حق‌الثبت برای مهریه الزامی می‌شود | مهریه بالای ۲۰۰ سکه شامل ۱۵ درصد حق‌الثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳) | آغاز روند افزایش نسبی دما از دوشنبه
سرخط خبرها

از میراث حسینی چگونه پاسداری کنیم؟

  • کد خبر: ۴۷۴۸
  • ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۵
از میراث حسینی چگونه پاسداری کنیم؟
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی عجم پژوهشگر دینی

السلام علیک یا اباعبدا... و علی الارواح التی حلت بفنائک
*آن نوشکفته غنچه سرخی که رُست بر کرانه مرداب
اکنون شهیدان رفته‌اند و ما مانده‌ایم و میراث به‌جامانده از شهیدان؛ میراث گران‌بهای حسین(ع)، سید شهیدان عالم، عصاره اصلی‌ترین سرمایه‌های عالم وجود است. سرمایه بی‌بدیلی که برکات مطهر آن آب حیات و عدالت، آزادی، کرامت و عزت است که لایزال در جویبار زندگی جاری است.
میراث حسینی نهری است که از بهشت جاری‌شده است؛ از باشکوه‌ترین و سودمندترین‌های تاریخ در بازار تجارت جهانی؛ یعنی خرید و فروشی که یک‌طرف آن انسان و طرف دیگرش خداست که فرموده: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا هَلْ أَدُلُّکُمْ عَلَى تِجَارَةٍ تُنْجِیکُمْ مِنْ عَذَابٍ أَلِیمٍ»؛ «ای اهل ایمان! آیا شما را به تجارتی که شما را از هر عذاب دردآور و رنج‌آور نجات می‌دهد، راهنمایی کنم؟» (سوره صف، آیه 10).
آن تجارت عبارت است از ایمان به خداوند و اطاعت از رسول و تلاش در راه خدا با مال و جان. این بهترین تجارت در زندگی شماست، اگر درست آن را درک کنید.
امام حسین(ع) باشکوه‌ترین و سودمندترین معامله تاریخ را در بازار تجارت جهانی انجام داده است. او در این بازار گران‌بهاترین، کمیاب‌ترین و زیباترین گوهر عالم وجود را به معرض فروش گذاشت که جز خداوندگار این عالم قادر به پرداخت بهای آن نبود؛ بهایی که در عالم ناسوت بازاری نداشت و خداوند ثمن آن را از عالم ملکوت پرداخت کرد. به این دلیل بود که خداوند خود بی‌واسطه وارد این معامله شد و با خرید جان حسین(ع) کلید درب‌های بهشت آزادی، عدالت، عقلانیت، دانایی، برابری، کرامت و عزت را به امام حسین(ع) پرداخت کرد و متقن‌ترین سند آفرینش، یعنی قرآن، را برای آن صادر کرد و شهود این معامله را از صادق‌ترین و امن‌ترین بندگان خود قرار داد: «إِنَّ اللهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنْفُسَهُمْ وَأَموَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللهِ فَیَقْتُلُونَ وَ یُقْتَلُونَ وَعدًا عَلَیْهِ حَقًّا فِی التَّورَاةِ وَالْإِنْجِیلِ وَالْقُرْآنِ وَ مَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاستَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذِی بَایَعْتُمْ بِهِ وَ ذَلِکَ هُوَ الفَوْزُ العَظِیمُ» (سوره توبه، آیه 111)
خداوند جان و مال و ایمان را به بهای بهشت خریداری کرده است. آن‌ها را در راه خدا که همان راه نجات مردم از شر متجاوزان و دشمنان خدا و مردم است، می‌کشند یا کشته می‌شوند. این وعده قطعی خدا و عهدی است که در 3سند آسمانی تورات، انجیل و قرآن ثبت‌ شده و چه کسی در تعهد از خدا باوفاتر است؟ بشارت ما و شما را بر این معامله بزرگ. این همان فیض بزرگی است که همه انسان‌ها به دنبال آن هستند. این معامله به این‌ دلیل سودمندترین معامله تاریخ است که سود آن برای همه انسان‌ها در همه زمان‌ها و همه سرزمین‌هاست. لذا میراث حسینی بزرگ‌ترین و گران‌بهاترین سرمایه حیات طیبه، توسعه و بهشتی شدن انسان‌هاست. حفظ این میراث اصلی‌ترین رسالت انسانی و هم‌پیمانی با حسین(ع) و شهیدان کربلاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->