حجت‌الاسلام سیدعلی خمینی: بالاترین مصادیق جهاد، کمک به بهبود معیشت مردم است رئیس پارلمان عراق و رئیس مجلس ایران دیدار کردند (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) دبیر شورای عالی امنیت ملی: خلق دوگانه‌های کاذب در جامعه تاکتیک دشمن است مجلس لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجارت بین ایران و هند را تصویب کرد کشته‌شدن ۱۲ نفر بر اثر انفجار خودروی بمب‌گذاری‌شده در منبج سوریه + ویدئو بقایی: مهاجرت، حقابه و امنیت باید در چارچوب‌ دیپلماتیک مطرح شود | هر دولت و حکومتی که موردحمایت سوریه باشد، موردحمایت ماست + فیلم فرمانده کل سپاه: هیچ دشمنی یارای نفوذ در درون قلب و ذهن سپاه را ندارد نمایندگان رهبر معظم انقلاب اسلامی با جانبازان دیدار کردند (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + عکس اعزام شناورهای ارتش و سپاه به امارات تصویب ممنوعیت برگزاری تجمعات و راهپیمایی در مکان‌های حساس و امنیتی مهدی نصیری آزاد شد + جزئیات رئیس‌جمهور در نشست سران قوای سه‌گانه: تا قبل از عید اقداماتی برای تأمین معیشت مردم انجام می‌دهیم + ویدئو قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | حقوق مردم نسبت به تورم رشد پیدا نکرده است + فیلم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد
سرخط خبرها

جو بایدن: ترامپ یک شارلتان حقه‌باز است

  • کد خبر: ۴۸۲۱۹
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۱
جو بایدن: ترامپ یک شارلتان حقه‌باز است
«جو بایدن»، نامزد حزب دمکرات انتخابات آمریکا، روز چهار‌شنبه بار دیگر به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و رقیب جمهوری‌خواهش در این انتخابات، تاخت.

به گزارش شهرآرانیوز، نامزد حزب دموکرات انتخابات آمریکا در جریان گرد‌همایی انتخاباتی خود در ایالت جورجیا، رقیب جمهوری‌خواه خود را «شارلاتان» و «حقه باز» خطاب کرد.

«جو بایدن» نامزد حزب دموکرات انتخابات آمریکا روز چهار‌شنبه بار دیگر به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و رقیب جمهوری‌خواهش در این انتخابات تاخت.

وبگاه خبری «نیوز‌مکس» به نقل از روزنامه «دیلی میل» نوشته، بایدن که در جریان تجمع انتخاباتی خود در شهر «وارم اسپرینگ» ایالت جورجیا سخنرانی می‌کرد ترامپ را فردی «حقه باز» و «شارلاتان» خواند.

بایدن در صحبت‌های خود گفت: «بارها و بارها در طول تاریخ‌مان شارلاتان‌ها، مردان حقه‌باز و پوپولیست‌های متظاهری را دیده‌ایم که می‌خواستند برای منافع سیاسی خود از ترس ما سوء‌استفاده کنند، بدترین امیال را برای ما داشته باشند و به زخم‌های قدیمی‌مان نمک بپاشند».

وی افزود: «این افراد زمانی پیدایشان می‌شود که کشور به سختی ضربه خورده و ما در آسیب‌پذیر‌ترین وضعیت خود قرار داریم. [آنها] هیچ‌وقت مسئله‌ای را حل و فصل نمی‌کنند و همیشه خود‌شان نفع می‌برند.»

نامزد حزب دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در ادامه صحبت‌های خود گفت در صورتی که در این انتخابات پیروز شود سبک مدیریت وی مانند «فرانکلین دلانو روزولت»، سی‌و‌دومین رئیس‌جمهور کشورش خواهد بود.

در حالی که کمتر از یک هفته مانده به بر‌گزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا بیش از هفتاد میلیون نفر تاکنون در رأی‌گیری زودهنگام مشارکت کرده‌اند که معادل بیش از نیمی از مشارکت کلی در انتخابات سال ۲۰۱۶ این کشور است.

خبرگزاری رویترز گزارش کرده در صورت ادامه مشارکت با این سرعت، بالاترین میزان مشارکت رای‌دهندگان آمریکایی به لحاظ درصد در بیش از یک قرن گذشته رقم خواهد خورد.

«مایکل مک‌دونالد» استاد دانشگاه فلوریدا که پروژه انتخابات آمریکا را مدیریت می‌کند، با توجه به سطح بالای مشارکت در رای‌گیری زودهنگام پیش‌بینی کرده ۱۵۰ میلیون نفر در انتخابات شرکت کنند که معادل ۶۵ درصد واجدان شرایط رای دادن در آمریکاست و از سال ۱۹۰۸ بالاترین میزان مشارکت محسوب می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->