سران چین و روسیه برای ایفای نقش فعال درباره موضوع هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کردند ۲ تفاهم‌نامه اجرایی بین وزرای خارجه ایران و هند تبادل شد ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی و شناورسازی ساعت کار والدین شاغل اعلام شد سرلشکر باقری: تجهیزات وزارت دفاع متناسب با نبردهای روز دنیاست معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: اگر بخواهیم به توسعه کشور فکر کنیم، باید نقش شورا ثمربخش‌تر و بیشتر شود آخرین وضعیت درگیری‌ها میان هند و پاکستان | اسلام‌آباد ۱۲ پهپاد هندی را خنثی کرد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو: ایران یک چالش بزرگ است دبیر شورای عالی امنیت ملی: خطوط قرمز ما در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا کاملا مشخص است امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد پزشکیان در نمایشگاه نفت: اتصال شرکت‌های حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاه‌ها ضروری و یک رویداد برد-برد است تجهیز جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی به موشک‌های بومی دورایستا وزیر خارجه هند: به‌دنبال تشدید تنش با پاکستان نیستیم جلسه پیگیری مسائل پیرامون حرم مطهر رضوی با حضور نماینده ویژه رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد رئیس‌جمهور از بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت بازدید کرد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزرای خارجه ایران و هند در دهلی‌نو دیدار کردند + فیلم اصلاحیه ساعت کاری ادارات ابلاغ شد؛ آغاز طرح دورکاری از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ تأکید نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس بر راه‌اندازی شرکت بازآفرینی در مشهد نایب‌رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: در زمینه ریل‌گذاری، قانون‌گذاری و جایگاه شورا‌ها اتفاقات بسیار خوبی افتاده است عراقچی در دهلی: خواهان کاهش تنش بین هند و پاکستان هستیم + فیلم پاکستان پروازهای چهار فرودگاه بزرگ این کشور را متوقف کرد حفظ آمادگی رزمی و هوشیاری در دفاع از حریم آسمان کشور الزامی است سخنگوی وزارت خارجه: پیوند‌های دوستی ایران و هند ریشه‌های عمیق تاریخی دارد ایران یکی از موضوعات گفت‌وگوی ترامپ و کارنی رایزنی مقام‌های امنیتی هند و پاکستان در اوج تنش‌ها (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقوع چند انفجار‌ در لاهور پاکستان (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: توافق با ایران ساده است و آن‌ را ترجیح می‌دهم نزاع و درگیری نظامیان زن صهیونیست به چاقوکشی ختم شد! اولین رأی‌گیری برای انتخاب جانشین پاپ فرانسیس بی‌نتیجه ماند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جو بایدن: ترامپ یک شارلتان حقه‌باز است

  • کد خبر: ۴۸۲۱۹
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۱
جو بایدن: ترامپ یک شارلتان حقه‌باز است
«جو بایدن»، نامزد حزب دمکرات انتخابات آمریکا، روز چهار‌شنبه بار دیگر به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و رقیب جمهوری‌خواهش در این انتخابات، تاخت.

به گزارش شهرآرانیوز، نامزد حزب دموکرات انتخابات آمریکا در جریان گرد‌همایی انتخاباتی خود در ایالت جورجیا، رقیب جمهوری‌خواه خود را «شارلاتان» و «حقه باز» خطاب کرد.

«جو بایدن» نامزد حزب دموکرات انتخابات آمریکا روز چهار‌شنبه بار دیگر به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و رقیب جمهوری‌خواهش در این انتخابات تاخت.

وبگاه خبری «نیوز‌مکس» به نقل از روزنامه «دیلی میل» نوشته، بایدن که در جریان تجمع انتخاباتی خود در شهر «وارم اسپرینگ» ایالت جورجیا سخنرانی می‌کرد ترامپ را فردی «حقه باز» و «شارلاتان» خواند.

بایدن در صحبت‌های خود گفت: «بارها و بارها در طول تاریخ‌مان شارلاتان‌ها، مردان حقه‌باز و پوپولیست‌های متظاهری را دیده‌ایم که می‌خواستند برای منافع سیاسی خود از ترس ما سوء‌استفاده کنند، بدترین امیال را برای ما داشته باشند و به زخم‌های قدیمی‌مان نمک بپاشند».

وی افزود: «این افراد زمانی پیدایشان می‌شود که کشور به سختی ضربه خورده و ما در آسیب‌پذیر‌ترین وضعیت خود قرار داریم. [آنها] هیچ‌وقت مسئله‌ای را حل و فصل نمی‌کنند و همیشه خود‌شان نفع می‌برند.»

نامزد حزب دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در ادامه صحبت‌های خود گفت در صورتی که در این انتخابات پیروز شود سبک مدیریت وی مانند «فرانکلین دلانو روزولت»، سی‌و‌دومین رئیس‌جمهور کشورش خواهد بود.

در حالی که کمتر از یک هفته مانده به بر‌گزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا بیش از هفتاد میلیون نفر تاکنون در رأی‌گیری زودهنگام مشارکت کرده‌اند که معادل بیش از نیمی از مشارکت کلی در انتخابات سال ۲۰۱۶ این کشور است.

خبرگزاری رویترز گزارش کرده در صورت ادامه مشارکت با این سرعت، بالاترین میزان مشارکت رای‌دهندگان آمریکایی به لحاظ درصد در بیش از یک قرن گذشته رقم خواهد خورد.

«مایکل مک‌دونالد» استاد دانشگاه فلوریدا که پروژه انتخابات آمریکا را مدیریت می‌کند، با توجه به سطح بالای مشارکت در رای‌گیری زودهنگام پیش‌بینی کرده ۱۵۰ میلیون نفر در انتخابات شرکت کنند که معادل ۶۵ درصد واجدان شرایط رای دادن در آمریکاست و از سال ۱۹۰۸ بالاترین میزان مشارکت محسوب می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->