رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

«نه» مردم سودان به سازش با رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۴۷۹۱۲
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
«نه» مردم سودان به سازش با رژیم صهیونیستی
احزاب سیاسی سودان، تصمیم دولت موقت این کشور را برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی رد و اعلام کرده‌اند که جبهه‌ای در مخالفت با آن تشکیل خواهند داد.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ احزاب سیاسی سودان، تصمیم دولت موقت این کشور را برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی رد و اعلام کرده‌اند که جبهه‌ای در مخالفت با آن تشکیل خواهند داد. «حزب کنگره مردمی» سودان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده است که مردم سودان وادار به پذیرش توافق عادی‌سازی روابط با اسرائیل نیستند: «مردم ما به‌صورت سیستماتیک از توافق‌های محرمانه کنار گذاشته و نادیده گرفته می‌شوند، بنابراین ناچار نیستند تن به این توافق بدهند.» همچنین در متن این بیانیه ذکر شده است که «مردم سودان به حمایت خود از ملت فلسطین ادامه خواهند داد تا آن‌ها بتوانند به حقوق قانونی خود دست پیدا کنند.»
 
رهبر حزب بعث سودان، محمد وداعه، نیز می‌گوید چندین حزب سیاسی سودان به دولت موقت هشدار داده بودند که درصورت توافق با رژیم صهیونیستی، از حمایت خود از دولت دست برمی‌دارند. وی بیان می‌کند: «دولت اشتباه بزرگی انجام داده است و این اقدام آن‌ها قرار نیست به رونق اقتصادی سودان بینجامد.» علاوه‌براین، ده‌ها نفر از مردم سودان در خارطوم، پایتخت این کشور، به‌دنبال انتشار بیانیه مشترک رژیم صهیونیستی، سودان و ایالات متحده آمریکا، روز جمعه تظاهرات کردند. تظاهرات‌کنندگان سودانی در خارطوم، شعار‌های «نه صلح، نه مذاکره، نه توافق با رژیم اشغالگر» و «ما تسلیم نمی‌شویم، ما همیشه درکنار فلسطینی‌ها می‌ایستیم» را سر می‌دادند. صادق المهدی، نخست‌وزیر سابق سودان، نیز عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به‌شدت محکوم کرده است.

المهدی که آخرین نخست‌وزیر دموکرات منتخب سودان و از رهبران بزرگ‌ترین حزب سیاسی این کشور است، می‌گوید: «این توافق در تضاد با قانون ملی سودان است... و مقدمه‌ای بر ازبین‌بردن پروژه صلح خاورمیانه و آغاز جنگی جدید است.» مقامات فلسطینی نیز در واکنش به توافق سودان، آن را به‌شدت محکوم کرده‌اند. محمود عباس، رئیس‌جمهور فلسطین، می‌گوید که مسیر صلح تنها با بازگشت به قوانین بین‌المللی و پایان‌دادن به اشغالگری سرزمین‌های فلسطین توسط اسرائیل امکان‌پذیر است. وزارت خارجه ایران نیز، روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «با دادن خون‌بهای کافی و با بستن چشم‌هایتان بر جنایات علیه فلسطینی‌ها، از لیست سیاه به اصطلاح «تروریسم» خارج خواهید شد. واضح است که این لیست نیز مانند نبرد آمریکا علیه تروریسم جعلی است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->