ناصر تقوایی فیلم‌ساز، کارگردان و نویسنده برجسته کشور، درگذشت + علت فوت مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر محمد کاسبی، بازیگر سینما و تلویزیون + فیلم و عکس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ کدام خوانندگان برای انیمیشن‌های ایرانی خوانده‌اند؟ رضا عطارانِ «بزنگاه» و «خانه به دوش» در سریال اجل معلق ارکستر ملی ایران مهمان فرهنگی ترکیه شد روزبه حصاری با «غرب غمگین» روی صحنه می‌آید اکران مردمی قسمت پایانی سریال «اجل معلق» با حضور ستارگان مجموعه ۶ فیلم سینمایی پروانه فیلم‌سازی گرفتند «دریچه» با داستانی از جنگ ۱۲ روزه آماده نمایش شد در آستانه انتشار، از پوستر رسمی «بازی تاج و تخت» رونمایی شد + عکس وضعیت پخش سریال «کنکل» مشخص شد واکنش یک رسانه انگلیسی به صدای «علیرضا قربانی» نخستین تصویر از سینا مهراد در پشت صحنه سریال «بدنام» + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه‌شنبه، ۲۲ مهر ۱۴۰۴) داستانی از همبستگی زنان در بحران | «خانم‌های این خانه» منتشر شد اعلام ترکیب هیات داوران اولین جشنواره ملی کمدی سینمای ایران عیادت مدیران خانه سینما از «سعید پیردوست» ویدئو | از آهنگ تیتراژ سریال «محکوم» رونمایی شد بخش‌های بین‌المللی جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد
سرخط خبرها

احمد نصیرپور، عکاس باسابقه مطبوعات و دفاع مقدس، به خاک سپرده شد

  • کد خبر: ۴۸۳۷۹
  • ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
احمد نصیرپور، عکاس باسابقه مطبوعات و دفاع مقدس، به خاک سپرده شد
نصیرپور پنجشنبه (۸ آبان‌ماه) در اثر سکته قلبی بدرود دنیا گفت و دیروز پیکرش بدون برگزاری مراسم، در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد. احمد نصیرپور یکی از به‌یادماندنی‌ترین عکس‌های «ورود آزادگان به میهن» را عکاسی کرده است.
شهرآرانیوز - چه بسیار هنرمندانی که در هشت سال دفاع مقدس پا‌به‌پای رزمندگان و جنگجویان ایرانی مقابل رژیم بعثی از خاک و ناموس و میهن دفاع کردند. برخی به مقام رفیع شهادت نائل شدند و عده‌ای نیز با کوله‌باری از خاطرات به وطن بازگشتند. اما زخمی عمیق همیشه بیخ گلویشان است تا مرگ.
 
یکی از این آزادگان احمد نصیرپور بود. از عکاسان پیشکسوت مطبوعات که عکس‌های ماندگاری از ۸ سال جنگ تحمیلی به ثبت رساند. او پنجشنبه ۸ آبان در اثر سکته قلبی، بدرود دنیا گفت و دیروز پیکرش بدون برگزاری مراسم، در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

احمد نصیرپور یکی از به‌یادماندنی‌ترین عکس‌های «ورود آزادگان به میهن» (عکس شماره ۲) را عکاسی کرده است. عکسی که آن روز‌ها توانست واژه‌هایی مثل اسیری، آزادی، رسیدن و عشق را به تصویر بکشد. او که همواره در زمان حیاتش دغدغه افراد دردمند و بی‌بضاعت را داشت در گفت‌وگویی با خبرگزاری فارس که مرداد سال گذشته منتشر شد گفته بود: من که کودکی‌ام را در فقر و شادی گذراندم، دلم می‌خواهد بچه‌های سرزمینم شاد باشند و فقیر نباشند.

یکی دیگر از عکس‌های مشهور این هنرمند نوجوان سیزده ساله‌ای است که هم قد و قواره تفنگش است (عکس شماره ۱). او در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به اینکه بیشتر عکس‌هایش از نگاه کودکانه است حتی وقتی از بزرگ‌سالان عکاسی می‌کند، گفته بود: کودکی نیست که در مقابل دوربین من دوام بیاورد و نخندد. حتی وقتی دوربین هم ندارم بچه‌ها با دیدن من لبخند می‌زنند. برای آشنایی با کودکان سرزمینم بیشتر شهر‌های ایران را رفته‌ام و آنچه بیشتر از هر چیز دلم را به درد می‌آورد. فقر و نداری این بچه‌هاست. تلاش می‌کنم با کمک دوستانم که تمام ثروت من هستند مشکلات تعداد محدودی از آن‌ها را رفع کنم.

اما یکی از عکس‌های دیگر نصیرپور که موردتوجه رسانه‌ها قرار گرفت. عکسی است که زندگی خود نصیرپور را نیز دگرگون کرد و او به هنگام ثبتش شیمیایی شد.

او در همان گفتگو دراین‌باره چنین توضیح داده است: آن‌موقع به هیچ‌چیزی غیر از گرفتن این عکس فکر نمی‌کردم. شیمیایی زده بودند، رزمنده‌ها ماسک‌های خود را زدند به آن‌ها یادآوری کردم آمپول‌هایتان را تزریق کنید مگر نمی‌بینید که شیمیایی زده‌اند؟ آن‌ها در لابه‌لای درخت‌ها دراز کشیدند تا تزریقشان را انجام دهند همان موقع از آن‌ها عکس گرفتم؛ اما برای این کار ماسک خودم را برداشتم. (عکس شماره ۳)
 
 
بدرود! عکاس دردمندان
 
بدرود! عکاس دردمندان
 
 
بدرود! عکاس دردمندان
 
 
بدرود! عکاس دردمندان
 
 
بدرود! عکاس دردمندان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->