معاون اجرایی رئیس جمهور: تکمیل کریدورهای ریلی اولویت دولت چهاردهم است سند آمایش سرزمینی نیاز به بازنگری دارد پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) | صعود ادامه دارد؟ سود ۱۵۰ برابری قاچاقچیان سوخت در آب‌های بین المللی وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟
سرخط خبرها

طرح انتقال آب از سواحل چابهار یک اولویت جدی برای توسعه شرق کشور است

  • کد خبر: ۴۸۷۱
  • ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۴
  • ۱
طرح انتقال آب از سواحل چابهار یک اولویت جدی برای توسعه شرق کشور است
استاندار خراسان رضوی گفت: طرح انتقال آب از سواحل چابهار یک اولویت جدی برای توسعه شرق کشور است لذا از همه ظرفیت‌ها برای اجرای این طرح استفاده خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی‌رضا رزم‌حسینی در نشست مشترک استانداران استان‌های شرق کشور با مدیران وزارت نیرو که با موضوع بررسی طرح انتقال آب از سواحل چابهار در سالن همایش شهید هاشمی نژاد مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بیش از 60 تا 70 سال است که بحث آب در کشور به عنوان یک چالش برای ما مطرح بوده است.
وی با اشاره به اینکه طی سالیان اخیر دچار مشکلات زیست محیطی و مهاجرت مردم بوده ایم، افزود: با وجود چنین مشکلاتی، وزارت نیرو و سایر وزارت‌خانه‌ها بعد از انقلاب اسلامی تلاش های زیادی برای حفظ منابع آبی کرده اند.
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: بنا داریم تا آب و خاک را در استان‌های شرق کشور مدیریت کنیم، از طرفی در خراسان رضوی چند ماهی است که طرح همیاران آب را تدوین کرده ایم و به دنبال این هستیم تا مدیریت آب و خاک را مبتنی بر بهره وری آب انجام دهیم.
رزم حسینی با اشاره به اینکه طرح انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی کشور یک اقدام موفق بود، خاطرنشان کرد: این طرح تاکنون پیشرفت فیزیکی خوبی داشته است و امیدواریم در سال آینده آب خلیج فارس که معادل 110 میلیون متر مکعب در فاز اول است به فلات ایران برسد.
وی تصریح کرد: طرح انتقال آب خلیج فارس با همکاری بخش غیردولتی، بدون دخالت دولت و با منابع بخش خصوصی برای تامین آب مورد نیاز بخش صنعت در فلات مرکزی ایران در حال اجرا است.
استاندار خراسان رضوی گفت: طرح انتقال آب از سواحل چابهار یک اولویت جدی برای توسعه شرق کشور است لذا از همه ظرفیت‌ها برای اجرای این طرح استفاده خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: 2 ماه پیش همه شرکت های فعال بخش‌خصوصی در مشهد مقدس دور هم جمع شدند و آمادگی خود را برای تامین منابع مالی پروژه انتقال آب از سواحل چابهار به شرق کشور اعلام کردند.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مصطفی رضائی
Canada
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۰
0
0
آیا میدانید که آب شرب و بهداشت تمامی شهرهای سواحل جنوبی کشور از طریق انتقال از حوضه های داخلی تامین میشود؟ بندر عباس از میناب، چابهار و کنارک از کهیر و پیشین و زرآباد، بوشهر از کازرون و همچنین جاسک و...
تامین آب از طریق شیرین کردن آب دریا به طور مستمر و کامل و کافی برای هیچکدام ازین شهرها اتفاق نیفتاده است. دلیل آن گران بودن بهای واحد تولید و مشکلات تامین امکانات فنی و تجهیزات کافی برای تولید و بهره برداری است. تجهیزاتی میخواهد که کشور را در این شرایط به طور کامل و یا حداقل برای بخش مهم و بزرگی از آن محتاج خارج میکند و در این صورت نه تنها اجرا سخت میشود بلکه بهره برداری و نگهداری از آن نیز سخت تر خواهد بود. از طرفی هزینه تولید و انتقال در زمان بهره برداری بالغ بر چندین یورو به ازای هر مترمکعب خواهد بود. دولت و وزارت نیرو ا.گر براین کار اصرار دارند بهتر است ابتدا شعاع فعالیت های مربوط به تولید و انتقال آب شیرین از دریا را برای مناطقی تا شعاع 100 کیلومتر از جنوب اجرا و بهره برداری از آنرا پایدار سازند. در اینصورت دشتهای تامین کننده آب این مناطق هم از افت شدید و نابودی نجات می یابند. بعد از استمرار و اطمینان از تداوم آن شعاع تاثیر را 100 کیلومتر افزایش دهند. بنظر من در شرایطی که یک فعالیت ساده مانند آماربرداری بدلیل کمبودها از هر نظر، بیش از 4 سال است به درازا کشیده شده و هنوز مانده تا به اتمام برسد، کل طرح فعلی طرحی فضایی و بدون قابلیت اجرا خواهد بود..
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->