همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

رصد بازار و یک توضیح درباره کمبود برخی اقلام اساسی

  • کد خبر: ۴۹۰۲۸
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۰
رصد بازار و یک توضیح درباره کمبود برخی اقلام اساسی
مدیر نظارت و بازرسی اتاق اصناف خراسان‌رضوی با اشاره به برنامه‌های ستاد تنظیم بازار کشور و استان، گفت: درباره روغن خوراکی و برنج مورد نیاز مردم جای نگرانی نیست و تمهیدات ویژه اتخاذ شده است.
سعیده ساجدی‌نیا | شهرآرانیوز - امیر دلداری در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با اشاره به اقدامات انجام‌شده در بازار گفت: توزیع سهمیه روغن و برنج هندی با قیمت مصوب دولتی از چند روز قبل در بازار و در بین واحد‌های صنفی منتخب و با تمرکز بر حاشیه شهر و نقاط کم‌برخوردار آغاز شده است.

او در واکنش به کمبود برخی اقلام خوراکی از جمله روغن خوراکی اظهار کرد: مأموریت اصلی ما تمرکز بر نحوه عرضه اقلام در بازار است و بنابراین به حوزه‌های دیگر که مربوط به تأمین کالا می‌شود، دسترسی نداریم و در آن‌ها دخالت نمی‌کنیم، اما براساس اخبار، مقادیر زیادی روغن در روز‌های گذشته از گمرک ترخیص شده و درحال توزیع است و بی‌تردید وضعیت موجود رو به بهبود است.


بزرگ‌نمایی در رسانه‌ها و برهم‌خوردن تعادل عرضه و تقاضا

دلداری با بیان اینکه «منکر برخی مشکلات و کمبود‌ها در عرضه اقلام خوراکی و کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم نیستیم»، افزود: با این حال برخلاف آنچه در برخی رسانه‌ها بزرگ‌نمایی شده، این کمبود‌ها مشکل جدی و اساسی برای مردم ایجاد نکرده و واقعیت این است که کالایی در یک مقطع زمانی ممکن است به‌وفور نباشد، اما در بازار موجود و به‌دست مصرف‌کننده نیز رسیده باشد.

مدیر نظارت و بازرسی اتاق اصناف خراسان‌رضوی با تأکید بر مدیریت مصرف در وضعیت کنونی، گفت: گاهی اخبار منتشرشده مبنی بر کمبود برخی اقلام و مانور آن در فضای مجازی موجب می‌شود تقاضای مردم برای خرید آن کالای خاص فراتر از نیازشان افزایش یابد و همین مسئله تعادل عرضه و تقاضا را در بازار بر هم می‎زند که برخی آن را با عنوان کمبود یا نایاب‌شدن قلمداد می‌کنند، درحالی‌که نگرانی ایجادشده، میزان تقاضا و خرید مردم را بیشتر می‌کند و به کم‌شدن آن کالا در سطح عرضه منجر می‌شود.
 

بازار زیر ذره‌بین بازرسان

او ادامه داد: در برنامه‌ریزی‌ها، روی بازرسی انبار‌های بزرگ متمرکز می‌شویم، اما گاهی می‌گوییم با انبار‌های خانگی که در پی اخبار نادرست ایجاد می‌شود، باید چه کنیم؟! این در حالی است که رصد و کنترل عرضه کالا با قوت ادامه دارد و برای نمونه به برخی واحد‌های صنفی که روغن به مردم عرضه نمی‌کردند و احتکار کرده بودند، وارد شدیم و خودمان روغن مورد نیاز را میان مصرف‌کنندگان واقعی توزیع کردیم.

دلداری درباره اقلامی که قیمت مصوب دارند، گفت: هر واحد صنفی که بالاتر از قیمت تعیین شده نرخ بدهد، تخلف کرده است و با او برخورد می‌شود. از جمله این اقلام، مرغ کیلویی ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان و تخم‌مرغ کیلویی ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان است که ملاک ما برای گران‌فروشی، قیمت مصوب اعلام‌شده است.
 

جذب هزار تن روغن خام برای خراسان‌رضوی

۱۵ مهر ۹۹، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز درباره وضعیت روغن خوراکی در بازار گفته بود: در سطح شبکه به‌خصوص در حجم‌های سنگین که بیشتر محل مصرف صنف و صنعت است، کمبود نسبی داریم و جایی که کمبود وجود داشته باشد، حتما افزایش قیمت نیز رخ می‌دهد.

علی غفوری‌مقدم با اشاره به برگزاری جلسه تنظیم بازار و بحث و بررسی درباره وضعیت روغن خوراکی در آن جلسه اضافه کرد: درحال تلاش برای جذب سهمیه‌های محرم و صفر هستیم که با پیگیری‌های مجدانه در این چند روز، توانستیم بیش از هزار تن روغن خام را از طریق ۴ کارخانه استان جذب کنیم. البته سهمیه استان ما بیشتر از این میزان است که اکنون درحال تلاش برای دریافت تمام آن هستیم.

به گفته او، روغن‌های خوراکی در شبکه توزیع قرار خواهند گرفت که از این مقدار ۵۰۰ تن برای شهرستان‌ها و ۵۰۰ تن نیز برای مشهد درنظر گرفته شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->