مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند!
سرخط خبرها

دلیل استعفای مدیرعامل تراکتور چه بود؟

  • کد خبر: ۴۹۸۷۳
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۹
  • ۱
دلیل استعفای مدیرعامل تراکتور چه بود؟
استعفای عجیب مدیرعامل تراکتور باعث تعجب اهالی فوتبال شده است.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، محمد علیپور مدیرعامل تراکتور که به تازگی و با انتخاب محمدرضا زنوزی به این عنوان در باشگاه تبریزی منصوب شده بود، شب گذشته از سمت خود استعفا کرد.

نکته عجیب اینجاست که هیئت مدیره باشگاه تراکتور هم خیلی زود تشکیل جلسه داد و علاوه  بر قدردانی از زحمات او، با استعفایش از سمت مدیرعاملی باشگاه موافقت کردند.

در این باره شنیده می شود اختلاف نظرهای جدی که میان علیپور و محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور به وجود آمده بود باعث شد تا علیپور خیلی زودتر از حد تصور از این باشگاه کنار برود.

حتی در این باره به گوش می رسد که هیات مدیره تراکتور با دستور زنوزی خیلی زود با این استعفا موافقت کردند تا حسن آذرنیا به عنوان سرپرست باشگاه فعلا مشغول به کار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
جواد کاظم دخت
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
0
0
تازمانیکه امثال آذرنیاها وپشت پرده نشینها در کشور وفدراسیون باشن انتظار نباید داشته باشیم پیشرفتی در ضمینه ورزش وغیره داشته باشیم مگه علیپور تادیروز بهترین گزینه زنوزی نبود؟ فکر میکنم ایشون باج به مگسان دورشیرینی ندادن سرنوشتشون مثل سرنوشت کیروش شد که برداشتن ویک سرمربی بونجول جاش گذاشتن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->