عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو
سرخط خبرها

خاطره‌نگاری از مرحوم داوود فیرحی به مناسبت هفتمین روز درگذشتش

  • کد خبر: ۵۰۰۰۷
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
خاطره‌نگاری از مرحوم داوود فیرحی به مناسبت هفتمین روز درگذشتش
اولین بار در قطار با او صحبت کردم. کلاس درس تمام شده بود و مانند هر هفته سوار قطار در حال برگشت به مشهد بودم. شماره‌اش را یکی از دوستانم وقتی درباره طرح پایان‌نامه‌ام صحبت کردم به من داد. آن روز‌ها اوج قدرت داعش و رونق عملیات‌های انتحاری بود.
محسن موسوی‌زاده | شهرآرانیوز؛ اولین بار در قطار با او صحبت کردم. کلاس درس تمام شده بود و مانند هر هفته سوار قطار در حال برگشت به مشهد بودم. شماره‌اش را یکی از دوستانم وقتی درباره طرح پایان‌نامه‌ام صحبت کردم به من داد. آن روز‌ها اوج قدرت داعش و رونق عملیات‌های انتحاری بود. این‌گونه موضوعات می‌توانست جذاب باشد، به خصوص اینکه اگر سعی می‌کردی ریشه‌های تاریخی این‌گونه عملیات‌ها را بیابی. توی اینترنت جست‌وجو کردم و دیدم داود فیرحی چند مقاله در این باره دارد.
 
پیش از این او را از طریق کتاب «قدرت، دانش و مشروعیت در اسلام» می‌شناختم. این کتاب که با الهام از روش‌شناسی فوکو و هرمنوتیک گادامر نوشته شده به بررسی مناسبات قدرت و دانش در دوره میانه اسلام پرداخته و چگونگی زایش دانش سیاسی دوره میانه را کاوش می‌کند. بعد‌ها کتاب دوجلدی «فقه و سیاست در ایران معاصر» از او را خواندم. کتـاب مذکـور، از یـک سو در راستای پاسخگویی بـه رابطه دین و دموکراسی و به گفته نویسنده به دنبال «ارزیابی موقعیت دموکراسی در جامعه دینی، با تکیه بر امکانات دانش فقه» است؛ و از سوی دیگر، این مهم را در دستگاه فقه سیاسی به خصوص فقه سیاسی شیعه کاوش می‌کند. از ایـن رو، درصـدد نشـان دادن سـیر تحـول فقـه سیاسـی شـیعه در بحـث حکومـت کـردن و رابطـه آن بـا دموکراسی از مشروطه تـا جمهوری اسلامی‌اسـت. هر چند می‌توان برخی از ریشه‌های جریان‌های رادیکال در ایران دهه ۴۰ و ۵۰ را نیز در همین کتاب دوجلدی یافت. بعد از چند بوق جوابم را داد.
 
آرام و شمرده حرف می‌زد و با دقت به صحبت‌هایم گوش می‌داد. به برخی نظراتم نقد داشت، اما با وجود جایگاه استادی در نقد یک دانشجو به قدری گزیده از کلمات استفاده کرد که بیش از آنچه گفته شد، شیفته نگرش او در برخورد با اندیشه مخالف شدم. هفته بعد که دانشگاه رفتم، متوجه شدم ترم جدید چند جلسه‌ای را با دکتر فیرحی داریم. طرح پایان‌نامه را هر جلسه با او در میان می‌گذاشتم و همچنان به همان روش خود آرام و متین گوش می‌داد و در نهایت با دادن سرنخ‌هایی دریچه جدیدی را به روی من باز می‌کرد.

هر چند در نهایت طرح پایان‌نامه به دلیل مشابهت با پایان‌نامه دیگری مورد پذیرش دانشگاه قرار نگرفت با این حال چند جلسه گفت و شنود با دکترفیرحی چنان تأثیری بر من گذاشت که همچنان آن‌ها را در خودم حس می‌کنم. پرسش محوری، نقادی و در عین حال احترام گذاشتن به دیگری و پرهیز از جدال‌های کلامی بی‌سرانجام و پرده‌دری نکردن در مباحثه از جمله نکته‌های ارزشمندی بود که از او آموختم. برای او حرمت افراد بر پیروزی در جدال‌های علمی مقدم بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->