دیه جان‌باختگان انفجار بندرعباس تا ۴۸ ساعت آینده پرداخت می‌شود اسلام‌آباد برای تشکیل کمیسیون حقیقت یاب در انتظار پاسخ دهلی است قالیباف: لفاظی‌های نتانیاهو برای تأثیرگذاری بر روند مذاکرات است | به هر تعرضی پاسخ می‌دهیم صحن علنی مجلس با دستور کار بررسی عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری آغاز شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سازمان عفو بین‌الملل درخصوص وضعیت غزه ابراز تأسف کرد مجلس در جلسه‌ای غیرعلنی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را بررسی می‌کند سقوط یک فروند اف-۱۸ آمریکا در دریای سرخ رسانه آمریکایی: ترامپ و نتانیاهو درباره توافق آمریکا با ایران اختلاف دارند یورش بیش از ۲۰۰ صهیونیست به مسجد الاقصی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در سفر یک‌روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟ اعتراف نیروی دریایی آمریکا: سقوط یک فروند اف-۱۸ در دریای سرخ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم خواهد بود رئیس شاباک استعفا کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رویترز مدعی پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپا شد شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان مسئول پیگیری فشار‌ها بر کشور‌های ناظر بر توافق آتش بس است منبع صهیونیستی مدعی اعلام زمان پایان جنگ غزه شد توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تأثیر حریق بندر شهید رجایی، خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تأکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گناه نابخشودنی

  • کد خبر: ۵۰۱۷۴
  • ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
گناه نابخشودنی
عبدالجواد موسوی - روزنامه‌نگار
سرانجام پس از مدت‌ها کش‌وقوس، سرانجام بزرگان قوم تصمیمی را که خیلی پیش‌تر از این‌ها باید گرفته می‌شد، گرفتند و توانستند دل یک‌دله کنند و کار را یک‌سره و برای تعطیلی کشور در ایام فراگیری سرسام‌آور کرونا حکم دهند. از اول هم باید این تصمیم قاطعانه گرفته می‌شد و دولت و حکومت پای تبعات آن می‌ایستاد.
 
چطور برای خوردن خربزه گرانی بنزین تعلل نکردید و تصمیم گرفتید و قاطعانه آن را عملی کردید و پای لرزش هم نشستید و هنوز هم دارید کمابیش تاوان آن را می‌پردازید، اما تا به مسئله مهم‌تری مانند کرونا رسیدید که جدی‌جدی اگر این‌گونه پیش برود، بیشتر از جنگ هشت‌ساله کشته روی دست مردم این سرزمین خواهد گذاشت، هی دست روی دست می‌گذارید تا یگانه چاره‌تان تعطیلی سراسری کشور شود؟
 
نگویید کسب‌وکار مردم آن‌هم در روزگار تحریم چه می‌شود که عذر بدتر از گناه است. آدمیزاد باید زنده بماند تا بتواند دنبال کسب‌وکار برود یا نه؟ آدم مرده برایش چه فرقی می‌کند کشور دچار بحران اقتصادی باشد یا رکود اقتصادی؟ حفظ جان مردم از اوجب واجبات است و هیچ مسئله دیگری را نمی‌توان با آن سنجید. منتها فکر نمی‌کنم مسئله‌ای به این سادگی که من و امثال من می‌فهمیم، از دایره درک و فهم مسئولان دولتی بیرون باشد. مشکل اصلی به‌نظرم همان مشکل ساختاری بسیاری از جوامع جهان‌سومی است و آن مشکل چیزی نیست جز فراوانی مراکز تصمیم‌گیری.
 
برای برگزاری یک مراسم رسمی و پرجمعیت، وزارت بهداشت و درمان مخالفت رسمی خود را با نامه‌ای رسمی اعلام می‌کند که به‌ظاهر در مملکتی که هر چیز متولی خودش را دارد و قاعده و سامانی، باید کار با همین نامه پایان می‌یافت و برگزارکنندگان آن مراسم از برگزاری آن صرف‌نظر می‌کردند، اما بازهم طبق قواعد و قوانین نانوشته جهان‌سومی، عده‌ای که زورشان از آن اولی‌ها بیشتر بود، نامه زدند که «نه‌خیر، باید این مراسم برگزار شود!» و باز هم از آنجایی که در ممالک این‌چنینی آنکه زورش بیشتر است، حق با اوست و به‌قول شاعر «که در نظام طبیعت ضعیف پامال است»، کار این دومی‌ها پیش رفت. هرگز هم مهم نیست ۴ هفته پس از آن مراسم تعداد فوتی‌های کرونا به‌شدت افزایش می‌یابد! مگر ۴ هفته بعد کسی زیر بار این موضوع می‌رود که افزایش کشته‌ها زیر سر این بزرگواران است؟ اعتراض هم که می‌کنی، مدافعان آن مراسم می‌گویند: «چطور در مراسم شجریان نگران کرونا نبودید و اگر به شما اجازه می‌دادند، می‌خواستید میلیونی به خیابان بریزید!»
 
اول آنکه غلط‌ می‌کرد کسی مجوز حضور میلیونی مردم را هرچند به بهانه درگذشت یکی از عزیزترین هنرمندان این سرزمین صادر کند. هر که خواهد گو می‌باش! دوم اینکه فرض که شماری از مردم ناپرهیزی کردند و چنین خطای بزرگی از آنان سر زد. مگر بازی استقلال و پرسپولیس است که مدام در پی کری‌خوانی و ضایع‌کردن یکدیگرید؟ پای جان مردم اینجا در میان است، نه دعوا‌های سیاسی مضحک شما که همیشه مردم قربانی آن هستند. غرض اینکه به‌ظاهر یکی که حرفش بیش از دیگران خریدار داشته، سرانجام توانسته است به تعطیلی مملکت حکم بدهد. «خداش خیر دهاد آنکه این عمارت کرد!» گور پدر سیاست و سیاسی‌بازی که جان مردم از هر چیز دیگری مهم‌تر است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->