جزئیات حادثه خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما هویزه مشهد + تاریخ و ساعت آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نگاهی به برنامه‌های مجازی بنیاد فردوسی شاخه توس

  • کد خبر: ۵۰۵۶۷
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
نگاهی به برنامه‌های مجازی بنیاد فردوسی شاخه توس
این روزها فعالیت بنیاد فردوسی شاخه توس در فضای مجازی، مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است. گرچه بیشتر مخاطبان بنیاد توس، مخاطب خاص و اهل شعر و ادبیات کهن هستند، برنامه‌های این بنیاد در فضای مجازی توانسته است مخاطبان بیشتری را به خود جلب کند.
 
امیری|به گزارش شهرآرانیوز، این روزها فعالیت بنیاد فردوسی شاخه توس در فضای مجازی، مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است. گرچه بیشتر مخاطبان بنیاد توس، مخاطب خاص و اهل شعر و ادبیات کهن هستند، برنامه‌های این بنیاد در فضای مجازی توانسته است مخاطبان بیشتری را به خود جلب کند.
 
 
 
نگاهی به برنامه‌های مجازی بنیاد فردوسی شاخه توس
 
مدیر بنیاد فردوسی شاخه توس می‌گوید که این بنیاد جزو اولین‌ مراکزی بوده که فعالیتش را در فضای مجازی به شکل مستمر ادامه داده است.
پروین خاکپور دراین‌باره توضیح می‌دهد: از وقتی کرونا آمد، بر آن شدیم تا فعالیتمان را همان‌گونه که به‌صورت فیزیکی برگزار می‌شد، در فضای مجازی هم برگزار کنیم.
بر همین اساس از شنبه تا چهارشنبه هر هفته، هر شب از ساعت ۲۰ تا ۲۰:۴۵  در اینستاگرام برنامه زنده داریم. 
به‌گفته خاکپور شنبه‌شب‌ها  دکتر قیامتی درباره شاهنامه برنامه دارد و بر این اساس هر موضوع در ۱۰ جلسه برگزار می‌شود که ۱۰ جلسه گذشته برنامه او شاهنامه و ایلیاد بود.
اجرای یکشنبه‌شب‌ها با دکتر خیرآبادی درباره مثنوی است که اکنون دفتر اول مثنوی به پایان رسیده و دفتر دوم آغاز شده است.
دوشنبه‌شب‌ها دکتر فرزین درباره شاهنامه برنامه داشت که اکنون مشغول پروژه خسرو و شیرین شده است و قرار است برای اولین‌بار دراین‌باره برنامه برگزار شود. در فاصله آماده‌شدن این برنامه، دکتر سرامی برنامه شاهنامه را ادامه می‌دهد.
اساطیر یونان، برنامه پرمخاطب دیگری است که دکتر علیرضا غفوری سه‌شنبه‌شب‌ها برگزار می‌کند.
چهارشنبه‌شب‌ها نیز دکتر آرش اکبری مفاخر، رزم‌نامه کنیزک را برای مخاطبان برگزار می‌کند.
مدیر بنیاد فردوسی شاخه توس ادامه می‌دهد: استقبال بسیار خوبی از برنامه‌های فضای مجازی شده است. مخاطبانمان دوبرابر شده‌اند و اکنون از سرتاسر جهان مخاطب داریم، مثلا برنامه اساطیر یونان از جمله برنامه‌هایی است که استقبال بسیار خوبی از آن می‌شود. حتی از چند دانشگاه بین‌المللی با ما ارتباط برقرار کرده و از ما اجازه گرفته‌اند که فایل‌های این برنامه را برای دانشجویانشان تدریس کنند.
او همچنین از برنامه‌های مناسبتی یاد می‌کند که باتوجه‌به رویدادهای تاریخی و ادبی تقویم، پنجشنبه‌شب‌ها برگزار می‌شود.
خاکپور در ادامه از دیگر برنامه‌های بنیاد نام می‌برد و به همایش بین‌المللی شاهنامه و کودک اشاره می‌کند: آثاری که از این همایش به دستمان رسیده است، ارزشمندند و قرار است در شب یلدا در برنامه‌ای زنده برگزیدگان این آثار را معرفی کنیم.
او همچنین از برنامه مشترکی با کانون پرورش فکری کودکان سخن می‌گوید که براساس آن به مناطق محروم و مراکز توان‌بخشی کتاب اهدا کرده‌اند.
۲۵ گام کمک‌رسانی به مناطق محروم و نیازمندان با شعار«به کوشش دست نیکی ببر»، برنامه دیگری است که خاکپور به آن اشاره و بر آن تأکید می‌کند: ما معتقدیم هم‌وطن فردوسی نباید گرسنه بماند، از این رو در راستای این طرح سعی می‌کنیم به نیازمندان یاری برسانیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->