بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

یک شرکت ثالث، اطلاعات کاربران یک نرم‌افزار اسلامی را به پنتاگون فروخته است

  • کد خبر: ۵۰۶۱۸
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
یک شرکت ثالث، اطلاعات کاربران یک نرم‌افزار اسلامی را به پنتاگون فروخته است
چند روزی است که خبر سوءاستفاده وزارت دفاع آمریکا از اطلاعات شخصی کاربران مسلمانِ یکی از نرم‌افزار‌های اسلامی، دارد در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود. آن‌گونه که در خبر‌ها آمده است، پنتاگون اطلاعات شخصی ۹۸ میلیون کاربر نرم‌افزاری به نام «مسلمان‌پرو» یا Muslim Pro را که یک کارآفرین فرانسوی در سنگاپور راه‌اندازی کرده، خریده است.
محبوبه عظیم‌زاده | شهرآرانیوز - چند روزی است که خبر سوءاستفاده وزارت دفاع آمریکا از اطلاعات شخصی کاربران مسلمانِ یکی از نرم‌افزار‌های اسلامی، دارد در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود. آن‌گونه که در خبر‌ها آمده است، پنتاگون اطلاعات شخصی ۹۸ میلیون کاربر نرم‌افزاری به نام «مسلمان‌پرو» یا Muslim Pro را که یک کارآفرین فرانسوی در سنگاپور راه‌اندازی کرده، خریده است.
 
نکته جالب اینکه هدف خود را از این سرک کشیدن در حریم شخصی کاربران، مقابله با تهدید‌های اسلام‌گرایی افراطی بیان کرده است، حتی اگر همین الان در گوشی هوشمند خود به فروشگاه گوگل بروید و بخواهید این نرم‌افزار را دانلود کنید، این نکته به شما گوشزد می‌شود که: «برنامه‌های نرم‌افزاری این آپ، اطلاعات مسلمانان را به ارتش ایالات متحده می‌فروشد، مواظب باشید.» گویا آمریکا این اطلاعات را از یک شرکت ثالث خریداری کرده است به نام X-Mode. شرکتی که امنیت سایبری را یکی از شعار‌ها و محور‌های اصلی خودش، انتخاب کرده است.
 
البته شرکت‌های فعال در زمینه داده‌های مکان‌یابی، ادعا می‌کنند که مکان و مسیر جغرافیایی ثبت‌شده افرادی که از این نرم‌افزار‌ها استفاده می‌کنند، ارتباط مستقیمی با اطلاعات شخصی آنان ندارد و داده‌های جغرافیایی به‌صورت ناشناس ظاهر می‌شود، با این حال تحقیقاتی که در گذشته در همین مورد صورت گرفته است، می‌گوید حتی درصورت ناشناس ظاهر شدن، به‌راحتی می‌توان اطلاعات ثبت‌شده را با مشخصات صاحبان آن تطبیق داد و به هویت آن‌ها پی برد. بد نیست بدانید این اولین مرتبه‌ای نیست که آمریکا با چنین ترسی دست به چنین اقدامی می‌زند و به‌دنبال این است که با ردیابی کاربران در فضای مجازی، داده‌ها و داشته‌های خود را بیشتر و بیشتر کند. آمریکا پیش از این هم داده‌های یک نرم‌افزار مسلمان‌محور دیگر به نام Muslim Mingle را که نرم‌افزار دوست‌یابی مسلمانان شناخته می‌شود، خریداری کرده بود.
 
نرم‌افزاری که آن‌هم در زمره نرم‌افزار‌های پرکاربرد محسوب می‌شود و دانلود بیشتر از ۱۰۰ هزار مرتبه آن، بیانگر همین نکته است. درکنار صحبت‌هایی که این روز‌ها درباره این مسئـله می‌شـود، هرازگاهی حرف‌وحدیــث‌های دیگری با شکل‌وشمایل دیگر به بیرون درز پیدا می‌کند. به‌عنوان مثال مدتی قبل مشخص شده بود که پلیس فدرال آمریکا از داده‌های مسیریابی برای تعقیب مهاجران غیرقانونی به آمریکا استفاده می‌کند یا اینکه در ماه آوریل، نهاد فرماندهی عملیات مخصوص آمریکا، ۹۰ هزار دلار برای خرید اطلاعات مکان‌یابی از شرکتی به نام Bable Street هزینه کرده بود.


استاندارد‌های سختی داریم، اما در سیاست‌هایمان، تجدیدنظر می‌کنیم

آمار‌ها می‌گوید تاکنون حدود ۵۰ میلیون نفر در ۲۰۰ کشور این نرم‌افزار را روی اندروید و ۹۸ میلیون نفر دیگر روی پلت‌فرم آی‌اواس دانلود کرده‌اند. آن‌گونه که شرکت سازنده نرم‌افزار گفته است، «مسلمان‌پرو» محبوب‌ترین نرم‌افزار جهان اسلام است و جمع کثیر کاربرانی که از آن استفاده می‌کنند، خود گواهی است بر این ادعا.
 
مسلمان‌پرو یکی از نرم‌افزار‌های برتر موجود با محوریت سبک زندگی است که خدماتی مثل اعلام زمان اذان، کمک به تشخیص جهت قبله در موقعیت‌های مختلف و دسترسی به همه سوره‌های قرآن کریم در آن وجود دارد. این نرم‌افزار در سال ۲۰۱۱ منتشر شد و آخرین به‌روزرسانی‌اش هم در همین سال ۲۰۲۰ بوده که حسابی آن را تکمیل‌تر کرده است و جدای از این سه محور اصلی، امکانات جانبی و جزئی بیشتری را درقالب یک بسته کامل مذهبی دراختیار کاربرانش قرار می‌دهد و همین هم دلیل محبوبیت آن است.
 
حالا، حرف‌وحدیث‌هایی که به‌دنبال افشای این جاسوسی و سوءاستفاده از داده‌های کاربران به بیرون درز پیدا کرده، پای مدیرعامل سازنده نرم‌افزار را هم به میان کشیده و باعث شده است دربرابر این قضیه موضع‌گیری کند و لب به سخن بگشاید. او شرکتش را از این اتفاق مبرا دانسته و اعلام کرده است: «این شرکت اطلاعات کاربران را به ارتش آمریکا نفروخته است و از سختگیرانه‌ترین استاندارد‌های حفظ حریم خصوصی کاربران پیروی می‌کند.» با این حال برای خاطرجمعی بیشتر، اعلام کرده است که با هدف جلوگیری از درز اطلاعات کاربرانش، تغییراتی در نرم‌افزار خواهد داد و در سیاست‌های امنیتی خود تجدیدنظر می‌کند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->