ایلان ماسک مدعی شد: کارکردن در کل جهان به پایان می‌رسد اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روسیه از گوگل شکایت کرد

  • کد خبر: ۵۰۶۹۶
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۴
روسیه از گوگل شکایت کرد
سرویس فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌های جمعی روسیه اعلام کرد که روند مراحل اداری شکایت علیه گوگل را آغاز کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز،سرویس مطبوعاتی این سازمان به خبرگزاری تاس گفت: این شرکت به رعایت نکردن قوانین روسیه در مورد عدم حذف اطلاعات ممنوعه در این کشور از نتایج موتور جستجوی خود متهم شده است.

این سرویس مطبوعاتی افزود: گوگل به میزان ۳۰ درصد از محتوای خطرناک را از نتایج موتور جستجوی خود حذف نکرده است.

این سازمان ناظر در ادامه تأکید کرد که اقدامات اداری در رابطه با تخلف مکرر اداری در رابطه با عدم اجرای مسئولیت‌های این اپراتور موتور جستجو آغاز شد.

به گفته سرویس فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌های جمعی روسیه، داده‌های منابع اینترنتی که دسترسی به آن‌ها در روسیه محدود شده است، در نتایج جستجوی گوگل یافت شد.

شرکت گوگل هنوز اعتراضی را نسبت به بیانیه تهیه شده توسط این سازمان دولتی روسیه ارائه نکرده است.

منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->