مدیریت شهری مشهد پای کار برگزاری انتخابات اکران‌های شهری با محوریت مشارکت در انتخابات در مشهد اجرای طرح مهرورزی با محوریت پیشگیری از اعتیاد در مساجد مشهد پرداخت مطالبات پیمانکاران شهرداری مشهد با همکاری بانک شهر | ۵۹ دستگاه اتوبوس وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود دعوت شهردار مشهد مقدس از مردم برای حضور باشکوه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ روایتی گرم از کوره‌های قدیمی آجرپزی مشهد که این شهر را ساختند دعوت شورای اسلامی شهر مشهد مقدس برای حضور پرشور در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری اعمال‌قانون ۲۳۰۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۲ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گلایه ساکنان محله پنجتن مشهد از جولان موتورسیکلت‌ها در بوستان‌ها پنجمین جشنواره قلم در مشهد برگزار می‌شود مشهد شهر پیشگام در انتشار اوراق مشارکت ترافیک سنگین در کوثر، خیام و پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۱۴ تیر ۱۴۰۳) اعزام بیش از ۳۳ هزار نیروی کارگری در مشهد به پروژه‌های شخصی توسط ایست‌کار‌ها هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۴ تیر ۱۴۰۳) راه اندازی ایستگاه ویژه غواصی و کار در اتفاع آتش نشانی مشهد آغاز کار ستاد دهه آخر صفر شهرداری مشهد با محوریت خدمت رسانی به زائران قرائت میثاق‌نامه خدمت ۱۷۰۰ دانش‌آموخته علوم پزشکی در حرم امام‌رضا(ع) بایدو فرصتی که زائران از آن سهمی ندارند شهردار مشهد خبر داد: اجرای عملیات تراش و روکش آسفالت بولوارهای نامجو و ارشاد
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

تعیین تکلیف «روز مشهد» در بن‌بست کرونا

  • کد خبر: ۵۱۱۶۸
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
تعیین تکلیف «روز مشهد» در بن‌بست کرونا
بعد از گذشت یک سال، این بار گسترش شیوع کرونا بهانه تشکیل نشدن جلسه شورای فرهنگ عمومی استان و تعیین تکلیف «روز مشهد» شده است.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ روز‌های ابتدایی شهریورماه سال گذشته بود که ۳ پیشنهاد برای انتخاب روز ملی مشهد از سوی مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد به مرحله نهایی رسید و قرار شد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی این پیشنهاد‌ها را برای تصمیم گیری به شورای فرهنگ عمومی استان ارسال کند.
 
بعد از گذشت حدود ۲‌ماه از این تاریخ در اواخر آبان ۹۸ یوسف امینی، مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی، اعلام کرد که جلسه آذرماهِ شورای فرهنگ عمومی استان فرصتی است که بررسی موضوع انتخاب روزی برای مشهد در دستورکار قرار بگیرد. متأسفانه این وعده در آذرماه سال قبل محقق نشد و شهرآرا دوباره در اردیبهشت امسال این موضوع را در گزارشی با عنوان «روز مشهد، شاید وقتی دیگر» پیگیر شد که این بار هم چشم انتظاری برای طرح موضوع در جلسه شورای فرهنگ عمومی پاسخ دریافتی بود.

از آذرماه سال گذشته تا آذر امسال یک سال است که خروجی مطالعات نام گذاری روز ملی مشهد توسط شورای شهر پشت در‌های بسته شورای فرهنگ عمومی استان مانده است. دراین باره مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: هنوز موضوع روز مشهد در شورای فرهنگ عمومی استان مطرح نشده است. این موضوع در دبیرخانه ارزیابی و بررسی شده، اما به دلیل شیوع کرونا، جلسه شورا هنوز برگزار نشده است. یوسف امینی افزود: به دلیل اینکه در جلسات شورای فرهنگی عمومی استان ۴۰ نماینده حضور دارند، جلسه شورا به علت شرایط روز و شیوع بیماری کرونا برگزار نمی‌شود.
 
وی با بیان اینکه در این شورا قطعا نظرات دیگری هم مطرح می‌شود، اضافه کرد: طرح و ارائه نتایج مطالعات در جلسه شورای فرهنگ عمومی به معنای تصویب حتمی نیست. همه افراد عضو شورا حق نظر برای انتخاب این روز را دارند و ممکن است به طور مشخص این مطالعات به تأیید نرسد و ممکن است در جلسه پیشنهاد دیگری هم بیان شود.

امینی در پاسخ به این سؤال که جلسه شورا سرانجام چه زمانی برگزار می‌شود افزود: اقدامات مقدماتی برای برگزاری جلسه انجام شده است و همین که شرایط کرونا کمی بهتر شود، جلسه بررسی نیز برگزار می‌شود. وی ادامه داد: شرط نام گذاری روز‌های ملی حتما تصویب از طریق شورای فرهنگ عمومی استان است؛ بدین معنا که باید این موضوع در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب شود، سپس به شورای فرهنگ عمومی کشور ارسال و در این شورا نیز به تصویب برسد.


پیشنهاد جلسه مجازی برای شورای فرهنگ عمومی

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این باره اعلام کرد: پیشنهاد روز ملی مشهد خیلی وقت است که از سوی شورای شهر مشهد مطرح و تصویب و برای طرح درشورای فرهنگ عمومی استان ارسال شده است تا سریع‌تر به دست شورای فرهنگ عمومی کشور برسد. شهناز رمارم ادامه داد: این جلسه متأسفانه هنوز از اول سال تشکیل نشده است و اینکه به هردلیلی برگزار نشود صحیح نیست. اگر امکان برگزاری جلسه به صورت فیزیکی نیست، متولیان امر دغدغه داشته باشند و جلسه را به صورت مجازی برگزار کنند. زیرساخت‌ها نیز برای تشکیل جلسه مجازی فراهم است.
 
وی افزود: انتظار داریم همه کسانی که در استان و حتی کشور به دلیل وجود بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) دغدغه مندند این تعصب را داشته باشند و برای تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر این روز گام بردارند. رمارم تصریح کرد: تا الان آنچه مربوط به شورا و کمیسیون فرهنگی بوده انجام شده است. مرکز پژوهش‌ها طی فرایندی علمی و پژوهشی کار خود را انجام و به کمیسیون فرهنگی شورا ارائه داده است و بعد از تأیید در این کمیسیون به صحن علنی رفته و در آنجا نیز تصویب شده است.
در مطالعات مرکز پژوهش‌های شورای شهر مشهد «۳ پیشنهاد برای روز ملی مشهد، شامل تاریخ شمسی ورود امام رضا (ع) به مشهد، تاریخ نام گذاری توس به نام مشهد و هشتمین روز از آبان ماه مطرح شده است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->