روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تعیین تکلیف «روز مشهد» در بن‌بست کرونا

  • کد خبر: ۵۱۱۶۸
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
تعیین تکلیف «روز مشهد» در بن‌بست کرونا
بعد از گذشت یک سال، این بار گسترش شیوع کرونا بهانه تشکیل نشدن جلسه شورای فرهنگ عمومی استان و تعیین تکلیف «روز مشهد» شده است.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ روز‌های ابتدایی شهریورماه سال گذشته بود که ۳ پیشنهاد برای انتخاب روز ملی مشهد از سوی مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد به مرحله نهایی رسید و قرار شد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی این پیشنهاد‌ها را برای تصمیم گیری به شورای فرهنگ عمومی استان ارسال کند.
 
بعد از گذشت حدود ۲‌ماه از این تاریخ در اواخر آبان ۹۸ یوسف امینی، مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی، اعلام کرد که جلسه آذرماهِ شورای فرهنگ عمومی استان فرصتی است که بررسی موضوع انتخاب روزی برای مشهد در دستورکار قرار بگیرد. متأسفانه این وعده در آذرماه سال قبل محقق نشد و شهرآرا دوباره در اردیبهشت امسال این موضوع را در گزارشی با عنوان «روز مشهد، شاید وقتی دیگر» پیگیر شد که این بار هم چشم انتظاری برای طرح موضوع در جلسه شورای فرهنگ عمومی پاسخ دریافتی بود.

از آذرماه سال گذشته تا آذر امسال یک سال است که خروجی مطالعات نام گذاری روز ملی مشهد توسط شورای شهر پشت در‌های بسته شورای فرهنگ عمومی استان مانده است. دراین باره مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: هنوز موضوع روز مشهد در شورای فرهنگ عمومی استان مطرح نشده است. این موضوع در دبیرخانه ارزیابی و بررسی شده، اما به دلیل شیوع کرونا، جلسه شورا هنوز برگزار نشده است. یوسف امینی افزود: به دلیل اینکه در جلسات شورای فرهنگی عمومی استان ۴۰ نماینده حضور دارند، جلسه شورا به علت شرایط روز و شیوع بیماری کرونا برگزار نمی‌شود.
 
وی با بیان اینکه در این شورا قطعا نظرات دیگری هم مطرح می‌شود، اضافه کرد: طرح و ارائه نتایج مطالعات در جلسه شورای فرهنگ عمومی به معنای تصویب حتمی نیست. همه افراد عضو شورا حق نظر برای انتخاب این روز را دارند و ممکن است به طور مشخص این مطالعات به تأیید نرسد و ممکن است در جلسه پیشنهاد دیگری هم بیان شود.

امینی در پاسخ به این سؤال که جلسه شورا سرانجام چه زمانی برگزار می‌شود افزود: اقدامات مقدماتی برای برگزاری جلسه انجام شده است و همین که شرایط کرونا کمی بهتر شود، جلسه بررسی نیز برگزار می‌شود. وی ادامه داد: شرط نام گذاری روز‌های ملی حتما تصویب از طریق شورای فرهنگ عمومی استان است؛ بدین معنا که باید این موضوع در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب شود، سپس به شورای فرهنگ عمومی کشور ارسال و در این شورا نیز به تصویب برسد.


پیشنهاد جلسه مجازی برای شورای فرهنگ عمومی

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این باره اعلام کرد: پیشنهاد روز ملی مشهد خیلی وقت است که از سوی شورای شهر مشهد مطرح و تصویب و برای طرح درشورای فرهنگ عمومی استان ارسال شده است تا سریع‌تر به دست شورای فرهنگ عمومی کشور برسد. شهناز رمارم ادامه داد: این جلسه متأسفانه هنوز از اول سال تشکیل نشده است و اینکه به هردلیلی برگزار نشود صحیح نیست. اگر امکان برگزاری جلسه به صورت فیزیکی نیست، متولیان امر دغدغه داشته باشند و جلسه را به صورت مجازی برگزار کنند. زیرساخت‌ها نیز برای تشکیل جلسه مجازی فراهم است.
 
وی افزود: انتظار داریم همه کسانی که در استان و حتی کشور به دلیل وجود بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) دغدغه مندند این تعصب را داشته باشند و برای تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر این روز گام بردارند. رمارم تصریح کرد: تا الان آنچه مربوط به شورا و کمیسیون فرهنگی بوده انجام شده است. مرکز پژوهش‌ها طی فرایندی علمی و پژوهشی کار خود را انجام و به کمیسیون فرهنگی شورا ارائه داده است و بعد از تأیید در این کمیسیون به صحن علنی رفته و در آنجا نیز تصویب شده است.
در مطالعات مرکز پژوهش‌های شورای شهر مشهد «۳ پیشنهاد برای روز ملی مشهد، شامل تاریخ شمسی ورود امام رضا (ع) به مشهد، تاریخ نام گذاری توس به نام مشهد و هشتمین روز از آبان ماه مطرح شده است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->