همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

تعزیرات به پشت پرده تخفیف‌های غیر‌واقعی فروشگاه‌های زنجیره‌ای واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۵۱۲۱۰
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
تعزیرات به پشت پرده تخفیف‌های غیر‌واقعی فروشگاه‌های زنجیره‌ای واکنش نشان داد
در برخی فروشگاه‌هایی که کالا‌ها را با تخفیف ارائه می‌دهند، اتفاقاتی رخ می‌دهد که غیرقانونی است.

به گزارش شهرآرانیوز، همیشه صاحبان مشاغلی که کالایی را به فروش می‌رسانند به دنبال درآمد بیشتر هستند، آن‌ها برای فروش بیشتر کالا‌های خود چند راه را در پیش می‌گیرند که شاید مهم‌ترین آن‌ها فروش با قیمت ارزان‌تر و یا تخفیف در مقایسه با قیمت مصرف‌کننده درج شده بر روی کالاست.

 

اما ممکن است برخی برای این فروش و به طمع سود بیشتر دست به کار‌هایی بزنند که نه تنها جرم و خلاف قانون بوده، بلکه غیر اخلاقی است. دستگاه‌های نظارتی هم سعی بر این دارند که در مقابل این تخلفات بایستند و با متخلفان به صورت قانونی برخورد کنند، اما لازم است خریداران کالا‌ها نیز هوشیاری و دقت لازم را داشته باشند تا خدایی ناکرده در این شرایط اقتصادی دشوار به جای گرفتن تخفیف پول بیشتری را پرداخت نکنند.

 

در برخی از فروشگاه‌های مواد غذایی که به طور مستقیم از کارخانه‌های تولید کالا ثبت سفارش و خرید کالا می‌کنند، اتفاقی عجیب رخ می‌دهد. این اتفاق درباره همان تخفیف‌هاست که البته فقط تعدادی از فروشگاه‌ها این کار غیر پسندیده را انجام می‌دهند و نمی‌توان گفت، تمام تخفیف‌ها پشت پرده غیر قانونی دارند.

 

آن‌ها با تبلیغ‌های گسترده در فضای مجازی و ارسال پیامک‌های تبلیغاتی به بهانه تخفیف‌های ویژه برای خود هزاران مشتری پیدا می‌کنند و در مقابل فروشگاه‌های خود صف‌های طولانی را تشکیل می‌دهند، بدون آن که مشتریان بدانند قرار است چه اتفاقی رخ بدهد.

 

فروشگاه که با کارخانه در ارتباط است و هر دو که به دنبال فروش بیشتر و درآمد بیشتر هستند، توافقی می‌کنند، توافق بر سر قیمت کالا، یک مثال می‌تواند این موضوع را واضح‌تر کند.

 

به عنوان مثال بر روی کالایی قیمت مصرف کننده ١٠ هزار تومان درج شده است، فروشنده با کارخانه دار تبانی و توافق می‌کند که قیمت درج شده روی کالا را ۴٠ درصد بیشتر از قیمت واقعی درج کند، وقتی که این کار انجام شد فروشنده با تبلیغات گسترده به مردم اعلام می‌کند که با ٣٠ درصد تخفیف ویژه آن کالا را به فروش می‌رساند.

 

این کار فروشنده متخلف کاری دو سر سود است، یعنی علاوه بر حاشیه سود اولیه، اولا ١٠ درصد بیشتر سود می‌کند و دوما به دلیل فریب و جلب مشتری‌های فراوان، تعداد و مقدار بیشتری از کالای خود را به فروش می‌رساند.

 

محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات استان تهران ، در این باره اظهار کرد: این کار به نوعی تبانی جهت انجام تخلف است. قطعا این کار گرانفروشی است و گاهی نیز شاهد کم فروشی در این زمینه هستیم.

 

وی ادامه داد: این افراد با شرکت تولید کننده و یا شرکت بسته بندی تفاهم می‌کنند که به تعبیر ما تبانی می‌کنند تا قیمتی بالاتر از قیمت کالا برای مصرف کننده درج شود، بعد با ارائه تخفیف به مشتری، کالای خود را به قیمتی پایین‌تر از چیزی که روی آن درج شده می‌فروشند که در عین حال از قیمت واقعی کالا گران‌تر است.

 

اسفنانی افزود: در برخی از مواقع حجم کم تری از آنچه که بر روی کالا درج شده در بسته بندی کالای مربوطه وجود دارد که مسلما کم فروشی است. قطعا این کار چه با تخفیف باشد یا بدون تخفیف، تخلف بوده و نیازمند برخورد تعزیراتی است.

 

مدیرکل تعزیرات استان تهران تصریح کرد: هر مقدار وزنی که بر روی بسته بندی یک کالا درج شده باشد باید با محتوای آن برابر باشد، در غیر این صورت کم فروشی است و تخلف کم فروشی مطابق قانون مستوجب برخورد تعزیراتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->