۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد
سرخط خبرها

تعزیرات به پشت پرده تخفیف‌های غیر‌واقعی فروشگاه‌های زنجیره‌ای واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۵۱۲۱۰
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
تعزیرات به پشت پرده تخفیف‌های غیر‌واقعی فروشگاه‌های زنجیره‌ای واکنش نشان داد
در برخی فروشگاه‌هایی که کالا‌ها را با تخفیف ارائه می‌دهند، اتفاقاتی رخ می‌دهد که غیرقانونی است.

به گزارش شهرآرانیوز، همیشه صاحبان مشاغلی که کالایی را به فروش می‌رسانند به دنبال درآمد بیشتر هستند، آن‌ها برای فروش بیشتر کالا‌های خود چند راه را در پیش می‌گیرند که شاید مهم‌ترین آن‌ها فروش با قیمت ارزان‌تر و یا تخفیف در مقایسه با قیمت مصرف‌کننده درج شده بر روی کالاست.

 

اما ممکن است برخی برای این فروش و به طمع سود بیشتر دست به کار‌هایی بزنند که نه تنها جرم و خلاف قانون بوده، بلکه غیر اخلاقی است. دستگاه‌های نظارتی هم سعی بر این دارند که در مقابل این تخلفات بایستند و با متخلفان به صورت قانونی برخورد کنند، اما لازم است خریداران کالا‌ها نیز هوشیاری و دقت لازم را داشته باشند تا خدایی ناکرده در این شرایط اقتصادی دشوار به جای گرفتن تخفیف پول بیشتری را پرداخت نکنند.

 

در برخی از فروشگاه‌های مواد غذایی که به طور مستقیم از کارخانه‌های تولید کالا ثبت سفارش و خرید کالا می‌کنند، اتفاقی عجیب رخ می‌دهد. این اتفاق درباره همان تخفیف‌هاست که البته فقط تعدادی از فروشگاه‌ها این کار غیر پسندیده را انجام می‌دهند و نمی‌توان گفت، تمام تخفیف‌ها پشت پرده غیر قانونی دارند.

 

آن‌ها با تبلیغ‌های گسترده در فضای مجازی و ارسال پیامک‌های تبلیغاتی به بهانه تخفیف‌های ویژه برای خود هزاران مشتری پیدا می‌کنند و در مقابل فروشگاه‌های خود صف‌های طولانی را تشکیل می‌دهند، بدون آن که مشتریان بدانند قرار است چه اتفاقی رخ بدهد.

 

فروشگاه که با کارخانه در ارتباط است و هر دو که به دنبال فروش بیشتر و درآمد بیشتر هستند، توافقی می‌کنند، توافق بر سر قیمت کالا، یک مثال می‌تواند این موضوع را واضح‌تر کند.

 

به عنوان مثال بر روی کالایی قیمت مصرف کننده ١٠ هزار تومان درج شده است، فروشنده با کارخانه دار تبانی و توافق می‌کند که قیمت درج شده روی کالا را ۴٠ درصد بیشتر از قیمت واقعی درج کند، وقتی که این کار انجام شد فروشنده با تبلیغات گسترده به مردم اعلام می‌کند که با ٣٠ درصد تخفیف ویژه آن کالا را به فروش می‌رساند.

 

این کار فروشنده متخلف کاری دو سر سود است، یعنی علاوه بر حاشیه سود اولیه، اولا ١٠ درصد بیشتر سود می‌کند و دوما به دلیل فریب و جلب مشتری‌های فراوان، تعداد و مقدار بیشتری از کالای خود را به فروش می‌رساند.

 

محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات استان تهران ، در این باره اظهار کرد: این کار به نوعی تبانی جهت انجام تخلف است. قطعا این کار گرانفروشی است و گاهی نیز شاهد کم فروشی در این زمینه هستیم.

 

وی ادامه داد: این افراد با شرکت تولید کننده و یا شرکت بسته بندی تفاهم می‌کنند که به تعبیر ما تبانی می‌کنند تا قیمتی بالاتر از قیمت کالا برای مصرف کننده درج شود، بعد با ارائه تخفیف به مشتری، کالای خود را به قیمتی پایین‌تر از چیزی که روی آن درج شده می‌فروشند که در عین حال از قیمت واقعی کالا گران‌تر است.

 

اسفنانی افزود: در برخی از مواقع حجم کم تری از آنچه که بر روی کالا درج شده در بسته بندی کالای مربوطه وجود دارد که مسلما کم فروشی است. قطعا این کار چه با تخفیف باشد یا بدون تخفیف، تخلف بوده و نیازمند برخورد تعزیراتی است.

 

مدیرکل تعزیرات استان تهران تصریح کرد: هر مقدار وزنی که بر روی بسته بندی یک کالا درج شده باشد باید با محتوای آن برابر باشد، در غیر این صورت کم فروشی است و تخلف کم فروشی مطابق قانون مستوجب برخورد تعزیراتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->