زمان شارژ مرحله سوم کالابرگ ۱۴۰۴ دهک های ۴ تا ۷ مشخص شد + جزئیات ضرورت حل چالش‌های تولید برای رونق اقتصاد پساجنگ | همراهی بخش خصوصی و دولتی برای رونق اقتصاد کاهش ۱۷ درصدی ترانزیت محموله‌های معدنی در جاده‌های خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ زمان پیش‌فروش بلیت برای سفر اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد نرخ ارز در جنگ ۱۲ روزه چگونه کنترل شد؟ افزایش قیمت طلا تا دو ماه آینده دور از انتظار است | ثبات در بازار طلا (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۵ میلیونی شاهین اتوماتیک پلاس قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت قابل توجه قیمت‌ها رئیس سازمان بورس: حمایت‌های قابل توجهی از بازار سرمایه صورت می‌گیرد نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) ریزش بورس از ترس جنگ پس از آتش‌بس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ تیر ۱۴۰۴) بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک به خالی‌کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه
سرخط خبرها

صف مرغ منجمد در هیاهوی کرونا!

  • کد خبر: ۵۰۸۳۳
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
  • ۲
صف مرغ منجمد در هیاهوی کرونا!
در روز‌های کرونایی، گرانی مرغ سبب پیدایش صف‌های بلند در مشهد برای خرید مرغ منجمد شده است.
محسن موسوی‌زاده | شهرآرانیوز؛ «اگر تا چند روز پیش دورهمی‌های خانوادگی، تخفیف فروشگاه‌ها و مسافرت‌های آخر هفته، زنجیره انتقال بیماری کرونا بودند، حال این زنجیره، به صف‌های توزیع مرغ به قیمت دولتی، کشیده شده است.» این جمله‌ای است که از دیروز بار‌ها فعالان فضای مجازی بازنشرش کرده‌اند.

جهش قیمت مرغ که در روز‌های اخیر خبرساز شده و به روایت خبرنگار شهرآرا به ۴۰ هزار تومان رسیده بود، حالا این رقم را هم پشت‌سر گذاشته است و گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که در برخی مناطق مشهد، قیمت آن به ۴۲ هزارتومان هم رسیده است. به عبارت دیگر در کمتر از یک هفته قیمت مرغ، ۱۵ هزار تومان افزایش داشته است. همین شد که مسئولان به‌منظور کنترل قیمت‌ها، توزیع مرغ به قیمت مصوب ۲۰ هزارو ۴۰۰ تومان و توزیع مرغ منجمد به قیمت ۱۵ هزار تومان را در مشهد شروع کرده‌اند.
 
این موضوع باعث شده است در روز‌هایی که دولت به‌دلیل افزایش شمار مبتلایان به کرونا برای دو هفته محدودیت‌هایی را برای بیشتر شهر‌ها وضع کرده است، شاهد شکل‌گیری صف‌های طولانی و پرازدحامی از شهروندان در خیابان استقلال باشیم. صف‌هایی که در آن‌ها خبری از رعایت فاصله اجتماعی نیست. برای بررسی این وضعیت، راهی بازار استقلال مشهد می‌شویم. حوالی ساعت ۱۰ صبح است و در این خیابان، صفی عریض‌وطویل به چشم می‌خورد و مردمی که دغدغه نان دارند، نه جان. دستورالعمل‌های بهداشتی در این صف به هیچ عنوان رعایت نمی‌شود و خریداران با فاصله کمتر از چند سانتی‌‎متر کنار هم ایستاده‌اند. یکی‌درمیان هم ماسک زده‌اند.

برای بررسی این مسئله با مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد تماس می‌گیریم. امیر دلداری در گفتگو با خبرنگار ما، با بیان اینکه با افزایش مراکز توزیع، سعی کرده‌ایم مشکل ایجاد صف برای خرید مرغ منجمد و دولتی را برطرف کنیم، می‌گوید: اکنون در خیابان استقلال به غیر از فروشگاه‌های منتخب، چند خودرو نیز برای توزیع مرغ مستقر شده‌اند. همچنین از دیروز، مراکز عرضه توزیع مرغ منجمد و مصوب را در شهر افزایش داده‌ایم. همین مسئله سبب شد که صف‌ها و ازدحام جمعیت کنترل شود.

او با بیان اینکه تا هفته آینده مشکل قیمت مرغ حل می‌شود، می‌افزاید: قیمت مرغ در یک هفته آینده به نرخ مصوب خواهد رسید، حتی احتمال دارد به کمتر ار نرخ مصوب هم برسد. بر این اساس، شهروندان نباید نگران گران‌تر شدن نرخ مرغ باشند. ضمن اینکه اکنون گزارش‌هایی به دست ما رسیده است که نشان می‌دهد قیمت مرغ درحال شکسته شدن است.

وضعیت گرانی مرغ و رسیدن قیمت آن به کیلویی ۴۰ هزار تومان هرچند طنز به نظر می‌رسد، عین واقعیت است، زیرا در شرایطی که مردم برای مقابله با تهدید کرونا باید در خانه بمانند، برای خرید این محصول در صف‌هایی طویل می‌ایستند که در آن فاصله‌گذاری اجتماعی رنگ باخته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
0
0
فعالان فضای اجتماعی‌دارن حرف الکی‌میزنن..اصلا هم صف های خرید مرغ منجمد شلوغ نیست بخداوند‌قسم....
اینقدر توزیع و‌پراکنش مرغ منجمد در شهرستانها افزایش‌داشته که در اکثر فروشگاه هادمرغ‌منجمد موجود هست و‌مردم هم‌شعور‌این را داشتند‌که حجوم‌نبرن...خبر کذب درج‌و پخش نکنید..همین امثال شما باعث میشن قیمت ها بالا بره..خبر کذب میدید بعد هم میان مرغ ها را جمع اوری میکنن چون گله کرذین که‌ صف های شلوغ تشکیل شده به واسطه خرید مرغ افزایش کرونا را در‌پی‌داره..در حالی که اینچنین نیست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
0
0
دوستانی که فکر میکنن صف مرغ نیست بهتره ازخونه یکسربرن بیرون ببینند نه ازداخل خونه قضاوت کنن.یاعلی مدد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->