آغاز دیوارکشی محدوده منطقه آزاد دوغارون در نقطه صفر مرزی با افغانستان مشهد، گذرگاهی به‌سود اقتصاد ایران و توسعه ثبات اقتصادی در افغانستان سفر رهبر ترکمنستان به افغانستان برای بازدید از پروژه تاپی + فیلم قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) فهرست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی فوتسال افغانستان اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) انفجار در مسجدی در ولایت پروان افغانستان ۹ نفر زخمی برجای گذاشت قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی‌های تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در مسابقات آسیایی بحرین اینفوگرافی | همه چیز درباره پایگاه هوایی بگرام در افغانستان طالبان: در صورت حمله دوباره پاکستان، پاسخ متقابل خواهیم داد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد از افزایش آمار خروج مهاجران افغانستانی خودمعرف از مرز دوغارون در مهرماه خبر داد تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان بعد از اردوی تهران به بحرین رفت درخواست ۲۰ کشور اروپایی برای اخراج مهاجران «بدون مدرک» افغانستان از این کشور‌ها سخنگوی طالبان: توافق با پاکستان شامل آتش‌بس کامل میان ۲ کشور است تهران از آتش‌بس میان طالبان و پاکستان استقبال کرد | حل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های سیاسی ضروری است توافق آتش‌بس میان پاکستان و طالبان با میانجیگری قطر و ترکیه سرکنسول افغانستان در مشهد: کابل سیاستی متوازن و اقتصادمحور را در پیش گرفته است | امیدواریم توازن تجاری بین دو کشور رعایت شود رئیس اتاق تجارت فراه افغانستان بر تقویت تعاملات تجاری با ایران تأکید کرد نایب رئیس اول اتاق ایران: خراسان جنوبی می‌تواند به نقطه اتصال بزرگ اقتصادی میان ایران و افغانستان تبدیل شود بهرامی: نشست دیپلماسی استانی ادامه مسیر سیاست‌های ایران برای توسعه روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه است | ایران آماده است مشکل تراز تجاری با افغانستان را حل کند
سرخط خبرها

رزما غفوری، مهاجر افغانستانی، برنده جایزه پناهندگان سال ۲۰۲۰ شد

  • کد خبر: ۵۱۴۶۹
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
رزما غفوری، مهاجر افغانستانی، برنده جایزه پناهندگان سال ۲۰۲۰ شد
رزما غفوری، از پناهندگان افغانستانی ساکن استان فارس، به‌دلیل مشارکت در پروژه‌های جامعه‌محور و ترغیب کودکان پناهنده برای تحصیل و دادن آموزش‌های ورزشی به آن‌ها، شایسته دریافت «جایزه نانسن» از معتبرترین جوایز حوزه پناهندگان شد.

به گزارش شهرآرانیوز –  مراسم تقدیر از رزما غفوری، پناهنده افغانستانی، مربی ورزش و مشاور جوانان در ایران، با حضور مدیر کل امور اتباع و ‌مهاجران خارجی وزارت کشور، نماینده دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، تعدادی از سفرای کشورها و سازمان‌های بین‌المللی به صورت مجازی برگزار شد.

 

مدیر کل امور اتباع و ‌مهاجرین خارجی وزارت کشور در این مراسم گفت: برنامه جایزه نانسن در سال ۱۹۵۴ میلادی به نام برنده جایزه نوبل فریتیوف نانسن دانشمند نروژی که طی سالهای ۱۹۲۰- ۱۹۳۰ میلادی اولین کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در جامعه ملل بودند پایه گذاری و به فرد، گروه و یا سازمانی غیر دولتی که خدمات بر جسته و موثری در حمایت از پناهندگان، بی جاشدگان و افراد بی تابعیت ارائه می‌نمایند اعطا می‌شود.

 


بیشتر بخوانید: درباره رُزما غفوری فوتبالیست مهاجری که در ایران به جایزه سازمان ملل رسید


 

وی ادامه داد: در این راستا برای اولین بار پس از ورود پناهندگان به کشور، رزما غفوری از پناهندگان افغانستانی ساکن استان فارس یکی از این افراد است که در راستای خدمات جمهوری اسلامی ایران و با حمایت‌های انجام شده توانسته‌اند با انگیزه و مشارکت جدی در قالب پروژه‌های جامعه محور در ترغیب کودکان لازم التعلیم پناهنده برای تحصیل و ثبت نام در مدارس دولتی و همچنین تشویق جوانان پناهنده به سمت فعالیت‌های ورزشی خدمات شایان توجهی ارائه نمایند.

 

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با بیان اینکه رزما غفوری تنها پناهنده موفق در ایران نبوده افزود: با توجه به حضور میلیونی پناهندگان در سراسر کشور ایران، پناهندگانی با توانمندی‌های متفاوت در زمینه‌های گوناگون همچون تدریس در دانشگاه‌ها، اشتغال به تحصیل در دانشگاه‌های کشور به عنوان نخبگان علمی و....  مشغول به فعالیت می‌باشند که با سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی مناسب کشور افغانستان، می‌توانند گزینه‌های خوبی در روند بازسازی افغانستان محسوب شوند.

 

وی اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای عمده میزبان گسترده‌ترین وضعیت پناهندگی در جهان بیش از  ۴ دهه از خیل عظیمی از پناهندگان به ویژه در حوزه های آموزش ، بهداشت و درمان و معیشت آنان بدون هیچ تبعیضی و همانند شهروندان ایرانی میزبانی و خدمات رسانی نموده است.

 

محمودی ادامه داد: البته افزایش نیازهای روز افزون پناهندگان از یک سو، تشدید اقدامات قهری یکجانبه، اعمال تحریم‌های غیرانسانی و همچنین شیوع بیماری کرونا از سوی دیگر، ظرفیت حمایت جمهوری اسلامی ایران از پناهندگان را بهصورت جدی خدشه دار نموده است.

 

وی خاطرنشان کرد: ما شاهد افزایش سرسام آور هزینه‌ها به ویژه در حوزه بهداشت و درمان در زمان شیوع کرونا هستیم و میان هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران با کمک‌های بین‌المللی هیچگونه تناسب معقولی وجود ندارد و همانند سنوات گذشته، جمهوری اسلامی ایران ضمن اطلاع رسانی، ارائه آموزش‌های لازم و توزیع اقلام بهداشتی و حفاظت شخصی، از هیچ تلاشی برای بیماریابی و تضمین دسترسی پناهندگان به خدمات دارویی و پزشکی کافی فروگذار نکرده است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->