رضایتنامه ۵۰۰ هزار یورویی گندوز! پخش زنده مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتبال ایران (۵ مردادماه ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ژائو فیلیکس هم بازی جدید رونالدو فابریس اوندوا گزینه مدنظر استقلال کیست + رزومه و تیم‌های سابق ساپینتو، غایب استقلال در سوپرجام خبر شهرآرا تأیید شد | بعد از منتفی شدن حضور آدان، مذاکرات استقلال با اخباری جدی شد تکذیب مصدومیت آشورماتوف در زمان عقد قرارداد با استقلال جهانبخش در هلند ماندنی شد پشت‌پرده اختلاف‌افکنی زنوزی در پرسپولیس شرط عجیب دورسون، پیش روی درویش استقلال قید گولسیانی را زد؟ همه چیز درباره خرید احتمالی پرسپولیس | آن روی سکه اوریه ۵ ستاره در فهرست فروش آرسنال تاریخ برگزاری سوپرجام مشخص شد نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی
سرخط خبرها

قهرمانی ابومسلم در آینه دنیای ورزش

  • کد خبر: ۵۲۱۳۲
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
قهرمانی ابومسلم در آینه دنیای ورزش
آذر سال‌۱۳۷۰ مجله دنیای ورزش که در کنار مجله کیهان ورزشی تنها‌ رسانه‌های تخصصی چاپی ورزش در کشور بودند، در صفحه شهرستان‌های خود به قهرمانی ابومسلم در لیگ استان خراسان پرداخت.
حمیدرضا معصومیان | شهرآرانیوز؛ آذر سال‌۱۳۷۰ مجله دنیای ورزش که در کنار مجله کیهان ورزشی تنها‌رسانه‌های تخصصی چاپی ورزش در کشور بودند، در صفحه شهرستان‌های خود به قهرمانی ابومسلم در لیگ استان خراسان می‌پردازد؛ مسابقاتی که آن سال با حضور ۱۶ تیم در ۴ گروه چهارتیمی برگزار می‌شود و ابومسلمی‌ها با پشت‌سر‌گذاشتن رقیب اصلی آن‌سال‌های خود یعنی پیام به‌عنوان قهرمانی دست پیدا می‌کنند. رقابت‌های لیگ استان در آن زمان با حضور نمایندگان خراسان در لیگ‌های مختلف کشوری برگزار می‌شده و برای همین ابومسلم و پیام موظف بودند غیر از حضور در مسابقات کشور‌ی در لیگ استان هم حاضر شوند؛ اتفاقی که باعث رونق مسابقات شده و تقابل این ۲ تیم در لیگ خراسان و رقابت آن‌ها با سایر تیم‌ها را جذاب و تماشاگر‌پسند می‌کند.
 
در سال‌۷۰ هم این رقابت وجود داشته و ابومسلم در‌حالی قهرمان می‌شود که پیام این تیم را تا لحظه آخر تعقیب می‌کرده است. در روز پایانی لیگ آن سال این ۲ تیم در دور برگشت بازی‌ها به‌مصاف هم می‌روند تا حساسیت به اوج خود برسد. پیامی‌ها برای قهرمانی حتما باید برنده می‌شدند؛ ولی ابومسلم با یک تساوی نیز به هدف خودش می‌رسیده که همین‌طور هم می‌شود و مشکی‌ها با ارائه یک بازی تدافعی امتیاز لازم برای قهرمانی را کسب می‌کنند.
 
از نکات جالب‌توجه این بازی، سپردن قضاوت آن به ۳ داور گیلانی بود که در آن زمان حاشیه‌های زیادی به وجود آورده و باعث دلخوری شدید جامعه داوری استان می‌شود. ابومسلم درحالی قهرمان لیگ استان در سال‌۷۰ می‌شود که در مرحله نهایی مسابقات هیچ تیمی از شهرستان‌های خراسان پهناور آن زمان که شامل خراسان شمالی، جنوبی و مرکزی فعلی می‌شود، حضور نداشته‌اند.
 
بعد از تیم‌های ابومسلم و پیام، عنوان سومی مسابقات به تیم هواپیمایی می‌رسد و تیم بانک استان چهارم می‌شود. تیمی تحت‌عنوان چاپ مشهد که سال قبل با نام آستان قدس در مسابقات حضور داشته، به عنوان پنجم می‌رسد و تیم توربو ششم می‌شود. قهرمانی با درخشش خداداد عزیزی رقم می‌خورد که آن سال‌ها با‌وجود جوانی در این تیم می‌درخشیده و کم‌کم در حال معرفی به فوتبال ایران بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->