تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید در لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) | جدال متفاوت مادریدی‌ها در متروپولیتانو جدول لیگ برتر ایران پس از تساوی سرخابی‌ها در هفته پنجم (۴ مهر ۱۴۰۴) | در انتظار یک صدرنشین غیرمنتظره! شایعه بازگشت حسینی درنیم فصل باز هم تقویت شد | ناراضی از عملکرد آدان و فرعباسی ساپینتو لبه پرتگاه | فرصت سوزی تمامی ندارد نتیجه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| باز هم توقف! ویدیو| خلاصه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴) توقف در برابر ملوان؛ آینه تمام‌نمای سقوط پرسپولیس از اوج آسیایی! پخش زنده بازی استقلال و شمس آذر قزوین (۴ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نقش سیدورف در باشگاه استقلال چیست؟ | دوباره آمد و رفت علی کریمی در لیست خرید استقلال نیست | احتمال بازگشت به اصفهان عقب نشینی هواداران پرسپولیس از شعار علیه هاشمیان | نمی‌خواهند به سرنوشت استقلال دچار شوند پخش زنده بازی بارسلونا و رئال اویدو (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و ملوان (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و فجر سپاسی (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشکسوت کشتی مشهد: اردوی تیم ملی کشتی هندوستان در مشهد برگزار می‌شود + فیلم قهرمان سابق بدنسازی ایران: حضور دهه‌هشتادی‌ها در جشنواره «خانواده ورزش» شگفت‌انگیز بود + فیلم
سرخط خبرها

قهرمانی ابومسلم در آینه دنیای ورزش

  • کد خبر: ۵۲۱۳۲
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
قهرمانی ابومسلم در آینه دنیای ورزش
آذر سال‌۱۳۷۰ مجله دنیای ورزش که در کنار مجله کیهان ورزشی تنها‌ رسانه‌های تخصصی چاپی ورزش در کشور بودند، در صفحه شهرستان‌های خود به قهرمانی ابومسلم در لیگ استان خراسان پرداخت.
حمیدرضا معصومیان | شهرآرانیوز؛ آذر سال‌۱۳۷۰ مجله دنیای ورزش که در کنار مجله کیهان ورزشی تنها‌رسانه‌های تخصصی چاپی ورزش در کشور بودند، در صفحه شهرستان‌های خود به قهرمانی ابومسلم در لیگ استان خراسان می‌پردازد؛ مسابقاتی که آن سال با حضور ۱۶ تیم در ۴ گروه چهارتیمی برگزار می‌شود و ابومسلمی‌ها با پشت‌سر‌گذاشتن رقیب اصلی آن‌سال‌های خود یعنی پیام به‌عنوان قهرمانی دست پیدا می‌کنند. رقابت‌های لیگ استان در آن زمان با حضور نمایندگان خراسان در لیگ‌های مختلف کشوری برگزار می‌شده و برای همین ابومسلم و پیام موظف بودند غیر از حضور در مسابقات کشور‌ی در لیگ استان هم حاضر شوند؛ اتفاقی که باعث رونق مسابقات شده و تقابل این ۲ تیم در لیگ خراسان و رقابت آن‌ها با سایر تیم‌ها را جذاب و تماشاگر‌پسند می‌کند.
 
در سال‌۷۰ هم این رقابت وجود داشته و ابومسلم در‌حالی قهرمان می‌شود که پیام این تیم را تا لحظه آخر تعقیب می‌کرده است. در روز پایانی لیگ آن سال این ۲ تیم در دور برگشت بازی‌ها به‌مصاف هم می‌روند تا حساسیت به اوج خود برسد. پیامی‌ها برای قهرمانی حتما باید برنده می‌شدند؛ ولی ابومسلم با یک تساوی نیز به هدف خودش می‌رسیده که همین‌طور هم می‌شود و مشکی‌ها با ارائه یک بازی تدافعی امتیاز لازم برای قهرمانی را کسب می‌کنند.
 
از نکات جالب‌توجه این بازی، سپردن قضاوت آن به ۳ داور گیلانی بود که در آن زمان حاشیه‌های زیادی به وجود آورده و باعث دلخوری شدید جامعه داوری استان می‌شود. ابومسلم درحالی قهرمان لیگ استان در سال‌۷۰ می‌شود که در مرحله نهایی مسابقات هیچ تیمی از شهرستان‌های خراسان پهناور آن زمان که شامل خراسان شمالی، جنوبی و مرکزی فعلی می‌شود، حضور نداشته‌اند.
 
بعد از تیم‌های ابومسلم و پیام، عنوان سومی مسابقات به تیم هواپیمایی می‌رسد و تیم بانک استان چهارم می‌شود. تیمی تحت‌عنوان چاپ مشهد که سال قبل با نام آستان قدس در مسابقات حضور داشته، به عنوان پنجم می‌رسد و تیم توربو ششم می‌شود. قهرمانی با درخشش خداداد عزیزی رقم می‌خورد که آن سال‌ها با‌وجود جوانی در این تیم می‌درخشیده و کم‌کم در حال معرفی به فوتبال ایران بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->